Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
xeda canım ben aşılama için ovitrella kullanmıştım
hemşireye sordum nereden vuracaksınız diye
oda nerden istersen dedi bende göbegimi açtım
orda vurdu
her iki yerdende vurulabiliyo yani

xeda canım ben aşılama için ovitrella kullanmıştım
hemşireye sordum nereden vuracaksınız diye
oda nerden istersen dedi bende göbegimi açtım
orda vurdu
her iki yerdende vurulabiliyo yani

sgl canım ama bu doc beni öldüerecek göbişten ben vurabilirimmi artık kendi işimi kendim yapıcam

sgl canım ama bu doc beni öldüerecek göbişten ben vurabilirimmi artık kendi işimi kendim yapıcam

bence vurursun ben gittigme pişman oldum küçücük bişeydi
hiç vurmadım ben kendime o yüzden korktum sen daha önce vurduysan yada cesaretin varsa yapabilirsin kendin

Gözünaydın paptya
Rabbim hayırlısıyla,sağlıkla tamamına erdirsin inşallah..

papatyaaa canım tekrardan hayırlı uğurlu olsun gözün aydınnn

Paptya gozun aydin Rabbim tamamina erdirsin.
Cok sevindim:)

hepinize çok teşekkür ederim Allah ne muradınız varsa versin. esracım tüm dualarımdasın isminle
beraber inşallah tüpe gerek kalmadan olur, çok emek harcadı bu topikteki herkes Rabbim emeklerimizin karşılığını versin inşallah.

esra canım nezzaman baslıyorsun tupbebege.hadı hayırlısı olsun .Rabbim gonlune gore versın.dualarım senınle

selamlar hatunlar
bugun mukabele saatıne yakın uyandım gecmsıı okuyamamıstım sımdıde anca okudum geldım basınıza

Günaydın kızlar ...
Benim tablo değişik bir hal aldı ..
Acaba hangi güne çizgi çekecek ..
368116 Ovulation charts on FertilityFriend.com
bılgemm canım reglın ılk gunlerı olcmemıstın ya atesını o yuzden tam bılmıyoruz ortalamanı ama bence de ya 17 ya 18. ınde catladı
bugunden sonra sen dusunme fazla zaten calsımalar da bıttı bekleyıp gorelım bakalım senın ates seyrın nasılmıs

günaydın kızlar:))
ateş çizelgem kafayı yedi:)))
ronya ,lorkee yorumlarmısınız
366650 Ovulation charts on FertilityFriend.com
yagmurum senınde yumruta catlamıs ronyamın dedıgı gıbı sıkıntı yok
2 gunluk yuksek degerın sanırım ya hastalık vs bıseyden
suan bekelmeye gectın sende bılgemm gıbı hakkında hayırlısı bakalım
sımdı xeda cım
ılmıhalden baktım ıgen ıcın oruc bozulmuyor
j) İğne yaptırmak, hastaya serum ve kan vermek

İğnenin orucu bozup bozmayacağı, kullanılış amacına göre değerlendirilebilir. Ağrıyı dindirmek, tedavi etmek, vücudun direncini artırmak, gıda vermek gibi amaçlarla enjeksiyon yapılmaktadır. Gıda ve keyif verici olmayan enjeksiyonlar, yemek ve içmek anlamına gelmediklerinden orucu bozmazlar. Ancak gıda ve / veya keyif verici enjeksiyonlar orucu bozar. Hastaya serum veya kan verilmesi de, aynı hükme tabidir.

hatta bu ıgneler zaten derı altı oldugu ıcın bozmuyormus

yanı sen gunduz 11 de vurdursan ertesı gunun aksamı 11 de ılıskı olması lazım ok
Hayırlı cumalar kıslarrr nasılsınız....

Kızlar buda benim ateş tablom ama ısım hep aynı reglim yakın ondan düşük heralde dimi?
36ae6a Ovulation charts on FertilityFriend.com

canım senın dongun bayagı uzun sanırım
suan 38. gunundemısın yanı yoksa yanlısmı yaptın tablonu
normalde kac gunde 1 adet oluyyorsun

Son düzenleme:
ayyy canım ne güzel anlatın

ronya kac haftalık oldu bebıs.ben 5+6 da gıttıgımde kese 20mm di buna gore karından gorunmesı gerekır dedı dr.ben panık yaptım boskese olabılırmı dıye.olabılır dedı dr.ama dur ıdrarını yap vajınal bakalım dedı.ben o ıdrarı nasıl yaptım.pantolonumu nasıl cıkardım hatrlamıyorum.vajınalde aradı aradı ılk 5 sanıyede goremedı.sonra bıraz
daha buyulttu goruntuyu ve benım yaramaz kesenın sol ust tarafına yapısmıs.2.5 mm bısıydı ve kalbı atıyordu gorduk tabı o an dınlemedık.yanı panık yapmayın goremezsenız.benımkı gıbı saklanıp sonra anneye 'ceeeeee' yapabılır

ronya kac haftalık oldu bebıs.ben 5+6 da gıttıgımde kese 20mm di buna gore karından gorunmesı gerekır dedı dr.ben panık yaptım boskese olabılırmı dıye.olabılır dedı dr.ama dur ıdrarını yap vajınal bakalım dedı.ben o ıdrarı nasıl yaptım.pantolonumu nasıl cıkardım hatrlamıyorum.vajınalde aradı aradı ılk 5 sanıyede goremedı.sonra bıraz
daha buyulttu goruntuyu ve benım yaramaz kesenın sol ust tarafına yapısmıs.2.5 mm bısıydı ve kalbı atıyordu gorduk tabı o an dınlemedık.yanı panık yapmayın goremezsenız.benımkı gıbı saklanıp sonra anneye 'ceeeeee' yapabılır

hehehe kızlar bu gece rüyamda kazen kadınlar kulübüne dönmüş gördüm
az evvel merakımdan adamın profiline baktım harbidende dönmüşşş
birde bu gece rüyamda pınar et sokakta kuzu pirzola dağıtıyormuş
ayyy diyom canım çekti alsammı sonra diyom yok sen toxsoplazma geçirmedin sakın yeme :93:

Ronyaammm nabcan kazenı yahu benı gorsene sen
ama korkutuyon valla benı bı sen bı julıa masallahınız var
Rabbım gonlunuuzn guzellıgınden gosterıyo bunları kesin

Kazen donmus demek.
Hemen basinin etini yemeliyim,aylardir pro kartim gelmedi!

Lorke sagolasin.
Ben calismalari bitirdim,dedigin gibi beklemedeyim artik.

Ronya'm ilk randevuna git,hayisiyla bebeginin pit pitlari duy,cizelgeni ben yapicaam haberin olaaa:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…