Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

herkese günaydınlar olsun:)))))))))))
bilgem hadi bakalım hayırlısı olsunnnn,Rabbim bilir en iyisini....
bugün dışarı çıkcam ama dünden onu düşünüyorum bilgemin sonucu kaçta çıkar diye..bekleyebilceğim kadar bekliycem...:)

bilgemmm, merhaba canım....
sanırım şu anda aynı süreçteyiz...ben de bir kaç ay daha deneyip,olamzsa tüpe geçmeyi düşünüyorum..
tüpü nerde yaptırıyorsun,benim yaşımdan dolayı rapor çıkaramıyorum,özel fiyatlarını da araştıramadım.
bir bilgin var mı?

Canım selam, belki daha önce yazdın ama ben kaçırdım nasıl çıktı 2 li test sonuçlarınız? Bebiş nasıl?

Günaydın kızlarrrr...

Bilgecim canım güzel haberlerini alırız inşallah, sabırsızlıkla bekliyorum.

inşallah canım tüm dualarımız bilgemlee inşallah güzel haberlerle gelir
koca göbüşlümm 32.haftadasın hadi maşşallah
bundan sonra zorlu haftalar geliyor
gerçi 35. haftaya kadar çok zor olmuyor
benim üst bedenim biraz kısa olduğundan çok zorlanmıştım

Canım selam, belki daha önce yazdın ama ben kaçırdım nasıl çıktı 2 li test sonuçlarınız? Bebiş nasıl?

boncuğum ense kalınlığıda,testin sonucuda sorunsuz çıktı şükür...
beni şimdiye kadar 15 günde bir çağırıyordu doktor artık 1 aya çıkardı.bayram öncesi kontrol var:)

sen nasılsın,nasıl gidiyor evde tatil:)
bu arada bebişe isim arıyormuşsun?

Lorke,aruna,boncuk,ekintos,xeda sagolun kizlar.
Bugun oglen 2 gibi alirim sonuclari ins bir aksilik cikmazsa.

Hayatkavunici,ben Ankara"da yasiyorum Zekai Tahir Kadinsagligi ,dogum egitim ve arastirma hastanesinde dusunuyorum.
Oncesinde 3 ay yumurta takibinide tabi ayni yerde.

Lorke,aruna,boncuk,ekintos,xeda sagolun kizlar.
Bugun oglen 2 gibi alirim sonuclari ins bir aksilik cikmazsa.

Hayatkavunici,ben Ankara"da yasiyorum Zekai Tahir Kadinsagligi ,dogum egitim ve arastirma hastanesinde dusunuyorum.
Oncesinde 3 ay yumurta takibinide tabi ayni yerde.

Evet canım neden işaretlemediğini bende bilmiyorum.

amin canım inşallah güzel haberler verirsin bize ne zaman çıkıyor sonuçlar

bende allah izin verirse aralık gibi tüp bebek yapmayı düşünüyorum hayırlısıyla raporu bir alsaydım heralde kasıl aralıkda baya tüp bebek var keske hiç gerek kalmadan olsa ama olmu yo ne yapalım rabbim herkesin yardımcısı olsun verilen emekler çok büyük rabbım bizim sabrımızı ölçüyor herkese hayatında mutlaka bir sınanma veriyor rabbim bizide evlat hasretiyle sınıyor inşallah tez zamanda hayırlı evlatlar verir hepimizin kuçağına

BİLGEM
canım güzel haberlerle dön inşallah....
İnşallah herşey çok güzel olur....

Son düzenleme:

Valla, tam anlamış değilim hala zorluk ne zaman başlayacak diye, şimdilik çok şükür herşey yolunda ama yavaş yavaş ağırlaştığımı hissediyorum.

Şişkocum senden naber?

BİGEM DUALARIMIZDASIN CANIM biri hamiş olsun da sevinelim accıkkk esraaaa durumlar nasıl :82:

Valla, tam anlamış değilim hala zorluk ne zaman başlayacak diye, şimdilik çok şükür herşey yolunda ama yavaş yavaş ağırlaştığımı hissediyorum.

Şişkocum senden naber?

boncuk anacım ben bu adama ne yedirsemde kaliteli spermi olsa %2 hızla bi arpa boy almayız yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Çok sevindim canım, ohhh maşallah...

Evde tatil baya baya yatarak geçiyo, eşimde oruçlu olduğu için pek bi yere çıkamıyoruz malum benim 2 saatlik yemek öğünlerim onun susuzluk sorunları v.s.

Bebişe isim arıyorum...Kafamda bi kaç isim var sizlerede sorayım:

Emir mi
Ulaç mı
Yağız mı
Eymen mi

Affınıza sığınarak soruyorum umarım yanlış anlamazsınız beni....

yağız güzel bir isim zaten
ama şu eymen de hiç fena değil.telaffuzu çok hoş .anlamı da güzelse düşünün bence:)

yağızzzzzzzzzzzzzzzzzzzz kesinlikle yağız

boncuk anacım ben bu adama ne yedirsemde kaliteli spermi olsa %2 hızla bi arpa boy almayız yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Topikte bahsi geçen vitaminlerden kullanıyorsanız onlar vaten işe yarar...Mevsim tam yeşillik zamanı, bol yeşillik sebzesinden meyvesine kadar yedir. Ayrıca fsh düşükse kuru incir kurusu ama yüksekse yedirme incir, bol ceviz fındık yer fıstığı badem. Bide keçiboynuzu pekmezi hakiki olması lazım yedirebilirsin. Kürünü yap diycem bu mevsimde keçiboynuzu bulmak çok çok zor. Aklıma bunlar geldi canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…