Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

krishazel canım sizin artıştan önceki değerler bizimkine çok yakın mil 36 hamile kaldıysan eğer süper
yani şu ilaç inşallah etkisini gösterirse zafer yakın olabilir
prodeexsle ilgili bi arkadaş bişeyler yazmışsende cevap vermişsin onlarda sayıyı dahada düşürmüş neden düştüki acaba inşallah bizlerde düşmezzz:18::18:

baska bir sorun vardir onda .. hersey olabilir
proxeed asla sayiyi dusurmez en kotusu etkilemez okadar

preseed te sart arkadaslar

canım siparişinizi vermek için ürünleri seçmen gerektiğini söylüyor dikkat et kutucuklara sonra sepetine git alışverişi tamamla

baska bir sorun vardir onda .. hersey olabilir
proxeed asla sayiyi dusurmez en kotusu etkilemez okadar

preseed te sart arkadaslar

birkaç gün içinde hastalanırım bitince preseed ve ve ovülasyon testini kullanıcam bu ay bende

bu arada sen nasılsın canım ,yeniyıla girerken hastanede olucaksın sanırım ama olsun sonuçta bebeğin için şimdiden yeni yılın kutlu olsun arkadaşım

şimdiden herkesin yeniyılını kutlarım arkadaşlar yarın belki giremeyiz

hepimiz için sağlık ,mutluluk ,bol para diliyor ve bebeklerimize kavuşmamızı ümit ediyorum

bu arada 2011 yay ve aslanlar için çok güzel geçicekmiş ben yay eşim aslan inşallah herşey çooook güzel olur

Son düzenleme:

Sagol canim benim guzel arkadasim.

benimde esim yay
ah yay ahhhhhhhhhhh:))))))))))

canım benim seninde yeni yılın istediğin güzelllikleri sana getirir inşallah benim eşimde aslan burcu ben koç burcuyum ayy hadi bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…