Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar bi arkadaşım var geçen ay 7 sinde hastalanmış ama genelde 3 4 gün adeti öne geliyomuş yani bu gün hastalanması gerekiyodu test yaptı ikinci çizgi silik çıkmış sizce varmıdır bişeyler

mericim ikinci çizgi silik çıksada hamiledir bence gözü aydın olsun.

mericim ikinci çizgi silik çıksada hamiledir bence gözü aydın olsun.
inşallah öyledir 30 ayşında ve evleneli altı ay oldu bu güne kadar bişey yoktu,
şu an o kadar tuhaf bi haldeyimki anlatamam o benim en yakın arkadaşım hatta kardeşim onun için çoooook sevindim ama bu pskoloji beni öyle bi noktaya getirdiki berbat yani,mutlulugunu bile paylaşırken ağlamamak için kendimi zor tuttum,
Ey güzel ALLAH ım bize yaşat o mutluluğu

inşallah öyledir 30 ayşında ve evleneli altı ay oldu bu güne kadar bişey yoktu,
şu an o kadar tuhaf bi haldeyimki anlatamam o benim en yakın arkadaşım hatta kardeşim onun için çoooook sevindim ama bu pskoloji beni öyle bi noktaya getirdiki berbat yani,mutlulugunu bile paylaşırken ağlamamak için kendimi zor tuttum,
Ey güzel ALLAH ım bize yaşat o mutluluğu

en yakın arkadaşınının mutluluğunu paylaşmak da çok güzel canım seni çok iyi anlıyorum Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah canım

slm arkadaşlar ben geldim adet oldum ama bunada şükür eskiden hiç oılamıyordum şimdi dogum kontrosuz oluyorum bide bu arada eşimin sonucunu aldık bugun veeeeeee morfoloji %1 şükürler olsun yavaş yavaş düzelme var ben doktoruyla telde jkonusmustum morfolojı sıfır demişti bana ama megersem %1 :))):64::64::64::64:

çok sevindim valla güzel bi gelişmeeee.... inşallah hamile olduğunu da yazarsın hayatım...

kızlar bu ay ilk defa ovulasyon tetsi alacagım ama hangi marka alsam bilmiyorum yardım edın bana yaww:52::52:

Son düzenleme:
ecrin87,pamuk58,

ikimiz burdayız sadece niye kımse yopk krishazel gulumgulum ronya nun tugok meri58 daha sayamadıgım arkadaşlar niye gelmiyorlar

Canlarım ben geldim..Ecrincim hamilelik haberi daha güzel olurdu canım ama olsun Allahım hayırlı zamanlarda nasip etsin canım inşallah..
Bak eşinin değerleride düzeliyorr ne mutlu sanaa:)Hem proxeed plus da gelmiş ardındannnn
Koca bir ohhhhhhh:64::64:

Canlarım ben geldim..Ecrincim hamilelik haberi daha güzel olurdu canım ama olsun Allahım hayırlı zamanlarda nasip etsin canım inşallah..
Bak eşinin değerleride düzeliyorr ne mutlu sanaa:)Hem proxeed plus da gelmiş ardındannnn

şekerim artık eşide mırın kırın edemez :)))))

kızlar bu ay ilk defa ovulasyon tetsi alacagım ama hangi marka alsam bilmiyorum yardım edın bana yaww:52::52:

canım benim ovulasyon testim preseed jel içinde olandı bide adet gününün ilk gününden itibaren 14. gün yumurtlama günüymüş krisim söylemişti bana ben yapmıştım çift çizgi çıkmıştı ama malum eşim :))) düzelsinde icabına bakarım artıkın

olmamış çocuğuma isim koymakta çok hoş oluyo :)))) kız olursa derin erkek olursa arda okan :))))
eşim de ya bi sus olsun da koyarız diyo :D

gülüm nerdesin sen ya hoşgeldin :) ayyy bu gelmeyen kızlar beni deli edecek

Tatlım sabah 5te kalktık ve düştük yollara..Bugün kontrolüm vardı..Ondan gelemedim..Gidiş dönüş çok zor oluyor
Ama katlancaz artık napalımm..

Ecrin öncelikle eşinin değerinin düzelmesine sevindim inşallah yakın zamanda gebelik haberini alırız :66:
canım testte gelince ebaydan preseed jel al yanındada 50 adet test hediye geliyor
ben toplam 53 tl ödemiştim gayet uygun biliyorsun preseed sperm problemi olan çiftlere öneriliyor
Pamukcum ben geldim ama sen kaçmışın karşılaşamadık
bence ümit etmek ve hayal kurmak güzeldir hedefe daha çok yakınlaştırır bizi
bende isme çok önem veririm insan ismiyle yaşar güzel anlamlı olsun :1:
Gülümcüm bu aralar kulağım hep sesde yani senin güzel haberinde
çok umutluyum bu emeklerin boşa çıkmıcak inanıyom
Meri arkadaşın hamile olabilir silikte olsa ikinci çizgi pozitif demek bence :44:
kızlar Krisim yokmu bu akşma göremedim onu

Ecrin öncelikle eşinin değerinin düzelmesine sevindim inşallah yakın zamanda gebelik haberini alırız :66:
canım testte gelince ebaydan preseed jel al yanındada 50 adet test hediye geliyor
ben toplam 53 tl ödemiştim gayet uygun biliyorsun preseed sperm problemi olan çiftlere öneriliyor
Pamukcum ben geldim ama sen kaçmışın karşılaşamadık
bence ümit etmek ve hayal kurmak güzeldir hedefe daha çok yakınlaştırır bizi
bende isme çok önem veririm insan ismiyle yaşar güzel anlamlı olsun :1:
Gülümcüm bu aralar kulağım hep sesde yani senin güzel haberinde
çok umutluyum bu emeklerin boşa çıkmıcak inanıyom
Meri arkadaşın hamile olabilir silikte olsa ikinci çizgi pozitif demek bence :44:
kızlar Krisim yokmu bu akşma göremedim onu

Canımmmm..İnşallahh bende boşa çıkmayacağını düşünerek keyifle gidip geliyorumm..
Çok pozitifim..Bir espriler patlatıyorum yolda giderken sorma gitsinn..Eşimle gülmekten ölüyoruzz..:))
Bu iğneler bana bişey yaptı.. Her zaman kullansammı acaba:)

Canımmmm..İnşallahh bende boşa çıkmayacağını düşünerek keyifle gidip geliyorumm..
Çok pozitifim..Bir espriler patlatıyorum yolda giderken sorma gitsinn..Eşimle gülmekten ölüyoruzz..:))
Bu iğneler bana bişey yaptı.. Her zaman kullansammı acaba:)

alla alla ne yaptı canişkom :111:

Back
X