2 Lİ VE 3 LÜ TESTLERİ YAPTIRMAK İSTEMEYEN VARMI ?

bende ilk başta yaptırma taraftı değildim ama Allah korusun eğer birşey varsa öğrenmemin daha iyi olacağını düşündüm. Yani neyle karşılaşağımı bilmek istedim önlem almak için araştırmak için . Çok şükür temiz çıktı ama yinede hiç bişey belli olmaz . sonuçta aldırmak gibi bi düşüncem olamazdı ama bence önemli .

Benim gibi 2 li ve 3 lü tetsi yaptırmak istemeyen yaptırmayan var mı ?

Selam canm ben 19 aylık maşallah oldukça sağlıklı bir erkek bebek annesiyim suandada 3 aylık hamileyim ilk bebeğimdede yaptırmadm 2.li 3lü ve 4lu testleri şimdide yaptirmicam. Özel bir hastanede oldukça pahalı bir muayeneye gidiyorum fakat doktorum çok şükür çok iyi biri. Bana bu testleri yaptırdığında herhangi bir sikinti var ise anne karnında zaten müdahale edemiyoruz ne sana ne bebeğe sadece öğrenmiş ve o moralsizlikle hamileligini sürdürmüş oluyorsun. Eğer sağlık sorunu var dir aldırmayın düşünmüyorsan bu testleri yaptirma zorunda değilsin demişti bende yaptirmadm. Sakatta olsa sağlıklı da olsa Allahin verdiği can her şekilde benim kabulumdur. Evladım.

Benim gibi 2 li ve 3 lü tetsi yaptırmak istemeyen yaptırmayan var mı ?
BEN 2'Lİ TESTİ YAPTIRACAĞIM. SAĞLIK OCAĞINDAN ARADIKLARINDA DA ÖZELLİKLE YAPTIRMAM GEREKTİĞİNİ SÖYLEMİŞLERDİ. AMA 4'LÜ TESTİ YAPTIRMAYABİLİRİM BELKİ ONA DAHA ZAMAN VAR

benim gibi düşündüğünüz için gerçekten cok sevindim Rabbim herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşaallah

benim gibi düşündüğünüz için gerçekten cok sevindim Rabbim herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşaallah

Amin inşallah sizinkinide . Yani inanan müslüman bir insan isek zaten her ne olursa olsun Allahın verdiği cana koymak mümkün değil. Eşimin esnaf komşusu bebeğin özürlü olduğunu öğrendi ve kocasının baskısıyla bebeği aldırdılar. Aldırdıklari gun 8 yaşındaki ogullarinada araba çarpıp öldü. Yüce Allahın verdiği canı alinca Allahta elindekini aldı . Ne kadar üzücü bir olay. Rabbim uzak etsin

Ne büyük acı resmen aynı gün bide tuylerim diken diken oldu, ibretlık bir olay resmen Allahım bu durumla karsılastırmasın bızleri inşaallah

kızlar on yargılı olmayın bazı vakalarda sonlanması gerekır dr bunu bılır.anensefalı vb. olabılır dogdugundada olüyor yaşamıyor bu bebekler.anne saglıgını tehdıt edıorsa alıyorlar .testlerınızı yaptırınız bence

O kadar önemli ve mecburi olsa doktor bunu soylemezmi zaten söyler. Hamilelikte bir anormallik olduğunda her türlü gereken zaten yapılır ama dediğim gibi benim düşüncem aynı .

hamılelıgımde 3kez dr gıttım butun testlerımı falan ne ıstedıyse yaptrmıstım dr daha gelme çok iyi gorunuyor 9.ay gelırsın dedı ve gıtmedım bırdaha 9. ay gttgmde ıse dırek yatış olup dogum yapmıstım.rabbım kımseyı evladıysa ımtıhan etmesın cok zor bişi hastalık(

2 li 3 lü test yaptrmak yerine ayrıntılı ultrasona girersiniz orda ztn bebegin her seyine tek tek bakılıyor.. Bende düşünmüyorum..

İlk hamileliğimde 2 li taramayı yaptırdım ama ne olduğunu bilmiyordum. Diğerlerini yaptırmamıştım. Şimdi sadede detaylı ultrasona girdim. Doktor sordu yaptırmak ister misin? Hayır dedim o rutin kontrollerimizde ense kalınlığına ve burun kemiğine baktı. Allah hepimizin bebeğini sağlıklar kucağımıza almayı nasip eder inşallah..

bnde yaptırdıgım ıcın cok pişman olanlardanım malesef 17 haftalık bebegım karnımda öldü tabı oncesınde özürlü yasaşamz filan demıstı doktorlar ama bn aldırmamıstım cunku her halıyle kabulumdu yavrum ... o aradakı 3 hafta öldüm desem yeri var resmen işkence çektım düsünmekten cünkü yavrum her an ayrılabılrdı bnden hem korku hem gelecek endişesi offf rabbım kımseye yasatmasın cok zor günlerdı ..tekrar hamıle kalmak ıstıyorum tabı kontrol altında cunku gebelıkjlerın sorunlu gecıyor sorunsuz gebellk gecırsem kesınlıkjle yaptırmazdım o teslerden

Nasıl yani ikili test kan testi zaten niye yapılmasın?? Ben iki hafta önce yaptırdım şükür bir şey çıkmadı ama yaştan dolayı sıvı alalım dediler aldırmadım Allahımdan gelen kabulümdür dedim doktorumda tamm dedim..

rabbım saglıcakla kucagına almayı nasıp etsın canım ıcını ferh tut allahın ıznıyle hıcbıersey olmaz ınsalah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…