Benim gibi 2 li ve 3 lü tetsi yaptırmak istemeyen yaptırmayan var mı ?
BEN 2'Lİ TESTİ YAPTIRACAĞIM. SAĞLIK OCAĞINDAN ARADIKLARINDA DA ÖZELLİKLE YAPTIRMAM GEREKTİĞİNİ SÖYLEMİŞLERDİ. AMA 4'LÜ TESTİ YAPTIRMAYABİLİRİM BELKİ ONA DAHA ZAMAN VARBenim gibi 2 li ve 3 lü tetsi yaptırmak istemeyen yaptırmayan var mı ?
Selam canm ben 19 aylık maşallah oldukça sağlıklı bir erkek bebek annesiyim suandada 3 aylık hamileyim ilk bebeğimdede yaptırmadm 2.li 3lü ve 4lu testleri şimdide yaptirmicam. Özel bir hastanede oldukça pahalı bir muayeneye gidiyorum fakat doktorum çok şükür çok iyi biri. Bana bu testleri yaptırdığında herhangi bir sikinti var ise anne karnında zaten müdahale edemiyoruz ne sana ne bebeğe sadece öğrenmiş ve o moralsizlikle hamileligini sürdürmüş oluyorsun. Eğer sağlık sorunu var dir aldırmayın düşünmüyorsan bu testleri yaptirma zorunda değilsin demişti bende yaptirmadm. Sakatta olsa sağlıklı da olsa Allahin verdiği can her şekilde benim kabulumdur. Evladım.
benim gibi düşündüğünüz için gerçekten cok sevindim Rabbim herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşaallah
Amin inşallah sizinkinide . Yani inanan müslüman bir insan isek zaten her ne olursa olsun Allahın verdiği cana koymak mümkün değil. Eşimin esnaf komşusu bebeğin özürlü olduğunu öğrendi ve kocasının baskısıyla bebeği aldırdılar. Aldırdıklari gun 8 yaşındaki ogullarinada araba çarpıp öldü. Yüce Allahın verdiği canı alinca Allahta elindekini aldı . Ne kadar üzücü bir olay. Rabbim uzak etsin
Ne büyük acı resmen aynı gün bide tuylerim diken diken oldu, ibretlık bir olay resmen Allahım bu durumla karsılastırmasın bızleri inşaallah
Aminn aminn inşallah . Sırf bu yüzden ben bu tarz testlere mecburi değilse sıcak bakmıyorum . :)
kızlar on yargılı olmayın bazı vakalarda sonlanması gerekır dr bunu bılır.anensefalı vb. olabılır dogdugundada olüyor yaşamıyor bu bebekler.anne saglıgını tehdıt edıorsa alıyorlar .testlerınızı yaptırınız bence
Ayrıntılı ultrason hangi hafta yapılıyordu ?2 li 3 lü test yaptrmak yerine ayrıntılı ultrasona girersiniz orda ztn bebegin her seyine tek tek bakılıyor.. Bende düşünmüyorum..
Gebeliğe göre 17-22 hafta arasinda ama genellikle 20 de yapılıyor ayrıntılı ultrason yapan yerlerden hem fiyat hem detay öğrenebilirsinizAyrıntılı ultrason hangi hafta yapılıyordu ?
Gittiğin hastane yapıyor muayeneye gittiğimde sorayım o zaman doktora . Teşekkür ederim.Gebeliğe göre 17-22 hafta arasinda ama genellikle 20 de yapılıyor ayrıntılı ultrason yapan yerlerden hem fiyat hem detay öğrenebilirsiniz
rabbım saglıcakla kucagına almayı nasıp etsın canım ıcını ferh tut allahın ıznıyle hıcbıersey olmaz ınsalah..Nasıl yani ikili test kan testi zaten niye yapılmasın?? Ben iki hafta önce yaptırdım şükür bir şey çıkmadı ama yaştan dolayı sıvı alalım dediler aldırmadım Allahımdan gelen kabulümdür dedim doktorumda tamm dedim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?