• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
selam canım. Nasılsın?

bugünlerde hep iyi oluyorum genelde çatlama günlerim olduğu için :17:
bol preseed li günler yaniiiii :52::52::52:
sen naıslsın hangi aşamadısnız siz şimdi eşinin spermleri falan yani ne durumda takip edemiyorum pek
bnm bilgisayar soğuk odada girmediğimiz için üşüyorum :2:

evicap 400 mg
ginko globa
omega
korea gnseng
proxeed plus
klomen
Qenzim
canım largineyi almıştım bir aydır vermedim gerek yoksa onu değiştirip bitenlerden birini almayı düşünüyorum

son birşey daha sorucam kusura bakma senide sıkmak istemiyorum ama tecrübelisin sen bu konularda
canım ben birde geçen ay preseed almıştım ama kullanmadım bizim mil sayı 10 milyon top hareketlilik %50 civarı morfoloji %2 ben diyorumki preseed i bu ay da kullanmasam sayı biraz daha artınca kullansam daha mantıklı olur diye düşünüyorum sen ne dersin

evicap 400 mg
ginko globa
omega
korea gnseng
proxeed plus
klomen
Qenzim
canım largineyi almıştım bir aydır vermedim gerek yoksa onu değiştirip bitenlerden birini almayı düşünüyorum

yok yok geri verme l argininie direk sperm yapiminda etkili cok faydali
yurtdisi cok makale var l arginine in sperm yapimi hakkinda
ginseng ve ginko bitince ona basla canim
canim unuttum ben ama proxeed in icinde qenzym yokmuydu ona bir bak varsa extradan verme

qenzym ve omega dan sende ic mutlaka , ozellikle omegayi mutlaka ic yumurta kalitesini arttiriyor

Sağol canım. Az da olsa artmaya başlamış, bi an önce daha fazla artsa da bende annelik heyecanını yaşamaya başlasam diyorum ama sabırlı olmam lazım:)))))

aynen öyle canım Allahtan hayırlısı ,bizde prodexs kullanıyoruz canım gelişmeleri ben prodeexs kullananlar topiğinde yazıcam tabi gelişme olursa inşallah ,sende gelişmeleri yazarsan sevinirim

:41:
canim unuttum ben ama proxeed in icinde qenzym yokmuydu ona bir bak varsa extradan verme

qenzym ve omega dan sende ic mutlaka , ozellikle omegayi mutlaka ic yumurta kalitesini arttiriyor

krishazelcim, biz hep eşlerimiz üzerine araştırma yapıyoruz (en azından ben), peki biz bayanlar neler kullanmalıyız sence, yumurtalarımız daha kaliteli olsun, daha kolay hamile kalalım ya da gebelik öncesi vücudumuzu hazırlayalım?

son birşey daha sorucam kusura bakma senide sıkmak istemiyorum ama tecrübelisin sen bu konularda
canım ben birde geçen ay preseed almıştım ama kullanmadım bizim mil sayı 10 milyon top hareketlilik %50 civarı morfoloji %2 ben diyorumki preseed i bu ay da kullanmasam sayı biraz daha artınca kullansam daha mantıklı olur diye düşünüyorum sen ne dersin

canim bence kullan cunki durumunuz fena degil hamilelik olabilir yani sansiniz bayagi var
ama herseferinde kullanma ovulasyon testinde cift cigiyi gordugunde 2 gun ust uste kullan yeter
yani 1 kutuyu 3 ay kullanabilirsin
birtanem hic sikilmiyorum ne istersen herzaman sor ozelden de yazabilirsin yeterki goreyim cunki gecen sormussun inan gormedim
birde benim bilgisayarim bozuldu esiminkini kullaniyorum hala alisamadim hakim degilim makinaya:(

aynen öyle canım Allahtan hayırlısı ,bizde prodexs kullanıyoruz canım gelişmeleri ben prodeexs kullananlar topiğinde yazıcam tabi gelişme olursa inşallah ,sende gelişmeleri yazarsan sevinirim
Tabiki yazarım hele artış olmuşsa, seve seve yazarım. 1 ay sonra eşim tekrar tahlil yaptıracak, ozamanda yazarım.

zaten sayıdan çok önemli olan harektlilik ve morfoloji sizin bu değerle çok iyiymiş bence kullan preseedi ovulasyon günlerinde
bizimde tam tersi sayı 21 milyon falan olmuştu ama hareketlilik %5 ve morfolojide %1 .... ben kullanıyorum dün kullandım bugünde kullanıcam inş... :52::52::52:

q enzim ve omegadan ben de kullanıyorum canım,
gnseng ve ginko ve largine aynı anda kullanılmıyomu canım yani birlikte versem zararlı olurmu acaba

