Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar kaan bey bize klomen i kullanın dedi..peki eşi bunu kullanan varsa benim için nasıl bir süre içinde ve nasıl kullanacağımızı söyleyebilir mi..25 gün yarım tablet deniliyor.kırıp kullanılıyor öyle mi.

tenks......:)

sağol canım kolay gelsin sanada

iyi diyelim ama pek iyi değilim malesef
Allah acil şifalar versin canım.Allahtan ümit kesilmez.
selam canım, annem iyi gibi akşamları midesi bulanıyor bazen yemek yiyemiyormuş. bugün konuştuk daha iyiyim diyo yemiş baya bugün :) yarın görcem kısmetse senin neyin var
Annene çok geçmiş olsun canım

canım eşinin hormon degerleri kaçtı ki.yazdıysan kaçırmış olabilkirim kusura bakma

bize vermedi bilemiycem ama kullanan arkadaşlar gelince söylerler.
iyi haftasonları canım.

Merhaba , arkadaslar ben pamuk58 sayesinde burayi buldum , malesef ayni problem bizdede var,

esimin sperm sayisi 5 milyondan 7 milyona cikti varikosel amleyat sonrasi, ve yazdan beri öylece duruyor , elimizden birsey gelmyior , tavsiye edebiliceginiz bir vitamin varmi ?

lütfen bana yardimci olun ,,, allah hepimizin yüzünü güldürsün insallah

bize vermedi bilemiycem ama kullanan arkadaşlar gelince söylerler.
iyi haftasonları canım.
canım inşallah görürler bir kere daha yazmıştım da :))
çok teşekkürler inşallah bu ilaca da başlarız ve iyi gelir
sana da iyi haftasonları tatlım

canım bizim sayı ,hareket ve şekil sorunu var..sayı da az yani ,,dr bize trendal ve l argınıe verdi..hormonları da düşük..anlayacağın durum bu ama bir faydası olmadı aynı değerlerda kaldık..
bizde proxeed plus ve klomene başlayacağız ,dr kaan beye mail attım o dedi..kim ne derse yapıyorum anlayacağın umut işte..
inşallah sizin bir şeyiniz yoktur tatlım.ben de pek bir şey bilmiyorum açıkçası..her ay test yaptıralım diyorum eşimee o da strese giriyor ortadayım.

canım eşinin hormon degerleri kaçtı ki.yazdıysan kaçırmış olabilkirim kusura bakma[/QUOTE]

hayırlı günler canım eşimin son değerleri bunlardı

fsh:2.94
testesteron:2,91

hoşgeldin canım bak bizim topiğimizin prof. var o gelince sana neler kullanman gerekiyorsa vitamin olarak söyleyecektir sitemizin ilk hamilesi KRİSHAZEL

canim bende sabah 9.30 dan beri hastanedeyim henuz geldim neredeyse 7 saattir

nasil gecti neler dedi doktorumuz?

evet canim her sabah kirip yarim icecek
sureyi esinin hormon durumu belirliecek cunki her ay fsh testi yapilip bakilacak

yu ar velkam:)

canim bu topigi bastan itibaren okursan cok faydali bilgilere ulasirsin

anlamadigin yerlerde sor yardimci oluruz

canım eşimden bahsediyor ama ben bişey anlamadım.varikoselle tıkanıklık farklı şeylermi.çünkü eşimde varikosel yok.yani 4 doktor muayene etti 2 kez renkli doopler çekildi bişey çıkmadı

evet farkli seyler
varikosel de damar genislemesi var

damar tikanikli adindan da anlayacagin gibi damarin tikanmasi

ikiside ameliyatla cozuluyor malesef

tikaniklik varsa ameliyattan hemen sonra hersey normale doner zaten

hayırdır krisim sen neden hastanedesin kötü bişey yok dimi yinemi kansızlık yoksa
Boynuz kulagi gecermis

sen de artik prof sun sekerim:) sen neden geri duruyorsun ?

nebileyim ben yerimi bileyim hemen terfi edip te havalara girmeyeyim:)))

hayırdır canım ne için doktora gittin
birde preseed jel alıcam ama gitti gidiyor.comdaki ebaydaki ile aynımı
ebay üye olayım dedim.herşeyi yazdım.onay kodunu girdim.kabul etmiyor.ing olmayınca
yinede ordan alıcaktım ama.
bu ay kullanmak istiyorum.
kızlar merhabanasılsınız

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…