• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
esımde morfoloji yüzde 2 heraketsızlık var.. mıkroenjesıyıonla bebek sahıbı oldum.. cok güzel bir duygu annelık ikinciyi istıyorum o tedavı süreci cok yorucu. suan arastırıyorum ne yapsam dogal yola olması ımkansız dıyorlaryas ılerlemeden bırdaha olsa.keske

canım ne güzel Rabbim gönlüne göre wesin ,inşallah ikinciyide kucağına alırsın.Ben ikinci tüp bebeğimi özel umut tüp te yaptırdımçok mmenun kaldım fiyatlarıda diğer yerlere göre daha uyğun tawsiye edrim yani .İlkini memorial hast yaptım ama sanki ikinci yaptıdığım yer daha iyi bana geldi sen bilirsin,öptümmm.

Boncukboncuk cuğum yarın kısmetse ibrahim sraçoğlunu arayacağım bakalım o ne diyecek ,o çaydan siparş wermek istiyorum birde kendim için gebeliği kolaylaştırıcı bir şey ,durumdan seni habedae ederim ,iyi geceler

Girmemişsin hala uykucular sizi kalkın bakayım sizi gidi sizi ..HUUUU boncukboncuk iş mi yapıyorsun kızzzzzzzzzz hadi kolay gelsin bayyyyy

Rabbim en hayırlı zamanda hayırlı, sağlıklı sıhhatli evlatlarımıza kavuşmayı nasip etsin..
Arkadaşlar ben de arada buraya girip sizi takip ediyorum, birkaç kere mesaj da bırakmıştım.. Biz de evlilik hayatımızda 2 seneyi doldurduk.. Hiç korunmadığımız halde olmuyordu.. 3-4 ay önce eşimde sperm azlığı olduğu anlaşıldı..12 milyon, harektlilikte de sorun vardı sanırım.. hemen keçiboynuzu hiç kürüne başladık.. 2 ay sonra hamile olduğumu öğrendim.. ama 8 haftalıkken kaybettim,daha kalp atışı duyulmamıştı..Ama ne eşimin sonucunu öğrendikten sonra ne de önce stres yapmadık.. Doktor normal yoldan olmaz dediği halde.. Eşim baya üzülmüştü ama o da toparladı sonra.. Sonuçta bizim haşa! yaratma kudretimiz yok. Rabbim 'ol' derse olur.. Çocuğu olanların da kendi beceriklilikleri değil, haşa! Biz elimizden geleni yapalım, vesilelere sarılalım, sahip olduğumuzu sandımız herşeyin O'ndan geldiğini bilelim ve O'na gideceğini de.. İnşallah sabretmek daha kolay olur.. Allah hepimizin yardımcısı olsun..

Düşükten hemen sonra keçiboynuzu kürüne tekrar başladık..O sonuçtan sonra bi daha test yaptırmadık.. Yakın zamanda yaptrmayı düşünmüyoruz da.. Spermler ne alemde bilmiyorum o yüzden.. ılk adetimi oldum,bitti.. Şuan adetimin 9. günü.. Doktorum korunmanıza gerek yok dedi.. O yüzden hamile kalma şansımı artırabilmek için neler yapabilirim.. ılişkiden önce, sonra.. Adetimin 5. gününden beri elma yağı kullanıyorum ara ara.. Siz ne tavsiye edersiniz başka..Şimdiden teşekkürler..

