Bu testler asla ve asla guvenilir degil bunlarin sonucuna bakarak kendinizi hic uzmeyin Allah ol der ve olur Allah ne derse o olurYa benim ikili testim 1/154 cıktı çok mu yüksek daha 30 yaşındayım pap_p degeri 228 mom 0.41 t_hcg 79.0 mom 0.80 nt 1.3
Ole canım ama insanın içi rahat etmiyor yaptırdım testi...benimde ultrasyonda nt 3.1 cikti kan bile almadilar ilk once panik olduk sonra arastrdim ve suan icim rahat cunku guvenmiyorum bu testlere daha cok kucuk ins sorunsuz olacak dua ediyorum
bahsettiğiniz kan testi fetan dna testimi yurt dışına gönderilenKan testi de güvenilir degil mi acaba bizim kan sunucumuz iyi degil
Evet biz nift testi yaptırdık ankaraya gitti. Down sendromu cıkmadı fakat bebegimiz klinefer sendromlu cıktıbahsettiğiniz kan testi fetan dna testimi yurt dışına gönderilen
Evet canım biogen firmasına yaptırdık....bahsettiğiniz kan testi fetan dna testimi yurt dışına gönderilen
Dr yüzde 99 güvenilir dedi canım ya amniyosentez yerine kullanılıyorKan testi de güvenilir degil mi acaba bizim kan sunucumuz iyi degil
Ole canım ama insanın içine o kürt düşünce için rahat etmiyor o yüzden yaptırdım gene rahatım...benimde 1/254 cıktı kombine test. ilk basta çok üzüldüm ağladım bikaç gün. sonra düşündümm. dedim genetik test veya amniyosentez yaptırsam ve down sendromlu çıksa (kiii %100 sonuç değil) çocuğumu aldıracakmıyım. hayır aldırmıycam. down sendromlu çıksa hamileliğim kalan zamanlarında çok üzüleceğim şimdi umutluyum zaten aklımada öyle şeyler getirmemeye çalışıyorum.. Allah korusun olursa da benim evladım sevip elimden gelenin çok çok fazlasını yapıp korur kollarım yavrumu. ben şahsım adına kendim için değil de evladım için çok üzüldüm ağladım ben elimden geleni yapar bakarım ama benden öldükten sonrasıı.... Rabbim herşeyin en iyisini bilir şüphesiz. Sağlıkla hayırlısıyla kucaklarımıza nasip etsin yavrularımızı inşAllah...
Ole canım ama insanın içine o kürt düşünce için rahat etmiyor o yüzden yaptırdım gene rahatım...
Down %99 dogru genetik testte % 90Dr yüzde 99 güvenilir dedi canım ya amniyosentez yerine kullanılıyor
Ben cok üzüldüm günlerce üzüldüm. Keske baktırmasaydım dedim. Hatta bana esimin ailesi aldırmaktan bahsetti cok zor günler yasadımbenimde 1/254 cıktı kombine test. ilk basta çok üzüldüm ağladım bikaç gün. sonra düşündümm. dedim genetik test veya amniyosentez yaptırsam ve down sendromlu çıksa (kiii %100 sonuç değil) çocuğumu aldıracakmıyım. hayır aldırmıycam. down sendromlu çıksa hamileliğim kalan zamanlarında çok üzüleceğim şimdi umutluyum zaten aklımada öyle şeyler getirmemeye çalışıyorum.. Allah korusun olursa da benim evladım sevip elimden gelenin çok çok fazlasını yapıp korur kollarım yavrumu. ben şahsım adına kendim için değil de evladım için çok üzüldüm ağladım ben elimden geleni yapar bakarım ama benden öldükten sonrasıı.... Rabbim herşeyin en iyisini bilir şüphesiz. Sağlıkla hayırlısıyla kucaklarımıza nasip etsin yavrularımızı inşAllah...
Ben cok üzüldüm günlerce üzüldüm. Keske baktırmasaydım dedim. Hatta bana esimin ailesi aldırmaktan bahsetti cok zor günler yasadım(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?