Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen bende senin gibi düşünüyorum ....Rabbimin takdiri neyse o ....ama korkuyorum da....
Ben senin sorun için bu açıklamayı yaptım ....madem böyle düşünüyorsun bu kadar kendinden emin o zaman yaptırmayabilirsin ...
çok kötüyüm2 li testim biyokimyasal riskim 1 :209 çıktı ,ultrasonumuz gayet iyi ama doktor risk yüksek aminosentez yapalım diyor....
ne yapmam lazım bilmiyorum günlerdir ağlıyor sadece dua ediyorum.....
testi benim gibi çıkan aminosentez yapan bebişini sağlıklı kucağına alan var mı ????
allah korusun aminosentezde kötü çıkarsa ne yaparım ......dualarınızı eksik etmeyin lütfen ....
Merhaba, benimde ultrasonda ense kalınlığı normal olmasına rağmen biyokimyasal riskim 1/138 çıktı, anladığım kadarıyla siz testlerinizi yaptırıp sonuçlarını umuyorum çok iyi bir şekilde almışsınızdır. Şuan sizin yaşamış olduğunuz sıkıntıların aynısı bende yaşıyorum ayın 23.ünde amniyosentez randevum var fakat yaptırmak konusunda çok kararsızım.
Acaba siz şuanki durumunuz hakkında bilgi verebilirseniz belki bende birazda olsa içimi rahatlatabilirim.
Merhaba, benimde ultrasonda ense kalınlığı normal olmasına rağmen biyokimyasal riskim 1/138 çıktı, anladığım kadarıyla siz testlerinizi yaptırıp sonuçlarını umuyorum çok iyi bir şekilde almışsınızdır. Şuan sizin yaşamış olduğunuz sıkıntıların aynısı bende yaşıyorum ayın 23.ünde amniyosentez randevum var fakat yaptırmak konusunda çok kararsızım.
Acaba siz şuanki durumunuz hakkında bilgi verebilirseniz belki bende birazda olsa içimi rahatlatabilirim.
AmiNosentez yapildi ...hizli sonuc temiz cikti ama ayrintili sonuc daha cikmadi 33 gun oldu cok zor beklemek...
arkadaslar bende amniyosentez yaptırdım. ikili testim iyiydi. üçlüde trizomi 21 riskli cıktı. velasıl amniyosentez yaptırmak zorunda kaldım. amniyosentezden 2 gün sonra fish sonucunu aldım. trizomi 21, 13, 18 ve cinsiyet kromozomlarına bakılıyor. amniyo sonucum iyi geldi allaha şükür. 2 gün sonrada tüm kromozomların sonucları cıkacak. fish sonucu ialanların amniyosentez sonuçları nasıl cıktı. aynı durumda olanlar lütfen bilgilendirirmisiniz. karam56 amniyo sonuçların nasıl geldi. inş güzeldir. hızlı sonuçtan kastın fish sonucumuydu
Umarım güzel haberlerini bizimle paylaşırsın...
Amniyosentezini nereye yaptırdın? Bende ikinciye hamileyim ve aklımda soru işareti kalmasın diye amniyosentez yaptıracağım...
herkese merhaba....
amnio olan herkese geçmiş olsun
bekleyenlere sabır diliyorum...
bende amniosentez olmuştum seneler önce. zor ve stresli bi süreç. hep bi kuşku, bi stres, ağlama durumu söz konusu...
öncelikle fish yöntemine çok güvenmeyin. gerçek %100 doğru sonuc ancak 1 ay bekleyerek kromozomların arışmasıyla ortaya çıkıyor... önemli olan sonuç o.
fish yöntemiyle yanılanlar çok oluyor çünkü.ben 1 ay bekledim ve kabustu. sonuç güzel çıktı ama ben çok yıpranmıştım. hamilelik psikolojisi ve acaba mı? lar kafayı kurcalıyordı.
allah herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin....