- 28 Ocak 2010
- 13.981
- 3.501
- 248
- Konu Sahibi boncukboncuk
- #2.281
bu kapak olayına çok güldüm, alemsiniz yaa, sanki adam istemiyo..:))
neyse Allah da sizi güldürsün kızlar...:86::85:
bende çok güldüm valla canım istiyor ama bişey yapmıyorrr
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu kapak olayına çok güldüm, alemsiniz yaa, sanki adam istemiyo..:))
neyse Allah da sizi güldürsün kızlar...:86::85:
şekerim adam ilaç içmiyoki bizim ecrin kafayı yiyo o yüzden kapakladık olayı :)))
Anladım, hoşuma gitti zaten, yalnız şöyle bi sıkıntı çıkabilir; ecrinin eşi 'bak iyi ki almamışım ilaçları' demesin sonra![]()
Aman yaa inş hamiledir de adam ne derse desin...
he bak terste tepebilir dediğin gibi :))))))))))) şaka bir yanada inşallah hamiledir
Pko adeti geciktiriyor canım.Ama inşallah seninki pko yüzünden değildirrrrr:)
Zordur bebegim cok zor dur beklemek ama yapacak birsey yok.
onceside zor sonrasida cok zor insallah sonrasina gecersin yarin cuma:))
canım arkadaşım iyi dileklerin için çok teşekkür ederim
umarım hepmizin yüzü güler
pamuğum bendede heyecan var adet olmayı bekliyom tahminen ayın 11.de adet olcam
sonrasında iğneler falan ve aşılama :))
gülümcüm kız bende puregon iğne vuruldum hatta kendim vurdum
o iğne pek acıtmıyor acaba başkamı iğne vuruluyon sen yada çokmu nazlısın ne :111:
Bunun için lütfen hastaneye gelin, tedavinize hemen başlayalım. Randevuya gerek yok. Herhangi bir salı ya da cuma günü gelebilirsiniz.
Saygılarımla.
Prof.Dr. Kaan AYDOS
KIRİSHAZELCİM KAAN AYDOS BİZE BÖYLE MESAJ CEKMİŞ ŞANSA BAK YA
BİZİ GALİBA TEDAVİ ATMİYCEK MEİL YOLUYLA
aleyna sizin problem ne tam olarak yani hareketlilik falan ne durumda ?
bizim problem erkek infertilitesi
eşimin sonuçlarında sayı ve morfoloji düşük sayı 15 milyon morfoloji yüzde 3
sizin sorun ney canım
bence eşinin sonuçları çok kötü değil
gunaydın canım ozlem hatırlıormusun bılmem ama bebegım adlı arkadasımız HAMILEEEEE:)
darısı bıze
Tünaydın kızlarrrr. Canım bence de eşinin değerleri hiçde kötü değil, şnsınız var, en azından bize göre. Tedaviyle hallolur gibime geliyor.bizim problem erkek infertilitesi
eşimin sonuçlarında sayı ve morfoloji düşük sayı 15 milyon morfoloji yüzde 3
sizin sorun ney canım
Günaydın Esracım. Hatırlayamadım ama çok güzel bi haber bu. Sorunu neydi hatırltırmısın bitanem? Bu arada bugün hepinize tek tek isimle dua ettim, esracım, ronya, krishazel, pamuk, gulumgulum, yagmur, ecrin, hepinize. Rabbim kabul etsin inşallah.
gulumgulum, bitanem tedavin hayırlı uğurlu olsun, Rabbim sana meleğini tez zamanda kavuştursun, hadi bakalım görelim seni...
ecrin'cim test yaptın mı? Ben bugün yaptım dayanamayıp, sanki olacakta bu değrlerle peh peh peh, kocaman bi negatifffffffffffff, napalım hayırlısı böyle demekki, benim bebiş pek nazlı, tedavisiz gelmeyecek galiba.
esracım doktora gittin mi? Geçti mi kahverengiler?
Walla şu anda tek isteğim eşimin değerlerinin aşılamaya yetecek kadar olması. Kontollü bir şekilde, sağlam spermlerle hamile kalmak istiyorum.....canım çarşamba sabah yapmıstm tam hatırlayamadım hangi gün yaptıgımı ama koca bi negatifti benim bebişde nazlı tedavısız gelmeycek gaılaba bakalım nasip diye ama ben 3ay daha bekleycem galıba degerler düzelsin diyeee belkık 3ayda gelir bebişm