Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar sizin muhabbetinize doyum olmaz valla ama ben kaçıuyorum hepinize iyi akşamlar canlarım benim grs tekrar

canım proxeed plusu kullanın çok faydalı eminim faydasını görceksiniz
eşin üroloğa göründümü çünkü bazen vitamin kullanımından daha kolay bir şekilde doktor tedaivisyle
artık oluyor.biz proxeed plus kullanmadık ama kore ginsengi,ginkgo biloba, l arginine
1 ay kadar arginmax mens kullandı ve hala evicap kullanıyor
canım bide düzenli beslemeye çalışıyom beyimi
canım test için biraz daha bekleyin yeni yılda yaptırın
inşallah artmıştır canım

KIZLAR hayalim herkesin eşinin değerleri tavan yapsın hepimiz birlikte sevinelim
aslında erkekte problem olunca hep daha çok korkuyo insan ama erkeğin tedavisi daha basit

ben kaçar dün gece stresten yatamadım
eşimede çaktırmadım ama acayip stresli bir gündü
hepinizi öpüyorum güzel yürekli arkadaşlarım

canim 3 ay icip test yaptirin spermler 3 ayda yenileniyor
iyiyiz canim sen nasilsin?
bende cok optum

keşke canım ama daha bizde zamana ihtiyaç var (( banada erkeğin tedavisi zor geliyor nedense, ya daha biz tam bilmediğimizden olsa gerek :)))
ben kaçar dün gece stresten yatamadım
eşimede çaktırmadım ama acayip stresli bir gündü
hepinizi öpüyorum güzel yürekli arkadaşlarım

iyi geceler canım tekrardan tşk

canim 3 ay icip test yaptirin spermler 3 ayda yenileniyor
iyiyiz canim sen nasilsin?
bende cok optum
bende iyi olmaya çalışıyorum, koşturuyorum valla il il :))

Herkese hayırlı akşamlar kızlar nasılsınızz

teşekkürler canım, sanada iyi akşamlar..

ve herkese iyi geceler bende kaçıyorum, uykusuzluktan ölcem :)) öpüldünüz..

canım çok teşekkürler cevap için..biz kaan aydos hocanın hastasıyız canım, o verdi proxeedi birde klomen verdi sayı için..İnş dediğin gibi faydasını görrüz..yanımda olsa bende besleyeceğimde malesef yanımda değil..biz o dediklerinden hiç kullanmadık, üroloğda vermedi zaten..proxeede ilaveten reçetesiz onları damı alsak acaba? yoksa abartmış mı oluruz?

arkadaşlar ben bu foruma da bu zorlu yolculuğa da yeni başladım. tavsiyelerinizi bekliyorum. eşim azospermi, yarın ankara genart tüp bebek merkezine gidiyoruz. önümzdeki ay için tedaviye başlayacağız. dualarınızı ve tavsiyelerinizi bekliyorum

Ronyacım gözünüz aydın çok sevindim düzelmesine inş. gebelik de olur dört başı mamur olur:)
siz kaç aydır tedavi görüyordunuz peki?

kızlar biz geldik iyi haberlerle geldik sayılır

sayı 26 milyon
hareket %50
morfoloji %60
lökosit 14-15

hocamız aşılamaya onay verdi tutar dedi.ancak hala lökosit var
2 kutu tetradox verdi 1 kutu biteral verdi
bunlar 14 gün sonra biticek sonrasıda tekrar kültür bakılcak eğer lökosit yoksa aşılama yaptırcaz
yani bizim için önemli olan hareketti oda %40 danm %50 ye çıkmış
çok şükür mutlu olduk.umarım hepimize güzel haberlerle dönmek nasip olur

Aşkım süper ya yalında gebelik haberini okuruz bueda ,çalışmalra hız werin ,soğuk diye ara wermeyin

sperm konsantrasyonu(ml'de milyon):40
sperm sayısı(total):120
motilite%:56
pregresyon:
+4%:8
+3%:24
+2%:24
Tpmss:9,60
normal morfoloji:-
HAZIRLAMA SONRASI:
Volüm(ml):1,5
sperm konsantrasyonu(ml. de milyon): 32
sperm sayısı(total):48
motilite%:87
progresyon:
+4%: 52
+3%:35
+2%:-
TPMSS(hazırlama sonrası):24,96

Sonuç bu şekildeydi, nasıl sizce?
(Daha önceki sonuçlara göre daha iyi gibi geldi ama hayırlısı,)
Arkadaşım sonuçlarınız diğer arkadaşlarında söylediği gibi çok güzel ,inşallah bebiş yolda:)))))

selam melisa bizde 23 kasımda başladık poxeed e yanında başka vitamin ve bitkisel desteklerde var ve birde klomen kullanıyor eşim bu gün test vericek eşim bizde kaan hocayla maille görüşüyoruz ama burdaki üroloji doktoru 15 gün sonra test yaptırın hem fsh hemde diğer değerlere tekrar bakalım demişdi,gelişme olması için daha çok erken ama bakalım doktoru dinliycez

hoş geldin canım inlallah allah şifamızı verir,azospermi konusunda fazla bilgim yok ama dualarım sizlerle

canım inş hayırlı haberle gelirsin..sonucunu 4 gözle bekliyor olacağım..ben kısaca hikayemi anlatayım..biz 23 temmuzda eşimin ilk sperm testiyle başladık..bomboş bir kağıttı..yılıkdık, azospermi dediler..hiç sperm yok..sonra 1 hafta sonra tekrar test yaptık ve 100 bin sayısını gördük..şükür dedik, sonra 1 ay geçti bu arada hemen kaan hocayı bulduk, maille bize klomen ve pharmaton verdi..1 ay sonra 26.6 milyon oldu..sevindik, coştuk ancak 300bin canlı var yazıyordu..sonra bir test daha ve sayı 52.2 milyon ancak tüm hareketler sıfır..bir test daha oda aynısı..sayı güzel ama hareket yok hiç..bayramdan sonraki hafta kaan hocaya gittik, ordada bir test yapıldı ve sayı 8 milyon, hareketler yine sıfır..kaan hoca direkt tüp bebek dedi..şubatta yapacaktık ancak ben yazı istedim nedense..ve oda bize o zamana kadar proxeed ve klomen kullanın dedi..başka bir şey vermedi..kür olarak keçiboynuzu yapıyorum..başka bir şey yok..sizin hareket nasıl? kaçtı? inş hayırlı sonuçlarla gelirsin..bizimki şimdilik zor gibi..hepsi sıfır çünkü hareketlerin..Rabbime şükürler olsun ki bu noktaya geldik..çok mutluyum yani..yaza kadar bekleyeceğiz bakalım..siz bitkisel olarak ne kullanıyorsunuz canım? kusura bakma baya uzun oldu..heyecandan yazdımda yazdım :)))

melisela canım bak eşin eğer sigara kullnaımyorsa havuç kürü yapın o hareketi çok artırıyor
bizim hareket %10 du %50 ye yükseldi

melisela canım bak eşin eğer sigara kullnaımyorsa havuç kürü yapın o hareketi çok artırıyor
bizim hareket %10 du %50 ye yükseldi

kullanmıyor canım 3 aydır bıraktık sigarayı..nasıl yapacağım, suyunumu sıkacağım canım? birde günde ne kadar içmeli?

ronyacım. Gözünüz aydın, ohh beeee. Değerler Maşallah iyicene düzelmeye başlamış. Bu ay bi atak bekliyorum senden...İyi çalışın haaaaaa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…