Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

bilgem cnm şimdi mukabeleye gideceğim tüm dualarımda seni anacağım Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah sonuçların çok güzel olur

kızlar ben çok kütüyüm ya ateş dünden beri 37 .5 37.9 hep bu deha miğden acayıp halde bulanıyo
ve ishalide cabası
bu pregnil iğne bu kadar çokmu yan etkisi var acaba ya
ne zaman geçer acaba çok kütüyüm gerçekten

kızlar ben çok kütüyüm ya ateş dünden beri 37 .5 37.9 hep bu deha miğden acayıp halde bulanıyo
ve ishalide cabası
bu pregnil iğne bu kadar çokmu yan etkisi var acaba ya
ne zaman geçer acaba çok kütüyüm gerçekten

inşallah testin sonucu iyi çıkar
allah günlünüze güre versin

canım atesın gun ıcınde mı bu sekılde
yanı senı rahatsız edıyodur muhakkak ama korkulacak bı ates degıl
yan etkıler yumrutaların catlamasından dolayı ve ıgnede etkılı olmustur tabıkı bunda
bende klomen kullandıgımda hareket edemıyrdum ama benım 7 tane falan yumurtam olmustu

sen sımdı yarından ıtıbaren bı sabah uyanır uyanmaz en gec 8 de olcermısın atesını
gun ıcınde kı ates cok degıskendır cunku

ateşten ziyade elim ayağım çok yanıyo ağzım sürekli kuruyo
bir yandanda üşüyorum
elbiselerim tenime deyince sanki tenimden bir parça kesiyolar
o kadar beni rahatsız ediyo

bılemedımkı canım valla
sabredıp beklemek lazım
calısmalrınızı aksatmayında ınsallah sonucu guzel olur bu sıkıntının

bu arada dogumgunun sanırım bugun
Rabbım hayırlı bereketlı omur nasıb etsın ınsallah sevdıklerınle

teşekür ederim bir dahaki doğum gününe bebeyimle girmek istiyorum allah nasip etsin
inşallah allah emeklerimizi buşa çıkarmaz

CANIM İNŞALLAH İYİ SONUÇLAR ALIRSINNN
teşekür ederim bir dahaki doğum gününe bebeyimle girmek istiyorum allah nasip etsin
inşallah allah emeklerimizi buşa çıkarmaz

çakırım ateşli karı yapar öyle haliyle depoluyoruz hormonları çakırım bende bu akşam çalışcam 36 saat doluyorr ama benim koçiş 1 haftadır proxedd bıraktı durumumuz ne bilmiyorum ama sabretcez çakır dogum gunu hediyen inş bebişin olur degerleriniz çok iyi maşalahhh seni seviyorumm

yagmur bana yardım et ateş tablosu yapıcam ama nerde bende okadar ingilizce anlatılmış ama anlamadım bana yardım et

hadi bakalım rasgele diyeyim
benim kocişte proxsedi içmiyo bende ısrar etmiyorum valla ne yalan süyliyeyim 6 paket bitii
rabbim verirse böylede verir
çok fazla peşine düşmicem artık kasım yada aralıkta tüp yapıcaz
inşallah rabim tez zamanda bana ve burda olan bütün arkadaşlara verir
çok saoll güzel dileklerin için tşk

canım kaynanam gildeydim daha yeni geldim şimdide annemgildeyim burda internet var canım sen nasılsın hepinizi çok özledim ya sen nasılsın canım neler yapıyosun

napalım çalışıyoruz çaga için ben ikizim olsun istiyorumm................biz balkonda yatıyoruz hergece sahura kalktıgımda karsı binadaki evde gece kalkıp bebişini emziren bi kadın var eşi yardımcı kendisine bide 6 yaşında bi oglu var maşalh diyip hayranlıkla seyrediyorum rabbim evimizi şenlendir diye rüyamdada büyük bi zatın makamındaymışım 3 adet beşik var içindede oyuncak bebekler var kundaklamışlar ben nasıl aglayıp dua ediyorum allahım bana evlat ver diee alahım allahım senin herşeye gücün yeter acizliğim hat safada artık takatim kalmadı yardımını merhametini esirgemesin bizlerden.....acklı oldu birazcık ama

canım rüyan çok güzel rüyada hem dua etmişsin hem beşik görmüşsün bu bebeğe işaret inşallah bu ay hamile kalırsın canım kendini nolur üzme inşallah seninde bebeklerin olacak evin şenlenecek zamanını bekliyo canım inşallah en yakın zamanda güzel haberini burdan duyurusun bizlere

canım inş hepimiz için ben burdaki herkezin evladı olsun çok istiyorum hergece dua ediyorum topiğimize hepbirlikte olsun bu ay 5 haber alsak ne güzel olur esra ceylen sen çakır ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…