- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #4.861
kansızsın krishazel
Ayyyy kız bak damlıyo ağzından ,inşallah bu topikte gebe haberleri çoğalır ayağınızı iyice bir sürtün bakim:))))))))
kansızsın krishazel[/QUOT
aşkım ya kist mi var sende geçmişi çok okuyamadım?
cadi seni masumcadi:)
kansızsın krishazel[/QUOT
aşkım ya kist mi var sende geçmişi çok okuyamadım?
yağmurum seni görmek ne güzel :)) kist varmı diye şüpheleniyorum tüm belirtlerini gösteriyor şuanda inşallah yoktur cuma gidicem doktora korkudan bayılmazsam iyidir
sen nasılsınnn
Sevdiğimden tatlım seni ,esirgemiyorum duamı kimseden ,cimrilik yapmıyorum bazıları gibi,bedava nasıl olsa ,fişde kesmiyorum ,anca dua ediyorum kardeşime oda çokmu?
cadi seni masumcadi:)
Kız ne masumu resmen şirret bu,topiğimizin en dişli cadısı ,ama arkadaşı o şirreti çooooookkkk sewiyorrrrrr:))))))))
yağmurum seni görmek ne güzel :)) kist varmı diye şüpheleniyorum tüm belirtlerini gösteriyor şuanda inşallah yoktur cuma gidicem doktora korkudan bayılmazsam iyidir
sen nasılsınnn
Nasıl yani kist olduğunu nasıl anlayabilirsinki?
İnşallah bişey çıkmayacak ,evhamlanma hemen ,sana öncelikle moral lazım ,evde ultrason aletin varda bizmi bilmiyoz,yok sende kist mist bak ben buraya yazdım:)))))
Ben herzamanki ben ,tek bir vücütta tek ben,ama olsun sen varsınya arkadaşlarım varya oda yeter:)))))
çevremde beni sevenler cadı derler bir siz eksiktiniz
Ronya ,meri neden hiç yazmıyorsunuz((((((
tv ye bakıyodum canım ağladım yine biraz
hoş geldin yağmurcum yoktun ne zamandır işleri halletmişsiz artık daha sık girersin
iyisin inşallah herşey yolunda dimi
sende kesin benim gibi öyle bir geçer zaman ki yi izledin dimi(((((
evet yaaa duygusala bağladım yine
kızlar benim kızım olursa avatarımdakine benzesin ya eşime çok benziyo ben esmer eşim bozo böyle bişey çıkarmı acaba
kızlar benim kızım olursa avatarımdakine benzesin ya eşime çok benziyo ben esmer eşim bozo böyle bişey çıkarmı acaba
dede lere ninelere de cok benzer:))
ronyam iyi geceler canim
yagmur beni ihmal ediyorsun(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?