• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Hazelciğim sanırım bu DNA bozukluğu yüzünden bize,sizin asla normal yolla olmaz dedi doktorlar.Benim negatif sonuçlanan 4 tüp bebek denemem var zaten.5.denemem için ocak adetini bekliyorum.Bu deneme için Türkiye'de sadece Ankara Maya'da uygulanan cgh yöntemi uygulandı ve 2 tane sağlam embriyo kaldı.Artık onlarla deneyeceğiz şansımızı,Rabbim bu sefer nasip eder inşallah...

Hazelciğim sanırım bu DNA bozukluğu yüzünden bize,sizin asla normal yolla olmaz dedi doktorlar.Benim negatif sonuçlanan 4 tüp bebek denemem var zaten.5.denemem için ocak adetini bekliyorum.Bu deneme için Türkiye'de sadece Ankara Maya'da uygulanan cgh yöntemi uygulandı ve 2 tane sağlam embriyo kaldı.Artık onlarla deneyeceğiz şansımızı,Rabbim bu sefer nasip eder inşallah...

normal yolla olmasın canım mıkroyla olsun ama yeterkı olsun.en cok ıstedıgım bu.bır sekılde gelsın bebeklerımız.Rabbimden bunu cok yurekten istiyorum.butun EVLAT ısteyenler ıcın.AMİN

canım bu arada cgh yontemı ne.IMSI ile mi secıldı spermler.sız bu sperm testını nerde yaptrdınız ve ne zaman.ilac vıtamın falan kullanmadınızmı.varıkosel varmı esınde.

iyide hayatım bunda ürünün fiyatın çok kargo ücreti var :)
l argineyi aldım proxeed var bide şu korean ginseng i alıyım ginko şimdilik dursun olmassa bu koreanı krismi önerdi sana ?günde kaç kapsül alıcak peki?

kadser hayatım al al bitiremedin sen bi türlü:))) ebayı bile satın alırsın sen bu gidişle:33:

iyide hayatım bunda ürünün fiyatın çok kargo ücreti var :)
l argineyi aldım proxeed var bide şu korean ginseng i alıyım ginko şimdilik dursun olmassa bu koreanı krismi önerdi sana ?günde kaç kapsül alıcak peki?

ginseng 500 mg olsun benm verdiğim linkten al
gingko bilobada yolladım linkini üstte

ALLAHIM cok şükür sana

kızlar presedim geldi bugün boşuna mesaj attık o kadar neyse şimdi geldiyini haber verelim bari

Son düzenleme:
gingko bilobanın faydalarına bakınnnnn

Faydaları ve Kullanım Alanları:

Vitiligonun (ala) durdurulmasına ve yeniden pigment oluşumuna yardımcı olabilir.
Troid bezinin düzenli çalışmasına katkıda bulunur (özellikle hipertroid durumunda).
Zihni açar, yorgunluk ve stresi azaltır.
Beynin beslenmesine yardımcı olur ve hafızayı güçlendirir.
Öğrenme yeteneğini arttırır, aktif ve zinde bir vücut oluşmasına yardım eder.
İktidarsızlık ve sertleşme problemlerinde faydalıdır.
Bağışıklık sistemini güçlendirir.
Grip ve soğuk algınlığına karşı koruyucudur.
Metabolizmayı hızlandırabilir ve sindirime yardımcı olur.
Sinerjetik etki ile vücut dayanıklılığını arttırır, enerji verir, yorgunluğu azaltır.
Vücüdun enerji muhafaza etmesine yardımcı olur, nükleik asit ve protein sentezini hızlandırır.
Kan şekerininin dengelenmesine yardımcı olur.
Çiçeklerin tozlanma zamanında allerjik reaksiyonların önlenmesinde faydalıdır. Anti-allerjik özelliği vardır.
Zihinsel dayanıklılığı arttırır.
Serbest radikallerin hücre tahribatını azaltır.
Kan yapıcıdır. Soğuk el ve ayaklarda faydalı olabilir.
Yaşlılarda,bunama belirtilerini azaltabilir. Alzheimer hastalığında yardımcıdır.
Kulak çınlamasını önlemede faydalı olabilir.

Back
X