Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

yerim seni ben :) sonunda civcivden tavuğa terfi ettin :)))
ben ovulasyon günlerimde preseed kullanayım dedim ama ogünde bişey olmadı aslında günlerimi değerlendirdimmi değerlendiremedim mi kendim bile düşünüyorum bu ay erken yumurtladım bende onun şaşkınlığını yaşadım bu ay hamilelik benim için mucize olur 14 mart adet günüm kesin adet olurum şeker neyapalım :)

Pamuk şekerim güzel şeyler hiç beklemediğin anda gerçekleşirmiş zaten :))
Ben ovulasyon testini tamamen meraktan yapmıştım zaten...
Biz de daha çalışma bile yok fıstığım (

Pamuk şekerim güzel şeyler hiç beklemediğin anda gerçekleşirmiş zaten :))
Ben ovulasyon testini tamamen meraktan yapmıştım zaten...
Biz de daha çalışma bile yok fıstığım (

inşallah canımıniçi hepimiz için gelsin bu ay mucize rüyamdada gördüm 3 kere test yapıyorum hepsi pozitif babam diyoki kızım torunummu geliyo diyo bende nasıl utanıyorum :)))) sonra size haber veriyorum sonra uyandım gerçekmi rüyamı ayırt edemedim bidaha uyudum devamı için ama orda kaldı :)))
sen niye değerlendirmiyosun hayatım

kızlar hocadan cevap gelmiş şehir dışında olduğum için ancak girebildim nete hepinize hayırlı geceler fıstık hatunlar

Hormon değerleriniz normal gelmiş. Bu durumda kanal tıkanıklığı olabilir. Eğer böyleyse, amliyatla tıkanıklık giderilebilir ve doağl yolla çocuk sahibi olabilirsiniz. İsterseniz gelin, sizi muayene edeyim. Lütfen önümüzdeki haftadan itibaren 0312 4373121'den randevu alın.

iyiyim canım eşimden alamıyorum pc yi bugün:)))sen nasılsın:))

benim laptop yanmıştı biliyosunuz sonra eşim laptop aldı sırf peşini bırakayım diye ona diyorum Allah eline düşürmesin diye bilgisayarı alamıyordum elime sende al bir laptop :))))
bende neyapayım şeker aynı

aaaa bende mail yazdım neden cvp yazmıyo acaba diyodum bende hemen bir bakayım sağol canım hoca tıkanıklık diyerek senden mi yoksa eşinden mi bahsetti canım

İnşallah rüyan gerçek olur en kısa zamanda pamuk şekerim

canım eşimden bahsediyor ama ben bişey anlamadım.varikoselle tıkanıklık farklı şeylermi.çünkü eşimde varikosel yok.yani 4 doktor muayene etti 2 kez renkli doopler çekildi bişey çıkmadı

canım eşimden bahsediyor ama ben bişey anlamadım.varikoselle tıkanıklık farklı şeylermi.çünkü eşimde varikosel yok.yani 4 doktor muayene etti 2 kez renkli doopler çekildi bişey çıkmadı

canım siz en iyisi kaan hocanın yanına gidin o muayene sonucu size sebebini söyleyecektir ve eminim ki en kısa sürede sorununuzu çözecektir hayatım

eğer eşimde varikosel varsa işte o zaman yanarım o geçen senelere.bizde sadece sayı ve morfoloji sorunu var diye onlara uğraşıyoruz.şimdi ben o doktorlara ne desem bilemiyorum gece gece harika hissediyorum kendimi

eğer eşimde varikosel varsa işte o zaman yanarım o geçen senelere.bizde sadece sayı ve morfoloji sorunu var diye onlara uğraşıyoruz.şimdi ben o doktorlara ne desem bilemiyorum gece gece harika hissediyorum kendimi

yıllarına yanarsın sebebini bilmediğin birşey için arkadaşım içini ferah tut eşini ikna et ve kaan hocanın yanına gidin ve herşeyi anlatın göreceksin bak herşey ozaman yeniden başlayacak güzel olacak sebbini bileceksin ve tedavini sonlandıracaksın

ekin bacım sen nerelerdesin :)))

İyi olmaya çalışıyorum adet dönemi bana sessizlik çöküyor malum.
Bugün krisin doktoruna gittim tüm hormontestlerini yeniden istedi haftaya sonuçları alıcaz.Hayırlısı bakalım..Kistim büyümemiş şükür hala 1,5 cm. 5 yumurta var biri 9 biri 8 mm diğerlerinden bişi çıkmaz küçüklerenfeksiyon olabilir dedi birde ilaç verdi.böyle işte sen nasılsın?

geçmiş olsun canım soğan kürü de denedinmi oda iyi gelirdi

inşallah tatlım hayırlısıyla sonuçlanır.eşimi daha önceden ikn etmiştim çağırırsa gideriz diye Allaha şükür ondan sorun çıkmaz.ama bu akşam konuşamadık şehir dışında misafirlikteyiz eve döndüğümüzde kararlaştırıcağız artık nasıl olacağını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…