- 28 Ocak 2010
- 13.981
- 3.501
- 248
- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #2.501
buradayim hayatim:)
ronyacım selam..ya bişey sorcaktım, siz hareket için ne kullandınız canım? biz şuan proxeed kullanıyoruzda, sizinkini merak ettim..birde ne kadar süreden sonra test yaptırdınız? biz 23 kasımda başladık proxeede, sizce ne zaman test yaptıralım? canım cevaplarsan çok sevinirim..
krishhazel ablam sanada iyi akşamlar..inşAllah iyisinizdir..çok öpüyorum..
kris canım sen hamile kaldığında eşinin fsh oranı kaçtı?birde bu fsh spermler üzerinde çokmu etkili yani say ve harekaetliliği çok mu etkiliyo acaba
ronyacım selam..ya bişey sorcaktım, siz hareket için ne kullandınız canım? biz şuan proxeed kullanıyoruzda, sizinkini merak ettim..birde ne kadar süreden sonra test yaptırdınız? biz 23 kasımda başladık proxeede, sizce ne zaman test yaptıralım? canım cevaplarsan çok sevinirim..
keşke canım ama daha bizde zamana ihtiyaç varcanım proxeed plusu kullanın çok faydalı eminim faydasını görceksiniz
eşin üroloğa göründümü çünkü bazen vitamin kullanımından daha kolay bir şekilde doktor tedaivisyle
artık oluyor.biz proxeed plus kullanmadık ama kore ginsengi,ginkgo biloba, l arginine
1 ay kadar arginmax mens kullandı ve hala evicap kullanıyor
canım bide düzenli beslemeye çalışıyom beyimi
canım test için biraz daha bekleyin yeni yılda yaptırın
inşallah artmıştır canım
canım çok teşekkürler cevap için..biz kaan aydos hocanın hastasıyız canım, o verdi proxeedi birde klomen verdi sayı için..İnş dediğin gibi faydasını görrüz..yanımda olsa bende besleyeceğimde malesef yanımda değil..biz o dediklerinden hiç kullanmadık, üroloğda vermedi zaten..proxeede ilaveten reçetesiz onları damı alsak acaba? yoksa abartmış mı oluruz?
KIZLAR hayalim herkesin eşinin değerleri tavan yapsın hepimiz birlikte sevinelim
aslında erkekte problem olunca hep daha çok korkuyo insan ama erkeğin tedavisi daha basit
ben kaçar dün gece stresten yatamadım
eşimede çaktırmadım ama acayip stresli bir gündü
hepinizi öpüyorum güzel yürekli arkadaşlarım
bende iyi olmaya çalışıyorum, koşturuyorum valla il il :))canim 3 ay icip test yaptirin spermler 3 ayda yenileniyor
iyiyiz canim sen nasilsin?
bende cok optum
Herkese hayırlı akşamlar kızlar nasılsınızz
canım proxeed plusu kullanın çok faydalı eminim faydasını görceksiniz
eşin üroloğa göründümü çünkü bazen vitamin kullanımından daha kolay bir şekilde doktor tedaivisyle
artık oluyor.biz proxeed plus kullanmadık ama kore ginsengi,ginkgo biloba, l arginine
1 ay kadar arginmax mens kullandı ve hala evicap kullanıyor
canım bide düzenli beslemeye çalışıyom beyimi
canım test için biraz daha bekleyin yeni yılda yaptırın
inşallah artmıştır canım
KIZLAR hayalim herkesin eşinin değerleri tavan yapsın hepimiz birlikte sevinelim
aslında erkekte problem olunca hep daha çok korkuyo insan ama erkeğin tedavisi daha basit
selam melisa bizde 23 kasımda başladık poxeed e yanında başka vitamin ve bitkisel desteklerde var ve birde klomen kullanıyor eşim bu gün test vericek eşim bizde kaan hocayla maille görüşüyoruz ama burdaki üroloji doktoru 15 gün sonra test yaptırın hem fsh hemde diğer değerlere tekrar bakalım demişdi,gelişme olması için daha çok erken ama bakalım doktoru dinliycez
arkadaşlar ben bu foruma da bu zorlu yolculuğa da yeni başladım. tavsiyelerinizi bekliyorum. eşim azospermi, yarın ankara genart tüp bebek merkezine gidiyoruz. önümzdeki ay için tedaviye başlayacağız. dualarınızı ve tavsiyelerinizi bekliyorum
selam melisa bizde 23 kasımda başladık poxeed e yanında başka vitamin ve bitkisel desteklerde var ve birde klomen kullanıyor eşim bu gün test vericek eşim bizde kaan hocayla maille görüşüyoruz ama burdaki üroloji doktoru 15 gün sonra test yaptırın hem fsh hemde diğer değerlere tekrar bakalım demişdi,gelişme olması için daha çok erken ama bakalım doktoru dinliycez
melisela canım bak eşin eğer sigara kullnaımyorsa havuç kürü yapın o hareketi çok artırıyor
bizim hareket %10 du %50 ye yükseldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?