• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canım hani eşin ilaçlarını kullanmıyo dedin ya bende eğer kullanmıyorsa ucuz tüp bebek yapan bi yer biliyorum kampanyada hiç kaçırma diye tavsiyede bulunmak istedim ,biliyorsun ilaçlarda dewmllık şart,yalnış anlamadın inşallah yardımcı olmak için yazmıştım:)))))))

yok neden yanlış anlayayım :)
ama bende pambık gibi doğal yoldan istiyorum ilaçları düzenli kulllanıyorda kürlere pek inanmıyor yani biraz gayret etse baya yükselecek değerler inş. çünkü geçtiğimiz ay baya yüklendim zorla bazen :27: ve kimyasalda olsa gebelik yaşadım silikte olsa 2.çizgiyi gördüm :30: yani biraz daha zorlamayı düşünüyorum :1: yinede saol canım bnm

canım 2 kürü aynı anda vermemen gerekiyomuş keçi boynuzuna ara ver ozaman incir kürünü vereceksen öyle biliyorum çünkü ahhh beni hiç sormayın duyan herkes arıyo hepten mağdurum bilgisayarımın adaptörü yandı kombim yandı çamaşır makinam yandı buzdolabım yandı eşimin ses sistemi yandı daha ne olsun sevincim kursağımda kaldı anlayacağın canım

esinin ses sistemine ne oldu:)
hoporlor bagla:)))))))))

krishazelle yeni tanıştığım dönemlerde daha samimi değilken ileti yazdı
(kızlar çok mutluyum yağmurum yumurtladı diye ) bende yağmurum kim dedim :))) düşünnnn sizin aşkınız bitmez benimde size olan sevgim hiç bitmez :1:

Şu an inanın gözlerim doldu ,ilanı aşk yapıyorum yağmurum2001 krishazeli sewiyor ,ama ben çok eşliliktende yanayım napiyim güzel olan herşeyi sewiyorum ,haremim de olmasın mı?Bana yakışmaz mı ?

Şu an inanın gözlerim doldu ,ilanı aşk yapıyorum yağmurum2001 krishazeli sewiyor ,ama ben çok eşliliktende yanayım napiyim güzel olan herşeyi sewiyorum ,haremim de olmasın mı?Bana yakışmaz mı ?

harem kurduk zaten buraya ben hepinizi çok seviyorummmmmmmmm:16:

yok neden yanlış anlayayım :)
ama bende pambık gibi doğal yoldan istiyorum ilaçları düzenli kulllanıyorda kürlere pek inanmıyor yani biraz gayret etse baya yükselecek değerler inş. çünkü geçtiğimiz ay baya yüklendim zorla bazen :27: ve kimyasalda olsa gebelik yaşadım silikte olsa 2.çizgiyi gördüm :30: yani biraz daha zorlamayı düşünüyorum :1: yinede saol canım bnm

Ben eşin ilaçları kulanmıyo zannettim ,iyi kullanıyormuş çok şükür ,azcım oda nazlanmasın bakim ona ewlwt wermek için uğraşıyoruz burda dimi:)))))

gittigidiyorda sahte vitaminler var cok dikkatli olun arkadaslar

krishazelim ben bu anlattığım adamdan bak neler aldım ama güvenemiyorum balık yağına 150 kapsül içerinde 3 kutu omega aldım fiyatı 80 küsürdü
gingko biloba aldım 3 kutu 60 kapsül içerisinde bunuda 78 liraya aldım bunlar natrol marka ama balık yağının bir kutusuda solgar biliyosun ama içime güvensizlik doğdu fiyatıda çok ucuz deil ama bilemiyorum içime kurt düştü

Ayyyy kızlar bu kadar çiçegin içinde bir böcek beni hadi yatalım diye çağırıyo ,keyfim kaçtı ,daha koklayamadım ki sizleri :((((((Fazla yazıpta sayfaları uçurmayın karşınızda ihtiyar bir kadın war yetişemiyo:))))))))

havucla keciboynuzu ikisi verilmez diye biliyorum da
inciri duymadim canim
sonucta incir yani ne zarari olur:)) zaten 1 tane yiyecek

evde incir var hakiki zeytinyağıda var ozaman bende vereyim akşamdan içine atıyorum değilmi sabah aç karnınıma yiyecek inciri

krishazelim ben bu anlattığım adamdan bak neler aldım ama güvenemiyorum balık yağına 150 kapsül içerinde 3 kutu omega aldım fiyatı 80 küsürdü
gingko biloba aldım 3 kutu 60 kapsül içerisinde bunuda 78 liraya aldım bunlar natrol marka ama balık yağının bir kutusuda solgar biliyosun ama içime güvensizlik doğdu fiyatıda çok ucuz deil ama bilemiyorum içime kurt düştü

canlarim benden size tavsiye ya ebayden alin
yada gnc nin indirimlerini takip edin hergun sitesinden
ilk hafta indirim oluyo
gnc biraz pahali ama dunyanin en iyi markasi

Ayyyy kızlar bu kadar çiçegin içinde bir böcek beni hadi yatalım diye çağırıyo ,keyfim kaçtı ,daha koklayamadım ki sizleri :((((((Fazla yazıpta sayfaları uçurmayın karşınızda ihtiyar bir kadın war yetişemiyo:))))))))

dublex ev mağduruyummmmmmmmmmmmmmmmmmm:14::1:

Back
X