- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #20.201
Allah acil şifalar versin canım.Allahtan ümit kesilmez.sağol canım kolay gelsin sanada
iyi diyelim ama pek iyi değilim malesef
Annene çok geçmiş olsun canımselam canım, annem iyi gibi akşamları midesi bulanıyor bazen yemek yiyemiyormuş. bugün konuştuk daha iyiyim diyo yemiş baya bugün :) yarın görcem kısmetse senin neyin var
kızlar hocadan cevap gelmiş şehir dışında olduğum için ancak girebildim nete hepinize hayırlı geceler fıstık hatunlar
Hormon değerleriniz normal gelmiş. Bu durumda kanal tıkanıklığı olabilir. Eğer böyleyse, amliyatla tıkanıklık giderilebilir ve doağl yolla çocuk sahibi olabilirsiniz. İsterseniz gelin, sizi muayene edeyim. Lütfen önümüzdeki haftadan itibaren 0312 4373121'den randevu alın.
kızlar kaan bey bize klomen i kullanın dedi..peki eşi bunu kullanan varsa benim için nasıl bir süre içinde ve nasıl kullanacağımızı söyleyebilir mi..25 gün yarım tablet deniliyor.kırıp kullanılıyor öyle mi.
tenks......:)
canım inşallah görürler bir kere daha yazmıştım da :))bize vermedi bilemiycem ama kullanan arkadaşlar gelince söylerler.
iyi haftasonları canım.
Merhaba , arkadaslar ben pamuk58 sayesinde burayi buldum , malesef ayni problem bizdede var,
esimin sperm sayisi 5 milyondan 7 milyona cikti varikosel amleyat sonrasi, ve yazdan beri öylece duruyor , elimizden birsey gelmyior , tavsiye edebiliceginiz bir vitamin varmi ?
lütfen bana yardimci olun ,,, allah hepimizin yüzünü güldürsün insallah
canım eşinin hormon degerleri kaçtı ki.yazdıysan kaçırmış olabilkirim kusura bakma
Merhaba , arkadaslar ben pamuk58 sayesinde burayi buldum , malesef ayni problem bizdede var,
esimin sperm sayisi 5 milyondan 7 milyona cikti varikosel amleyat sonrasi, ve yazdan beri öylece duruyor , elimizden birsey gelmyior , tavsiye edebiliceginiz bir vitamin varmi ?
İyi olmaya çalışıyorum adet dönemi bana sessizlik çöküyor malum.
Bugün krisin doktoruna gittim tüm hormontestlerini yeniden istedi haftaya sonuçları alıcaz.Hayırlısı bakalım..Kistim büyümemiş şükür hala 1,5 cm. 5 yumurta var biri 9 biri 8 mm diğerlerinden bişi çıkmaz küçüklerenfeksiyon olabilir dedi birde ilaç verdi.böyle işte sen nasılsın?
kızlar kaan bey bize klomen i kullanın dedi..peki eşi bunu kullanan varsa benim için nasıl bir süre içinde ve nasıl kullanacağımızı söyleyebilir mi..25 gün yarım tablet deniliyor.kırıp kullanılıyor öyle mi.
tenks......:)
hoşgeldin canım bak bizim topiğimizin prof. var o gelince sana neler kullanman gerekiyorsa vitamin olarak söyleyecektir sitemizin ilk hamilesi KRİSHAZEL
canım eşimden bahsediyor ama ben bişey anlamadım.varikoselle tıkanıklık farklı şeylermi.çünkü eşimde varikosel yok.yani 4 doktor muayene etti 2 kez renkli doopler çekildi bişey çıkmadı
canim bende sabah 9.30 dan beri hastanedeyim henuz geldim neredeyse 7 saattir
nasil gecti neler dedi doktorumuz?
hayırdır krisim sen neden hastanedesin kötü bişey yok dimi yinemi kansızlık yoksacanim bende sabah 9.30 dan beri hastanedeyim henuz geldim neredeyse 7 saattir
Boynuz kulagi gecermis
sen de artik prof sun sekerim:) sen neden geri duruyorsun ?
canim bende sabah 9.30 dan beri hastanedeyim henuz geldim neredeyse 7 saattir
antalyaaa canım neden ses vermiyonn
g.erk canım hoşgeldinn
BURDAYIOM CANIM
nasılsın nasıl gidiyor hafta sonu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?