Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

doğru sölüyorsun hayatım baram sonrası tekrar tüp bebek yaptırdığım doktora gideceğim kendisiyle tlf konuştuk bizden genetik test isteyecekmiş oradaki ürologada görünürüz artık... eşim tüp bebek tadavisinden negatifi aldıktan 1 hafta sonra bel fıtığından ameliyat oldu şimdi varikosel varsada ameliyat olmaz belikide vardır kimbilir.....işte bizde asla çocuk olmaz boşa uğraşmayın tüp bebek yaptırınca sazan gibi atladık sonrada yıkım yaşadık işte....

herkese iyi geceler fıstıklar,nasılsınız?

bu değerlerle mi olmaz dediler...valla Rabbim isterse öyle bir oluyorki,hem de daha düşük değerlerle bile...

sen bu değerleri güzel bir beslenme ,vitamin desteği ile artırırsın umudcum...

bende preseed alsammı die düşünüyorum bide onu deneyeyim bari denemediğimiz bi o kaldı artık nöbetlerimde azaldı verimli günlere geçiş yapabilirim artık

bizde aynı şeyi yaşadık ama tüp bebek tedavim iptal oldu umurtam erken catladı nasip değilmiş.
ordaki değilde devlet hastanesinde falan bi üroloğa görünseniz canım.
ben tüp bebek merkezlerine hiççç güvenmiyorum erkek için hiçbişey yapmıyorlar..
çok basit bi ameliyat çekinmesine gerek yok canm

bende preseed alsammı die düşünüyorum bide onu deneyeyim bari denemediğimiz bi o kaldı artık nöbetlerimde azaldı verimli günlere geçiş yapabilirim artık

preseed al canım denemediysen mutlaka dene..

ama öncelikle varikosel varmı yokmu onu netleştirin bu çokk önemli.

olmaz dedi işte canım hemde asla olmaz dedi bide boşuna uğraşmayın diede noktayı koydu..... bizde artık vitamin destegi uyguluyoruz RABBİM hepimizin yardımcısı olsun... hayırlısını hayırlı zamanda versin RABBİM bu mübarek günlerin hürmetine İNŞALLAH....

meriiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

merimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
:103::98::119::103:
:103:

fan dizilerimden sakarya fırat başladı onu izliyodum desem kızarsın yine
çoook şükür msn krizi çözdüm ronyam da sen bana azıcık kızıcan neyse bende azıcık hakettim galiba:))
şöyle söylüyüm sen lorini değiştirmişsin ve benim ablamla aynı ifadeyi kullanmaya başlamışsınız yani ikinizde ... sınız
dolayısıyla aynı dönemdede ablam farklı bi ifadeye geçmiş ben sizi karıştırmışım
bende bakıyom bakıyom seni göremeyince nerde bı kız diyorum bir haftadır

bende seni sevdiğimden anlamaya çalışıyodum zaten kuzum :84::84:

bunlarda benden

biz özelde gittik canım devletede gideriz kapı kapı amca bi bizim şeyimize varikoselimize bakarmısınız deriz... ben umutta tüp bebek yaptırdık ordaki ürolog çok iyiymiş onada gözükürüz devletede gözükürüz hep biz kadınlaramı bakcaklar bide onlara baksınlar :) sonraaa presedde alırız herşeyi yaparız MEVLAM güç versin hayırlısını versin mücadele etmekden başka çaremiz yokki

siz kaan hoca ya gitmişmiydiniz?

ekintoss nasılsın?
bebiş nasıllll

sağol ekin iyiyiz şükürler olsun...
bir kaç gündür giremedim,geçmişe bakıyorum ama yakın geçmişe uzamış gitmiş sayfalar..özledim sizleri...
hamiş listesi süper olmuş...birde yeni bir hamişimiz mi var?
sen nasılsın bu arada?

umut madem kayınvalide sultan orda nedne gitmediniz yaa sizzz.
biz orda kimsemiz olmadığı halde gittik.
kız git kayınvalideye git sennnn

migren dışında iyiyim canım evet son hamiş paptyaaaaa:)
ramazanın bereketi tüm bekleyenlere olsun inşallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…