:41:

krishazelcim, biz hep eşlerimiz üzerine araştırma yapıyoruz (en azından ben), peki biz bayanlar neler kullanmalıyız sence, yumurtalarımız daha kaliteli olsun, daha kolay hamile kalalım ya da gebelik öncesi vücudumuzu hazırlayalım?

aa sen kullanmiyormusun hicbirsey?

kadinlarin kullanacagi seyler sunlar bunlar mutlaka kullanilmali

1 elevit multuvitamin
2 omega 3 balik yagi hapi
3 Qenzym 10
extradan folik asite gerek yok cunki elevitin icinde var

zaten sayıdan çok önemli olan harektlilik ve morfoloji sizin bu değerle çok iyiymiş bence kullan preseedi ovulasyon günlerinde
bizimde tam tersi sayı 21 milyon falan olmuştu ama hareketlilik %5 ve morfolojide %1 .... ben kullanıyorum dün kullandım bugünde kullanıcam inş... :52::52::52:

kararsızım canım ya hiç kullanmadım daha önce,reglim bitmek üzere ,değerleri düşük olan insanlarda gebelik ya düşük yada kimyasal gebelikle sonuçlanıyorya hani korkutuyo biraz beni
sizin milimdeki sayı 21 mil bence gayet güzel keşke bizimde öyle olsaydı kullanmaya başlardım
ama bizim top 45 mil milimde 10 milyon diğerleride düşük yani

bugünlerde hep iyi oluyorum genelde çatlama günlerim olduğu için :17:
bol preseed li günler yaniiiii :52::52::52:
sen naıslsın hangi aşamadısnız siz şimdi eşinin spermleri falan yani ne durumda takip edemiyorum pek
bnm bilgisayar soğuk odada girmediğimiz için üşüyorum :2:
Canım bende harıl harıl çalışıyorum, krishazeli soru bombardımanına tutuyorum, başka ne yapabiliriz diye. Eşimin sperm değeri mil.de 2,5 milyondan 3,5 milyona yükselmiş, burukta olsa bi sevinç var en azından yükselmeye başlamış tekrar. Kaan Hoca ilaç verdi onları kullanıyor şimdi eşim. Testojel, klomen, proxeed plus, bugün de omega 3 ve evicap e vitamine başlıycak. Onun dışında beslenmesine çok dikkat ediyorum. Bizde fsh yüksek olduğu için sperm sayısı düşük, Allahtan hareketlilik ve morfoloji iyi gibi.

dr un vermedi miki sen kullaniyorsun saniyordum
hamileliginde de mi kullanmadin?
ben cocuk istiyorum dedigimde vermisti dr um
Hayır bana doktorum hamileliğimde sadece progesteron vermişti, düşükten sonra da hamile kalınca ya kadar suda eritilen aspirinden vermişti o kadar. Tabii şu anda hiç bişey kullanmıyorum ama akşam okuldan çıkışta hemen dediklerini alıyorum ve kullanmaya başlıyorum canım. Sana da çok soru soruyorum ama umarım bunaltmamışımdır.

kızlar biliyorsunuzdur muharrem ayına girgik ,çarşamba perşembe cuma oruç tutmak çok sevapmış benim reglim bitmek üzere biterse sadece cuma günü tutabilicem oruç
haberiniz olsun bu mübarek aylarda edilen dualar geri çevrilmezmiş
inşallah banyomu yapabilirsem cumaya hepinize kendime bol bol dua edicem
sizlerde değerlendirmeye çalışın bu günleri

Canım bende harıl harıl çalışıyorum, krishazeli soru bombardımanına tutuyorum, başka ne yapabiliriz diye. Eşimin sperm değeri mil.de 2,5 milyondan 3,5 milyona yükselmiş, burukta olsa bi sevinç var en azından yükselmeye başlamış tekrar. Kaan Hoca ilaç verdi onları kullanıyor şimdi eşim. Testojel, klomen, proxeed plus, bugün de omega 3 ve evicap e vitamine başlıycak. Onun dışında beslenmesine çok dikkat ediyorum. Bizde fsh yüksek olduğu için sperm sayısı düşük, Allahtan hareketlilik ve morfoloji iyi gibi.

canım k. bakma dedim ya ben takip etmedim seni sen hamilemi kaldın?anladığım kadarı ile düşük olmuş doğla yollamı oldu,eşinin değerleri tekara neden düştü zahmet olamssa bana baştan sona bi yazarmısın :26:

kızlar biliyorsunuzdur muharrem ayına girgik ,çarşamba perşembe cuma oruç tutmak çok sevapmış benim reglim bitmek üzere biterse sadece cuma günü tutabilicem oruç
haberiniz olsun bu mübarek aylarda edilen dualar geri çevrilmezmiş
inşallah banyomu yapabilirsem cumaya hepinize kendime bol bol dua edicem
sizlerde değerlendirmeye çalışın bu günleri

Allah kabul etsin canım sağol

Back
X