- 5 Eylül 2009
- 1.537
- 67
- 683
- 37
- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #6.441
arkadaslar nolur bilmediginiz markalari almayin lutfennnn
2 kutu bunlardan alacaginiza 1 kutu gnc den alin
askolsun boncuk yaa birde soruyorsun
tabiki tedavi daha yeni basladiniz
tup bebek kesin tutacak diye birsey yokki
sen sonuna kadar tedavi olacan olmazsa tup bebek deneyeceksin
2. cocuk dusunmuyormusun mesela????
herkese merhaba, bende preseed sipaariş verdim henüz elime ulaşmadı ama en son sperm sayımız 4 milyondu, harekette 25 sizce bir faydası olur mu((
Canım deme öyle yaaa. Benim eşimin ki 13, demekki daha da düşmesi lazım. Offfffffffffff....
Hoşgeldin meleğim,gözüm yollarda kaldı valla.Hayatım proxeed plusada başlayalım mı yoksa onu daha sonra mı kullanalım.Bide zeytinyağında bekletilmiş incirde vereyim?L-Carnitine,B-Alain almayalım mı şimdi canım ya,offff kafam karıştı iyice:26:
krishazel sen çok tatlısın ya, heralde hepsini tek tek okuyup cevap yazıyorsun bir yandan. ve hepimiz seni bekliyoruz:)
hastanedeydim tatlim bugun butun gun hastanedeydim
tekrar kan verdiler
canım geçmiş olsun ya pekmez ye ciger ye kara üzüm ye ay ben sizin hızınıza yaetişemiyorumyaaaa
İNŞALLAH canım heyecanlandım şimdi kız presdimde geldi dr dedi bu ay takip yapalım sana eşimin sonuclarını görünce İNŞALAH düşmez bizi yarı yolda bırakmaz bu spermlersenin bu sonucla bu ay hamile kalman lazim hayatim
sakin preseed siz yapma
tedavi etmiyolar canım bide havası var bin beşyüz ateş beyincanim proxeed kullanip sayiyi daha yukseltin
bence super
ama dedigin gibi varikosel varsa gunden gune kotuye gider
eger birkac aya hamile kalmazsan tekrar test yaparsin baktin dusmusse mutlaka ameliyat olun derim
evet malesef tedavi etmiyolar istanbulda hicbir dr tedavi etmiyor tek sansimiz kaan aydos
İNŞALLAHne 3 ayi bu ay hamile kalmasi gerekiyor
malesef tedavi etmiyorlar ugrasmak bile istemiyorlar
hepsini bizde denedik
basimizin caresine kendimiz bakacagiz artik
canım geldi bizim bakkala bırakmışlar cocuk getirdi akşam bende bugun ta ptt bile gittim meyersem gelmiş bileevet evimin yanindaki ptt den aldim
birkacgun icinde gelmezse mail atalim saticiya soralim neyle gondermis diye
yazdım canım cevap yazr bi kac güne İNŞALLAHhatirlasin isterse o oyle koca yurekli bir adamki seve seve yardim ediyor
durumum musaiit degil gelemiyorum ama sizin tedavinizi istiyorum dersen yine yardimci olur
aleyna cim mutlaka yaz kaan hocaya hic cekinme
COK COK GECMİŞ OLSUN CANIM ALLAHIM SİZİ KORUSUNhastanedeydim tatlim bugun butun gun hastanedeydim
tekrar kan verdiler
aleykümselam melisa hoşgeldin bizler iyiyiz sen nasılsınherkese selamlar..herkes iyidir umarım..bu arada en kalabalık topik buerası sanırım :))) baya geri kaldım ya ben, burda sayfaalr uçuyor, okuyamıyorum yaaa....krisim nasılsın? inş herşey yolundadır..pamukcum naptın hayatım, eşinin tahlil sonuçları iyidir inş, ronracım, gülüm gülüm sizler nasılsınız? ve adını sayamadığım diğer arkadaşlarım umarım herşey yolundadır..
canim reglinin 9. gunu haber ver bana tatlim calismalara basliyoruz
ovulasyon testin kac tane var?
oyyyy oyyy hamiş hamiş herkese yetişmeye çalşıyo yerim seni yerimmmmmmmronya+ esilanur boncukboncuk pamuk58 aleyna84+ melisdilek kadser+ melisela
hepinizi opuyorum kizlar
son sayfaya geldim cok sukur
pamugum cok sevindim halletmisiniz herseyi
kadser sagol canimin ici
aleyna preseed in de gelmis seni zevkle hamile birakacagim bu ay reglin 9. gunu haber ver
boncuk canim lutfen su tup bebek olayini kafandan at bir sure normal yolla yapman lazim bebegini
ronya yaktin beni hayatim duduklunde pisirdin beni:)))
esilanur canim benim guzel arkadasim hic uzulme sakin halledeceksin sen bu isi
melisesla canim esin varmi bu hafta yaninda???
melisdilek hosgeldin arkadasim
krisimmmm kuzum keşke yakın olsaydıkta ellerimden yeseydin
ama sana tarifini verebilirim çok süper oluyor yaparsın kocişine
pammuk 5 tanemi yapacan sen haaaa
yaparsın pammuk ben senden beklerim
ama ben Allahım nasip ederse 3 tane yapacam
kızlar Allah kimseyi tek bırakmasın bence herkesin bi kardeşi olmalı
onun için netcez hem kocişlerimize hem kendimize iyi bakicaz
ama ben bunları yazarken birden aklıma ne geldi dersiniz yenemediğim
makus kaderim polikistik overrr
Allah iyiliğini versin krishazelcim. Birinciyi buldum da ikinciyi düşünmek kaldı?
pamuk 5 tane yapar cunki 9 ay tutmaz onlari 7 ayda bir alir kucagina dayanamaz :)))))))))))
pamuk 5 tane yapar cunki 9 ay tutmaz onlari 7 ayda bir alir kucagina dayanamaz :)))))))))))
İNŞALLAH canım heyecanlandım şimdi kız presdimde geldi dr dedi bu ay takip yapalım sana eşimin sonuclarını görünce İNŞALAH düşmez bizi yarı yolda bırakmaz bu spermler
tedavi etmiyolar canım bide havası var bin beşyüz ateş beyin
İNŞALLAH
canım geldi bizim bakkala bırakmışlar cocuk getirdi akşam bende bugun ta ptt bile gittim meyersem gelmiş bile
yazdım canım cevap yazr bi kac güne İNŞALLAH
COK COK GECMİŞ OLSUN CANIM ALLAHIM SİZİ KORUSUN
aleykümselam melisa hoşgeldin bizler iyiyiz sen nasılsın
canım İNŞALLAH tabi haber veririm benim adetim eli kulagında pazartesi en gec olurum
20 tane ovulasyon testi 5 tanede gebelik testi gelmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?