Rabbim en hayırlı zamanda hayırlı, sağlıklı sıhhatli evlatlarımıza kavuşmayı nasip etsin..
Arkadaşlar ben de arada buraya girip sizi takip ediyorum, birkaç kere mesaj da bırakmıştım.. Biz de evlilik hayatımızda 2 seneyi doldurduk.. Hiç korunmadığımız halde olmuyordu.. 3-4 ay önce eşimde sperm azlığı olduğu anlaşıldı..12 milyon, harektlilikte de sorun vardı sanırım.. hemen keçiboynuzu hiç kürüne başladık.. 2 ay sonra hamile olduğumu öğrendim.. ama 8 haftalıkken kaybettim,daha kalp atışı duyulmamıştı..Ama ne eşimin sonucunu öğrendikten sonra ne de önce stres yapmadık.. Doktor normal yoldan olmaz dediği halde.. Eşim baya üzülmüştü ama o da toparladı sonra.. Sonuçta bizim haşa! yaratma kudretimiz yok. Rabbim 'ol' derse olur.. Çocuğu olanların da kendi beceriklilikleri değil, haşa! Biz elimizden geleni yapalım, vesilelere sarılalım, sahip olduğumuzu sandımız herşeyin O'ndan geldiğini bilelim ve O'na gideceğini de.. İnşallah sabretmek daha kolay olur.. Allah hepimizin yardımcısı olsun..

Yüreğine sağlık Amin arkadaşım Allaha emanet ol..

Düşükten hemen sonra keçiboynuzu kürüne tekrar başladık..O sonuçtan sonra bi daha test yaptırmadık.. Yakın zamanda yaptrmayı düşünmüyoruz da.. Spermler ne alemde bilmiyorum o yüzden.. İlk adetimi oldum,bitti.. Şuan adetimin 9. günü.. Doktorum korunmanıza gerek yok dedi.. O yüzden hamile kalma şansımı artırabilmek için neler yapabilirim.. İlişkiden önce, sonra.. Adetimin 5. gününden beri elma yağı kullanıyorum ara ara.. Siz ne tavsiye edersiniz başka..Şimdiden teşekkürler..

canım geçmiş olsun Rabbim inşallah tekrarrını yaşatmaz,Arı bal polen karışımı kullanabilirsin,siyah üzüm kurusu yiebilir eşin,bayağı faydasını göürüsün.

Cevabın için teşekkürler.. Arı bal polen karışımını sadece ben mi kullanmalıyım,yoksa eşimle birlikte mi.? Aç tok farkediyor mu bir de?akannehir

Güzel içten samimi dileklerin için Allah sendendende razı olsun .Ama ikiz dedim ya ben onun tdna baktım Allah dileyen kim warsa onlara wersin ama bana değil.:))Canımkendine iyi bak Allaha emanet ol.

bizde ilk tüp bebek te üçüz hamile kalmıştım ama nasip degilmiş inşallah rabbim o duyguları enkısa zamanda bize tekrar yaşatır bebeklerimizle AMİN cümlemize arkadaşlar

bizde ilk tüp bebek te üçüz hamile kalmıştım ama nasip degilmiş inşallah rabbim o duyguları enkısa zamanda bize tekrar yaşatır bebeklerimizle AMİN cümlemize arkadaşlar
geçmiş olsun canım ne oldu peki problem neydi bebişlerini kaç haftalık kaybettin.Ben ilkini 8+3 günlük,diğerinicanım yawrumu 15+5 günlükken kaybettim nedeni bilinmiyor tabiki sen de anlatırsan sewinirim nerde yaptın denemelerini?

boncuk cancaazım saraçoğluyla 2 hafta sonra arayın konuşun dediler ,eşimin adına dosya açtılar ,çok yoğunmuş,canımsıkıldı anlayacağın sen nsıl hemen görüşebiliyormusun...

Girmemişsin hala uykucular sizi kalkın bakayım sizi gidi sizi ..HUUUU boncukboncuk iş mi yapıyorsun kızzzzzzzzzz hadi kolay gelsin bayyyyy

Canım geç cevap yazdım kusuruma bakma, eski okulumdan öğretmen arkadaşlarım geldiler bugün dünden beri hazırlık yapıyordum, ev temizliği, misafirler derken ancak bakabildim. Saraçoğluyla biz hemen görüşeliyoruz anlamadım ama neden böyle yaptıklarını. Gerçi yoğunsa ondan biz size 2 hafta sonra döneriz diyorlar. Biliyosun bana Nisan ayında kolay hamile kalmam için kür göndermişti kürü bitirince hamile kalmıştım. İlk adet olacağım günde arıycam tekrar hamile kalabilmem için kür gönderecek...

boncuk cancaazım saraçoğluyla 2 hafta sonra arayın konuşun dediler ,eşimin adına dosya açtılar ,çok yoğunmuş,canımsıkıldı anlayacağın sen nsıl hemen görüşebiliyormusun...

