- Konu Sahibi boncukboncuk
Canım senin bahsettiğin durumu yaşayanlar var açıkcası ben de meraklanmaya başladım eşime bizde tekrar test yaptıralım dedim. Sonucu alınca yazarım sizlere....Ama düşmesine çok fazla takılmamak mı gerekiyo acaba, çünkü eğer sayı artıyorsa vucüt demek ki bunu arttırabiliyo, bu da çok güzel bir şey bence.
canözüm inşallah iyi sonuçlar alacaksınız ,eğer düşüş olsaydı gebe kalamazdın bence şimdi ben macunu kestim baktım hareketlilik de düşüyor o zaman argnmax ı kesip tekrar macunu yaptıracağım bu olayın gizemini bir şakilde dedektif gibi çözeceğim imşallah.
Hocayıda o yüzden aramıştım o daha iyi bilir bi şekilde yönlendirir diye artık 2 hafta sonra ...
Ama o çaydan kesinlikle sipariş wereceğim gebekiğimi kolaylaştıracak üründe isteyeceğim ibrahim hocadan.
Arkadaşım eşimin diş tedawisi we midesi de çok ağrıyordu largopen,majestik,midesi için bissürü hapı şeker gibi içti acaba diyorum onlarda etken olabilirmi.
Keçi boynuzu kürünü 1 düşürüncede meni miktarı çoğaldı demekki kürlere harfiyen uymak gerekli.
Gel şu 2 hafta inşallah hayırlı olursun..
Kendine iyi bak Allaha emenet ol..