• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
hayatım neyapayım iyice kafayı yiyodum tedavilerden çok iyi oldu benim için bak toparladım kendimi hemencecik :1: salı günü gidicez az kaldı hem :D

pamul ne güzel dün eglenmişsiniz

eşin salı günü test yaptırcak galiba benim eşimde salı günü test yaptırcak İNŞALLAH hayırlı haberler alırız canım

hoşbuldum pamuk nasılsın

benim presedimden haber yok ya yarın 1 hafta olcak sizinkilerde bu kadar gec geldimi canım

canım benim preseed 8 günde gelmişti proxeed 1 ayda gelmişti araya bayram girdiği için gecikmişti merak etme canım buaralar elinde olur

pamul ne güzel dün eglenmişsiniz

eşin salı günü test yaptırcak galiba benim eşimde salı günü test yaptırcak İNŞALLAH hayırlı haberler alırız canım

evet canım o eğlenceden sonra test vericez artık salı günü sende salı günü gidiyormuşsun canım biz ilk defa sperm testi vereceğiz değerler çok az çıkıcak o yüzden canımı sıkmıcam önümüzde 6 ay sürecimiz var inanıyorum ki bu 6 ayda değerler çok güzel olacak seninle hep aynı zamanlarda doktora gidiyoruz inşallah senin içinde güzel olur herşey arkadaşım

canım benim preseed 8 günde gelmişti proxeed 1 ayda gelmişti araya bayram girdiği için gecikmişti merak etme canım buaralar elinde olur
İNŞALLAH adetime kadar yetişse cok memnun olurum bu ay kullanmak stiyorum ALLAHIM nasip ederse
evet canım o eğlenceden sonra test vericez artık salı günü sende salı günü gidiyormuşsun canım biz ilk defa sperm testi vereceğiz değerler çok az çıkıcak o yüzden canımı sıkmıcam önümüzde 6 ay sürecimiz var inanıyorum ki bu 6 ayda değerler çok güzel olacak seninle hep aynı zamanlarda doktora gidiyoruz inşallah senin içinde güzel olur herşey arkadaşım

dogru ya evet bizim hep denk geliyo dimi

salı günü test vericek esşim perşembede dr göstericez bakalım bze ne diycek cok merak ediyorum

hepimiz için hayırlısı nese o olsun İNŞALLAH AMİN

İNŞALLAH adetime kadar yetişse cok memnun olurum bu ay kullanmak stiyorum ALLAHIM nasip ederse

dogru ya evet bizim hep denk geliyo dimi

salı günü test vericek esşim perşembede dr göstericez bakalım bze ne diycek cok merak ediyorum

hepimiz için hayırlısı nese o olsun İNŞALLAH AMİN

preseed yetişir canım merak etme salı günü için merak etmen çok normal o kadar emek verdiniz ne kullandınız ilaç canım

yarın transferım var kızlarrrrr
bugun aradılar 16 yumurtam tplanmıstı
15 i olgun cıktı
dun 10 tanesı dolendı
bugun 9 kalmıs hucre sayıları değişior dedi
kalıtesını sordum normal dedi
2. kalıteymıs bu kotumu :(((((((

gulummmmmmmmmmm nerdesın yha
canım cok sıkkın kızlar

:nazar: بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم :nazar:
Krishazel:65: ............................ topiğimizin ilk ve tatlı hamilesi :49:
gulumgulum:65:.........................topiğimizin 2. hamilesi :49:
tunamine:65:.............................yeni yılın ilk hamilesiiii:49:
rezerve......................................evett sıradakiiii :49:
Pamukkk:nazar:.............................sabırsızmı sabırsız hamiş adayı :52:
ronya:nazar: .............................. oğluşunun tatlı annesi :nazar: ikinci bebişi için hamiş adayı :3:
meri58:nazar:................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor :6:
melisela:nazar:..............................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor :6:
esra:nazar:............................hamiş olmak için çalışmalar son hız ilerliyor :32:
tugok:nazar:.................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor :6:
yağmurum:nazar:...........................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor :6:
fatma84:nazar:..............................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor :6:
boncukboncuk:nazar:......................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor :6:
kadser:nazar:................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor :6:
nun:nazar:....................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor :6:
ecrin:nazar:..................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor :6:
aleyna:nazar:................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor :6:
defnelma:nazar:.............................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor :6:
tutaste85:nazar:............................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor :6:

"Rabbim! Bize katından hayırlı bir nesil ver. Şüphesiz sen, duayı hakkıyle işitensin" amin...

15 i olgun cıktı
dun 10 tanesı dolendı

canım cok sıkkın kızlar

15 i olgun cıktı
dun 10 tanesı dolendı

canım cok sıkkın kızlar

Selam Esracım. Bende seni merak ediyorum. Gelişmeler bence oldukça iyi. Eminim sende buraya hamileyim diye yazacaksın kısa zaman sonra.Gulum hamile biliyorsun değil mi?

Back
X