4’lü test sonucu düşük riskli çıktı

betulodabs

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2025
5
3
1
20
Merhaba 20+2 haftalık gebeyim bugün 4 lü test sonucumu aldım doktor düşük riskli çıkmış perinatoloji uzmanına gitmen lazım dedi böyle çıkanlar ne yaptı bilgilendirebilir mi ilk gebeliğim

Eklentiler

• D070EF55-C4DE-443A-ACE4-34355C2F2A5F.webp
    D070EF55-C4DE-443A-ACE4-34355C2F2A5F.webp
    42,1 KB · Görüntüleme: 74
Merhaba 20+2 haftalık gebeyim bugün 4 lü test sonucumu aldım doktor düşük riskli çıkmış perinatoloji uzmanına gitmen lazım dedi böyle çıkanlar ne yaptı bilgilendirebilir mi ilk gebeliğim
Düşük çıkması iyi bir şey perinatolojiye de detaylı muayene için gönderiyorlar. Detaylı ultrasonla bebeğin organ gelişimine vs bakılıyor.

Ben de ikili test sonucu perinotolojiye gideceğim detaylı ultrason için yaş riski çıkması dolayısı ile bakalım ne olacak . Gittiğimiz zaman sonucun da.Hayirlisi.😊

Herşey yolundadır umarım ama 4 lü test yaptırmayı pek önermiyorlar çünkü kesin sonuç vermiyor

21. hafta mutlaka perinatolog tarafından detaylı ultrason çektirmek gerekiyor, yanınızda bütün 2'li 4'lü vs test sonuçlarınızı da götürmeniz lazım. Haftayı kaçırmayın dikkat.

Back
X