2 li testi yüksek çıkanlar...

Ya benim ikili testim 1/154 cıktı çok mu yüksek daha 30 yaşındayım pap_p degeri 228 mom 0.41 t_hcg 79.0 mom 0.80 nt 1.3
Bu testler asla ve asla guvenilir degil bunlarin sonucuna bakarak kendinizi hic uzmeyin Allah ol der ve olur Allah ne derse o olur

benimde ultrasyonda nt 3.1 cikti kan bile almadilar ilk once panik olduk sonra arastrdim ve suan icim rahat cunku guvenmiyorum bu testlere daha cok kucuk ins sorunsuz olacak dua ediyorum

benimde ultrasyonda nt 3.1 cikti kan bile almadilar ilk once panik olduk sonra arastrdim ve suan icim rahat cunku guvenmiyorum bu testlere daha cok kucuk ins sorunsuz olacak dua ediyorum
Ole canım ama insanın içi rahat etmiyor yaptırdım testi...

Kan testi de güvenilir degil mi acaba bizim kan sunucumuz iyi degil

bahsettiğiniz kan testi fetan dna testimi yurt dışına gönderilen
Evet biz nift testi yaptırdık ankaraya gitti. Down sendromu cıkmadı fakat bebegimiz klinefer sendromlu cıktı bebek dogunca tekrar baktırcaz bir umut belki yanlıştır

benimde 1/254 cıktı kombine test. ilk basta çok üzüldüm ağladım bikaç gün. sonra düşündümm. dedim genetik test veya amniyosentez yaptırsam ve down sendromlu çıksa (kiii %100 sonuç değil) çocuğumu aldıracakmıyım. hayır aldırmıycam. down sendromlu çıksa hamileliğim kalan zamanlarında çok üzüleceğim şimdi umutluyum zaten aklımada öyle şeyler getirmemeye çalışıyorum.. Allah korusun olursa da benim evladım sevip elimden gelenin çok çok fazlasını yapıp korur kollarım yavrumu. ben şahsım adına kendim için değil de evladım için çok üzüldüm ağladım ben elimden geleni yapar bakarım ama benden öldükten sonrasıı.... Rabbim herşeyin en iyisini bilir şüphesiz. Sağlıkla hayırlısıyla kucaklarımıza nasip etsin yavrularımızı inşAllah...

Ole canım ama insanın içine o kürt düşünce için rahat etmiyor o yüzden yaptırdım gene rahatım...

Ben cok üzüldüm günlerce üzüldüm. Keske baktırmasaydım dedim. Hatta bana esimin ailesi aldırmaktan bahsetti cok zor günler yasadım (

Ben cok üzüldüm günlerce üzüldüm. Keske baktırmasaydım dedim. Hatta bana esimin ailesi aldırmaktan bahsetti cok zor günler yasadım (

hayırlısıyla sağlıkla mutlulukla alırız inşAllah yavrularımızı kucağımıza. hiçbirşeyin garantisi yok bizler şükür sağlıklıyız yarınımız mechul. Rabbim hayırlı yazılar yazsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…