- 6 Şubat 2023
- 747
- 1.044
- 43
- Konu Sahibi minikbirevhanimi
Yok canım kan testi yapmadım hiç perşembe yapacağım hiç ama kaset test ve erken gebelik testinde çift çizgiyi gördümMerhaba tekrar siz ne yaptınız? Test zamanınız gelmedi mi henüz?![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok canım kan testi yapmadım hiç perşembe yapacağım hiç ama kaset test ve erken gebelik testinde çift çizgiyi gördümMerhaba tekrar siz ne yaptınız? Test zamanınız gelmedi mi henüz?![]()
Ay amin inşallahBugün doktor kontrolüm vardı, dün kan vermiştim 133,55 çıktı. Doktorum kese ve kalp atışı için çok erken olduğunu belirti, haftaya tekrar çağırdı kontrole tekrar kan vermeme gerek olmadığını belirtti. Bilmiyorum, bi tedirgin oldum açıkçası benim gibi olan var mı?
Öyle bir durum ki hamileyim de diyemiyorum değilim de, bu süreçlerle olunca heleki herşey ne kadar zormuş diyorum. İnşallah çok çok güzel haberler alırız hayırlısı ile![]()
Elimden gelenin daha fazlasını yapmaya çalışıyorum bu konuyla alakalı ama, bazen cidden pek mümkün olmuyorAy amin inşallahzaten burada mesajlar okurken insanların neler yaşadığını görünce çok üzülüyorum ve korkuyorum rabbim herkese mutlu gelecekler yazsın bebişleriyle inşallah. Senin kaçıncı haftan bilmiyorum ama bence hiç stres yapma ve ya musavvir(varlıklara en güzel şekli veren ) esmasını çok bol bol bebeğine dokunup gerisi kısmet zaten
![]()
Yok canım tutmuyorum kendimi çok suçlu gibi hissediyorum ama rabbim kolaylığını vermiş bizler için inşallah bebişlerimizle tutarızElimden gelenin daha fazlasını yapmaya çalışıyorum bu konuyla alakalı ama, bazen cidden pek mümkün olmuyorBen şuan 4.haftada olarak sayılıyorum regl tarihinden hesaplanıyormuş çünkü. Araştırdım normali 5.haftadan sonra görmemizmiş zaten ama önceki deneyimlerinden dolayı korku da yok diyemem içimde
Senin içinde çok dua ediyorum, rabbim bu güzel ayın hürmetine bizlerin yardımcısı olsun; hayırlı güzel haberler almayı bizlere de nasip etsin inşallah
Mutlaka zikrederim canım benim, çok sağol
Oruç tutuyor musun bu arada? Doktorum bana tutmamamı önerdi ama![]()
Yok canım tutmuyorum kendimi çok suçlu gibi hissediyorum ama rabbim kolaylığını vermiş bizler için inşallah bebişlerimizle tutarızben de anne bebek uygulamaları kurdum ordan bakıyorum çok heyecanlı bi yandan da kendimi çok kaptırmamaya çalışıyorum ☺ toparlanması zor oluyor çok iyi deneyimledim
rabbim kolaylıkla güzellikle cümlemizi sevindirsin
![]()
Kız yok ne sabrı evdeki ovulasyon testlerini bile yaptımHayırlı güzel haberlerini alalım inşallah canım benimHelal olsun ama çok sabırlısın ben bu seçer test bile yapmadım, direk kan verdim 5.gün
![]()
Hadi hayırlısı canım yaz mutlakaKız yok ne sabrı evdeki ovulasyon testlerini bile yaptımama kan vermedim yarın sabah gidip vereceğim inşallah ay çok heyecanlı
![]()
Evet benim 2 MartHadi hayırlısı canım yaz mutlakaBiz şimdi ikimizde 2 Martta mı transfer olduk?
![]()
Ben hep kan verdim, kaset test yapmadım.Evet benim 2 Martsen kan testi vermiş miydin?
Ay maşallah çok güzel darısı başıma inşallahBen hep kan verdim, kaset test yapmadım.
Transfer tarihim 2 Mart. İlk kanı 7 Martta verdim 27.90 çıktı; ikinci kanı 9 Martta verdim 65.82 çıktı; üçüncü kanıda 11 Martta verdim 133.85 çıktı.
Şimdi kese ve kalp atışı için gün sayıyorum![]()
Canım bugün kan testi verdim 435,44 çıkmışHadi hayırlısı canım yaz mutlakaBiz şimdi ikimizde 2 Martta mı transfer olduk?
![]()
Hayirli ugurlu olsun canimmm, darisi yarin benim basima insallahCanım bugün kan testi verdim 435,44 çıkmış![]()
Amiiiinnnnn inşallahHayirli ugurlu olsun canimmm, darisi yarin benim basima insallah![]()
Ooo maşallah çok iyi tebrik ederim, doktoruna ilettin miCanım bugün kan testi verdim 435,44 çıkmış![]()
Evet canım konuştum doktorumlaOoo maşallah çok iyi tebrik ederim, doktoruna ilettin mi![]()
Hadi bakalım canım çok sevindim hayırlı olsun tekrarEvet canım konuştum doktorumlaiki gün sonra bi test daha istedi sonrasında kese için randevu verecekmiş
![]()
Aynen bende o middayim şuanda 23 mart transferim oldu goguslerim hassas biraz başka normal her zamanki halindeyim 1 nisan sonucum var merakla bekliyorum amaAy o kadar sevindim kitebrik ederim sizi
ben herkes kaşıkta ağrı bel ağrısı falan yazınca gene olmadı moduna girmeye başladım gibi bu yorum çok iyi geldi
![]()