Canını sıkma, gerçekten yoğundur hocamız ondan öyle demişlerdir. Bak dosyada açmışlar, mutlaka geri dönerler merak etme. Sadece 2 hafta beklemen gerekecek ama olsun. Biz en son düşükten hemen sonra görüşmüştük, telefonda yarım filan bekleyip görüşmüştük.

bocuk boncuk siz hala kürlere devam ediyomusunuz kürleri yapmayı bırakınca tekrar düşüyomu merak ettim

Biz hala devam ediyoruz kürlere, Saraçoğlu hocamıza da sormuştuk ki onun çay kürünü ve keçiboynuzu kürünü kullanıyo eşim yaklaşık 6 aydır, merak etmeyin bu değerleri eğer gördüyseniz kolay kolay düşmez demişti. Kürleri bırakıpta tekrar düştü mü diye de hiç baktırmadık.

Canını sıkma, gerçekten yoğundur hocamız ondan öyle demişlerdir. Bak dosyada açmışlar, mutlaka geri dönerler merak etme. Sadece 2 hafta beklemen gerekecek ama olsun. Biz en son düşükten hemen sonra görüşmüştük, telefonda yarım filan bekleyip görüşmüştük.

Canım muhim değil döndün yaaaaaa yeter.Biz şimdi keçi boynuzu kürüne dewam ediyoruz ama aktardan aldğım karışımı bitti onu yaptırmıcam şimdilik bakalım düşüşün nedeni o mu .Aynı zamanda arginmax a da dewam edeceğiz,siyah üzümdü kayısıydı onların tazelerini tüketiyor şimdilik,birde balın içine çörkutu cewiz koymuştum tarçınlı onu yiyo bi ay sonra test yapcağım diyor görelim bakalım ne olacak .Allaha emanet ol..

Yüreğine sağlık bitanem, çok ama çok güzel ifade etmişsin duygularını. Sana aynen katılıyorum. Bende 6 haftalık bebeğimi 6 Haziranda düşük sonucunda kaybettim. Ondan sonra nedense kaygısız hiçbişeyi takmayan bi insan oldum, sanki sırtımdaki kocaman yükler kalktı öyle hafifledim ki anlatamam. Benim doktorum da korunun demedi, Ağustosta gelin aşılama yapalım zaman kaybetmeyelim diye. Düşükten 2 hafta sonra hergün folik asit ve Aspirin C Plus kullanıyorum. Daha kolay hamile kalırsın dedi bunları kullanarak. Neler yapmanla ilgili de topiğin ilk sayfasına bakman yeterli olacak bence...

Canım muhim değil döndün yaaaaaa yeter.Biz şimdi keçi boynuzu kürüne dewam ediyoruz ama aktardan aldğım karışımı bitti onu yaptırmıcam şimdilik bakalım düşüşün nedeni o mu .Aynı zamanda arginmax a da dewam edeceğiz,siyah üzümdü kayısıydı onların tazelerini tüketiyor şimdilik,birde balın içine çörkutu cewiz koymuştum tarçınlı onu yiyo bi ay sonra test yapcağım diyor görelim bakalım ne olacak .Allaha emanet ol..

Kullandığın karışımda neler var? Arginmax vitamin. Onu neden kullanıyorsun ki? Bende kayısıyı filan taze alıyorum mevsimi diye. Çekirdekle, yer fıstığını ve incir yedirmeyi sakın unutma. Balında katkısız olmasına mutlaka dikkat et.

Back
X