- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #70.141
umudcum bizimde ilk gittiğiiz ürolog hiç bişi demedi.bizde salak gibi 1 yılı boşa vitamin o bu kullanarak geçirdik eşin tekrara görünse ve doktorunu varikosel varmı diye dürte dürte sorsa:)
ihmal etmeyin ne olur o olunca ne kullansa değişmiyor değerler anca sayı artıyor.
varikosel le ilgili bişe sölemediki doktor biz geçen yıl ocakda gitmiştik ürolojiye doktor asla çocugunuz olmaz dedi bizde şubatta tüp bebege başladık eee tüplede olmadı zaten.... en son şubatta yaptırdık spermüogramı ramazandan sonra tekrar baktıracağız şimdi vitamin kullanıyor eşim.... tetkik sonuçları böle
Volüm : 5
> cc
> Renk: Gri- Opak
> Likefaksiyon süresi : 25 dakika
> Vizkozite :
> +1
> Sperm sayısı (ml): 23 Milyon
> Motilite (%) : %31
> Progresyon : ( %5+4)
> (%26+3)
> Aglütinasyon : Yok
> Yuvarlak Hücre : 1,7 milyon
> Morfolojik
> Analiz : % 2
> Toplam İleri hareketli
> sperm sayısı : 35 milyon
böle işte
Omega3.6.9 --1000 mg 200 Soft.KARGO BİZDEN GittiGidiyor.com'da #42628905
L ARGİNİNE - 900mg x 90 KAPSÜL - KARGO BİZDEN GittiGidiyor.com'da #42701553
kızlar bunları aldım preseed bayram sonrası bayramda harçlık toplama sistemine geçmeyi düşünüyorum bulduğum eli öpcem:)))))))
doğru sölüyorsun hayatım baram sonrası tekrar tüp bebek yaptırdığım doktora gideceğim kendisiyle tlf konuştuk bizden genetik test isteyecekmiş oradaki ürologada görünürüz artık... eşim tüp bebek tadavisinden negatifi aldıktan 1 hafta sonra bel fıtığından ameliyat oldu şimdi varikosel varsada ameliyat olmaz belikide vardır kimbilir.....işte bizde asla çocuk olmaz boşa uğraşmayın tüp bebek yaptırınca sazan gibi atladık sonrada yıkım yaşadık işte....
bende preseed alsammı die düşünüyorum bide onu deneyeyim bari denemediğimiz bi o kaldı artık nöbetlerimde azaldı verimli günlere geçiş yapabilirim artık
herkese iyi geceler fıstıklar,nasılsınız?
bu değerlerle mi olmaz dediler...valla Rabbim isterse öyle bir oluyorki,hem de daha düşük değerlerle bile...
sen bu değerleri güzel bir beslenme ,vitamin desteği ile artırırsın umudcum...
preseed al canım denemediysen mutlaka dene..
ama öncelikle varikosel varmı yokmu onu netleştirin bu çokk önemli.
meriiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
merimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
:103::98::119::103:
:103:
kızlar ekin mues umut hepinize hayırlı geceler
arkadaşlar ben yatsıyı bile zor kılıyorum
oğlumda hiç böyle olmamıştım resmen baygınlık geçriyorum
gece gündüz uyuyasım var
arkadaşlarrr merimi bekliyorum ama geleceği yok
ona dermisiniz ronya seni çok seviyormuş
Meriiiiiiiii
ronya not bıraktı sana
seni çok seviyormuş:)
çok uykucu oldu bu ronye çokkkk
bizde aynı şeyi yaşadık ama tüp bebek tedavim iptal oldu umurtam erken catladı nasip değilmiş.
ordaki değilde devlet hastanesinde falan bi üroloğa görünseniz canım.
ben tüp bebek merkezlerine hiççç güvenmiyorum erkek için hiçbişey yapmıyorlar..
çok basit bi ameliyat çekinmesine gerek yok canm
olmaz dedi işte canım hemde asla olmaz dedi bide boşuna uğraşmayın diede noktayı koydu..... bizde artık vitamin destegi uyguluyoruz RABBİM hepimizin yardımcısı olsun... hayırlısını hayırlı zamanda versin RABBİM bu mübarek günlerin hürmetine İNŞALLAH....
siz kaan hoca ya gitmişmiydiniz?
ekintoss nasılsın?
bebiş nasıllll
yok bitanem kaan hocay gitmedik maille anlaştık :) eşim ankaralı sevgili kayınvalidemi görmeye gidersek onada bir uğrarız artık :) kayınvalidem başlar gelinnn burayamı geldin doktoramı geldin hadi bi yemek yap bakalım demeye :)
EKİNTOS gözlerim seni arıyodu ne zamandır birde PAMUĞU
iyisin dimi,
ekinkos bu iğneler ömrümü yedi benim biliyonmu
sağol ekin iyiyiz şükürler olsun...
bir kaç gündür giremedim,geçmişe bakıyorum ama yakın geçmişe uzamış gitmiş sayfalar..özledim sizleri...
hamiş listesi süper olmuş...birde yeni bir hamişimiz mi var?
sen nasılsın bu arada?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?