- 5 Eylül 2009
- 1.537
- 67
- 683
- 37
- Konu Sahibi boncukboncuk
- #6.361
hayatım gingko bilobayı gittigidiyordan aldım ben sen nerden almayı düşünüyosun
sen nerden aldıysan .:)
GİNKO BİLOBA UNUTKANLIĞA SON KARGOSUZ GittiGidiyor.com'da #32921446
BUMU YOKSA
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayatım gingko bilobayı gittigidiyordan aldım ben sen nerden almayı düşünüyosun
sen nerden aldıysan .:)
GİNKO BİLOBA UNUTKANLIĞA SON KARGOSUZ GittiGidiyor.com'da #32921446
BUMU YOKSA
benim aldığım kampanyadaydı canım 3 kutu birden 78 tl öyle bir fiyattı şuan yok dur bakayım ben
sana zahmet bitanem yaa bide şu korean ginsengin linkini verirmisin ?
Hazelciğim sanırım bu DNA bozukluğu yüzünden bize,sizin asla normal yolla olmaz dedi doktorlar.Benim negatif sonuçlanan 4 tüp bebek denemem var zaten.5.denemem için ocak adetini bekliyorum.Bu deneme için Türkiye'de sadece Ankara Maya'da uygulanan cgh yöntemi uygulandı ve 2 tane sağlam embriyo kaldı.Artık onlarla deneyeceğiz şansımızı,Rabbim bu sefer nasip eder inşallah...
kadser canım bu ebaydan baya avantajlı buna bir bak sonra gnc ye bakıcam
Member's Mark Ginkgo Gingko Biloba 350 Memory tablet - eBay (item 150417506557 end time Jan-19-11 2251 PST)
iyide hayatım bunda ürünün fiyatın çok kargo ücreti var :)
l argineyi aldım proxeed var bide şu korean ginseng i alıyım ginko şimdilik dursun olmassa bu koreanı krismi önerdi sana ?günde kaç kapsül alıcak peki?
iyide hayatım bunda ürünün fiyatın çok kargo ücreti var :)
l argineyi aldım proxeed var bide şu korean ginseng i alıyım ginko şimdilik dursun olmassa bu koreanı krismi önerdi sana ?günde kaç kapsül alıcak peki?
kadser hayatım al al bitiremedin sen bi türlü:))) ebayı bile satın alırsın sen bu gidişle![]()
oda benim gibi bir çırpıda alıyor hepsini bırak elleme kuşumu![]()
şifa olur inşallah ginsengler gingolar sperme dönüşsünde bebek şeklinde çıkışı olsun emii:)))))))))