- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #70.841
benden de iyilik canım
saglıklada kucagına aldıgın günü görürsün inşallah.
bebişinede selam söyle benden
üzerinde deri altı kulanımı diyor bide ben bunu oruçluyken nasıl kullanıcam ayy biri akıl versin
ooo daha ne olsun bence güzel.yaş kaçki
7 ayı bitirdik canım, iyi çok şükür hayırlısıyla son zamanlarıda atlatırız inş. sırada çabuk çabuk sizlere gelsin inş..
canım sayınız gayet güzel ileri hızlı yokmuş bitek ama hareketli %50 yeterli sanıyorum. yaşınız kaç ki?
hayatkavuniçi canım bence test sonuçlarınız gayet güzel
gönlün ferah olsun
ama preseed kullanırsan faydasını görürsün
he anladım 17 günüme çizgi çekmiş,yumurtlamadan sonraki 9 günüm ,14 gün sonra adet olunuyor dimi???????
aşkım sanada günaydın annem:)))
olmuşmu çatlama???
nerden anladın 4,5 gün olduğunu normalde benım günüm bugün yada yarın??
günaydın bebişim:)))
7 ayı bitirdik canım, iyi çok şükür hayırlısıyla son zamanlarıda atlatırız inş. sırada çabuk çabuk sizlere gelsin inş..
Oooo maşallah
daha dün gibi haturlıyorum sen baruk boncuk hamilelik haberini verdiginiz günü.
günler ne çabuk geçiyor.
saglıklada kucagına alırsınız inşallah.
Ronyaaaa buralardasın galiba sen nasılsın canım bebişin nasıl?
canım bende şimdi sana yazacaktım sen önce davranmışın :))
iyiyimm kuzum bebiş nasıl bilmiyom daha doktora gitmedim
haftaya gidicem inşallah
sende durumlar nasıl iyisin demi
ronyacım,gerçekten iyi mi test sonuçları?
bugün preseed siperişi vericem...ama bir hafta içinde gelmesi gerekiyor,
o yüzden g.g den vericem siparişi....
beni tedirgin eden yaş...bekleyip bekleyip son şansımı da kaybetmiyim diyorum...
dr de spermler çok kötü değil,
ama senin yaşın var, (hormon testelrim ,filmlerim güzel bu arada, bi sorun yok),
ama yaş ilerledikçe döllenme zorlaşıyomuş yine de.....bugün kafam karışık yani....
canım hiç yaşı falan düşünme Rabbim yeterki ol desin
sıkma canını testinizde güzel eğer sende adet oluyorsan ve yumurtluyorsan sorun yok bence
kızlar bu çatlama iğnesini nasıl vurunacagım ovıtrelle yarın vurulmam lazım ama sabahmı akşammı nasıl bilmiyorum bu prengliy gibi dgl
bilen varsa anlatsın oruçumu yemek istemiyorum ama nasıl denk gelecek aptal doc anlatmadııı:84::84::84:
canım akşam orucunu açtıktan sonra vurdur iğneni
iğneden 36 saat sonra yumurtan çatlıyor
muhtemelen sabah 8 e denk gelecek
bu arada şu aptal doc salak doc demen öldürüyor beni :))
kızlar preseed jel ve ovulasyon testini kullanmayı bilen var mı aranızda???
yardımcı olabilir misiniz?
ya ronya bu iğne kalçadan mı yoksa göbektenmi anlamadım onu anlamadım salak olmasa söylerdi dimi ronya
canım tüpten 4 mil çekeceksin vajinana yerletirip sıkıcaksın vajinaya 15 dk bekleyip ilişki olacak
inş gelir bebişin bu ay benim hiç yapasım yok
şükür iyiyiz bizde.ikili tarama sonucunu aldık bu pzrtesi sorun çıkmadı.artık kontrollerimi 1 aya çıkardı.
zor mu oluyor kris bebek büyütmek,ev falan.sen yazlıkta yalnızsın dimi?
İylik sağol Hazel ne olsun ..
Eşim menegon iğne kullnadı 1 ay , sonra tahlile gitti ne çıktı sonuç dersin , neredeyse azosperm , tahlilde her sahada 1-2 sperm görülmültğr yazıyordu ..
O kadar korktum ki, topikteki arkadaşlarım sakinleştirdi , iğneden olabilir dediler..
İğneyi kesti Kaan Hoca 1 ay yeterli dedi, 20 gün sonra testi tekrarlayın dedi, pzt tekrar sperm tahlili var ..
Bakalım ne çıkıcak , aslında kötü çıkar diye çok korkuyorum ..
Ama düzelmişse hemen yumurta takibine başlıyoruz...
3 ay yumurta takibiyle şansımı denicem , kasım- aralık gibi 2. tüpe geçerim diyorum , aklım eserse ..
canım benım .Rabbım gonlune gore versın.hıc olumsuz dusunme.sende bır gun bebegıne hamıle kalıp kucagına alacaksın.ıcıme oyle doguyor.bak ben okadar karamsar bırıyım.ama asılama yaptrdıgımız ay tutmadı yaa.o hastaneden nasıl aglayarak cıktım anlatamam.sonra olmadı dıye sınırlendım falan.yanı tam bır duygu karmasasıydı:)) sonrada dedımkı ben hamıle kalıcam hadı bakalım senmı ınatsın benmı ınat.hamıle kalıcam goreceksın dedım gelmeyen bebegıme.ve o ay son adetımı oldum.geldı bebıs.ınatlastım ya korktu heralde annesının ınadından.:)))
kız içinemi doğduu :))
yerim seni sarı şeker
valla girdiğim tüm dükkanlar dolup taşar
ayağım uğurludur
bu aydan çok umutluyumm çok gebiş olcak
çok güzel düşünmüşün canımm bilgemmm
ben senden çok umutluyumm
dualarım seninlee yakında gelcek meleğimizz
sağoll hazelcim senle kk nın demirbaşlarındanız
bir çok topicte karşılaştık
umutsuz vaka gibiydik ama son anda döndü şansımız
evet ronyacım yaaa neler yasadık.hep bu kadar cabanın sonunda hamıle kalanlar hayal gıbı gelırdı.ama Rabbım herkese nasıp edecek bu duyguyu bılıyorum.Rabbım bu mubarek gunlerde tum ısteyenlerın gobişlerini tatlı bebislerle doldursun inşallah.hamıle olanların bebeklerını bsaglıkla kucaklarına almalarını nasıp etsın.AMİN.
suan istanbuldayim hbb nin asilari ve kontrolu vardi onu yaptirdik bugun yarin tekirdag a donuyoruz
evet canim bebek buyutmek cok zor , hele benimki gibi kolik ve reflusu varsa cok ama cok zor ama herseye deger hicbirseyi zor gelmiyor
ama sanirim biraz bunalima girdim kendimi iyi hissetmiyorum Allahtan kayinvalidem var yanimda yoksa depresyona girerdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?