• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
arkadaşlar selam bende pazartesi aşılama olcam,e:49:şim varikosel ameliyatı oldu 1,5 ay önceki testte 35 milyon çıktı değerleri aşılama için şansım ne kadar bilen var mı ?

bu topiği boncuk ilk açtığı günden beri takip ediyodum ama yazmaya pek vaktim olmuyodu bi ara ev taşıdık tatil felan derken bi kaç ay girmedim sonra bi baktım topik dolmuş taşmış,ilk yazdığım dönemde ben resmen sersem tavuk gibiydim herkese bişey soruyodum onu yapıyımmı bu nedir vs.geçmişi kaç kez okumuştum,ama sağolsun tüm arkadaşlar çook yardımcı oldular bana onların sayesinde çook şey öğrendim o yüzden yeni gelenlere herhengi bişey soranlara bildiğim kadarıyla yardımcı olmaya çalışıyorum çünkü zorlu bir yoldayız ve bizi bizden daha iyi kimse anlamıyo,herkese çoook teşekkürler kızlar iyiki varsınız ailemle bile paylaşamadıklarımı sizlerle paylaşıp rahatlıyorum

hepimiz ayni yoldan gectik
bende saskin ordek gibiydim ve hic ama hicbirsey bilmiyordum
sabahlara kadar okudum yerli yabanci makaleler
forumlar degil bilimsel makaleler:))

butun doktorlara mail attim

butun arastirmalari takip ettim
cok sukur basardim

bu yuzden hep diyorum
mucadeleyi sakin birakmayin sonunda mutlaka oluyo

ve

bizim olduktan sonra herkesin olur diyorum hep cunki bize hic sans vermemislerdi .. dusunun artik .

arkadaşlar selam bende pazartesi aşılama olcam,e:49:şim varikosel ameliyatı oldu 1,5 ay önceki testte 35 milyon çıktı değerleri aşılama için şansım ne kadar bilen var mı ?

canim 35 milyon varsa neden asilama oluyorsunki
pco mu var send e de asilama oluyorsun

morfoloji kac morfoloji 4 uzerindeyse sansin cok yuksek ve hiz kac?

hepimiz ayni yoldan gectik
bende saskin ordek gibiydim ve hic ama hicbirsey bilmiyordum
sabahlara kadar okudum yerli yabanci makaleler
forumlar degil bilimsel makaleler:))

butun doktorlara mail attim

butun arastirmalari takip ettim
cok sukur basardim

bu yuzden hep diyorum
mucadeleyi sakin birakmayin sonunda mutlaka oluyo

ve

bizim olduktan sonra herkesin olur diyorum hep cunki bize hic sans vermemislerdi .. dusunun artik .
öyle canım bende kaç gece nette sabahladım haddi hesabı yok doktor sitesi uzman tv nerelere üyeyim ,,inşallah bizde başarıcaz ve bir gün olursa en çoooook senin sayende olucak ve ben herkese en çok da sana dua ediyorum

aynen bende güzel isanbul şehrimi bırakıp ankaraya geldim alışamadım buraya ama hayat devam ediyor işte

istanbul deme bana :)) bende orayı bırakıp doğuya geldimm
gerçi iyi oldu ordayken pskolojim bozulma noktasına gelmişti nerdeyse
lojmanda kalıyoduk biz eşimin iş arkadaşları benim iş arkadaşlarım hepimiz iç içe 5 blok hepsi bizim yaş gurubu ve hemen hemen evlilik geçmişi herkesin aynı ve %90 nın çocuğu var sürekli onları görüyodum imreniyodu insan içim gidiyodu çook etkileniyodum o yüzden burda kafam çok daha rahat

istanbul deme bana :)) bende orayı bırakıp doğuya geldimm
gerçi iyi oldu ordayken pskolojim bozulma noktasına gelmişti nerdeyse
lojmanda kalıyoduk biz eşimin iş arkadaşları benim iş arkadaşlarım hepimiz iç içe 5 blok hepsi bizim yaş gurubu ve hemen hemen evlilik geçmişi herkesin aynı ve %90 nın çocuğu var sürekli onları görüyodum imreniyodu insan içim gidiyodu çook etkileniyodum o yüzden burda kafam çok daha rahat

açma yaram derin derin :((((((((( güzel tarafı eşime hala aşık olduğum kötü tarafı sevmediğim bir şehir

canımcım bunu alamıyorum işte sen nasıl ve nerden aldın ?

benim laptopa kaydettiğim bu diye yolladm sana hayatım laptop yanmasa hemen yollucamtım ama krishazelin verdiği linkte çok güzel ama günlük 3000 mg alacağı için günde 3 kere vermen gerekecek istersen gnc den al

benim laptopa kaydettiğim bu diye yolladm sana hayatım laptop yanmasa hemen yollucamtım ama krishazelin verdiği linkte çok güzel ama günlük 3000 mg alacağı için günde 3 kere vermen gerekecek istersen gnc den al

gnc de üyelik yok bnm hemen alıyım demiştim gitigidi... veya ebaydan ama olmadı :( sen ebaydanmı almıştın?

Back
X