Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
you cycle lenght does not seem to be correct ıt should be the number of days between periods (typically 25 to 35 daysl lorke setupa bastıgımda bu çıkıyor

canım adet suesını 25 ve 35 gun arası bı sayı gırmen lazım demekkı sen daha uzun bı sure gırmıssın demekkı
onu duzelt duzelır

arkadaşlar canım bugün sebepsiz yere sıkkındı bilgemi okudum dahada kötü oldum ona bişey diyemiyorum maalesef sadece dua edebilirim allahım duysun onuda bizide inşallah ama çok canım sıkıldı ya

Kizlar sagolun desteginiz icin.
1 ay sonra bi test daha versin.
3 ay icinde duzelmezse tup bebege gecicem.
En fazla 3 ay muhlet veriyorum.
Otesi yok.

canım üzülme ya biliyosun herşey etkiliyo sayıyı stres de varsa olmuyo olsun daha düzeleceğine inanıyoruz rabbım emeklerini boşa çıkarmasın

xeda ne yaptın hallettın mı

ekın senın yumurtlama gunlerın barız mı kolay anlıyormusun sende yapsana ates olcme ısını
cok zevklı oluyoooo

Bilgem inşallah üzüldüğümüz o 5 milyoınla hamile kalasın İNŞALLAHHHHHHHHHH
YA Rabbim mübarek günde duy hepimizin sesini.

hoşgeldin mideye sana bişi sorcağım
sen hamile kaldığında eşinin sperm testi nasıldı
rica etsem
bana yazarmısın

canım sayı 4 mılyondu, ılerı hareketlı 0 dı, morfolojı %1dı anlıcan pek parlak degıldı ama Rabbım ol deyınce hersey oluyor sonucta tek spermle bu ıs oluyor tabı degerlerın ıyı olması sansı artıyor...ılk hamılelıkte sadece kecıboynuzu kuru yapıyordu, ıkıncısınde proxeed plus ve evıcapta kullanıyordu

ekın senın yumurtlama gunlerın barız mı kolay anlıyormusun sende yapsana ates olcme ısını
cok zevklı oluyoooo

yokya net gitti kapandı tekrar girdim kabul etmedi şöyle yazdı yes reset my pasawor dedi tıkladım ama giremiyorum yaaa çorba olduuu

cok zevklı oluyoooo

benim uyku düzenim yokki canım aylarca ov. testi kullandım 11 ve 15.günler arasında çift çizgi çıkıyor.bu ay 2 tane testim kaldı bu ay yeniden alamam 10 ve 16 günler arası çalışma yaparsam kaçırmam diye düşünüyorum.

selam kızlar hepinizee..nasılsınız görüşmeyeli uzun süre oldu topiğe girmeyeli...hepinizi özledimmm..

yeni hamişler varmışş..ronyamm canım hayırlı olsun bebişinn..haberini hstc den almıştım..çok sevindimm..tam olarak kaç haftalıksınn:))

canım üzülme ya biliyosun herşey etkiliyo sayıyı stres de varsa olmuyo olsun daha düzeleceğine inanıyoruz rabbım emeklerini boşa çıkarmasın

stres kesınlıkle cok etkılı, streslı olunca vajına sıvı salgılarmıs bu da spermın hareketını yavaslatırmıs esım nette okumus...ben herseyı salladıgım, bosverdıgım ayda hamıle kaldım

Sperm sayisi 5 milyon.
Ileri hizli %3
Ileri yavas %13
Yerinde hareketli %5
Hareketsiz %79

Morf %3

Yol boyunca aglayarak geldim.
Beni teselli edecek hicbir kelime yok.

canım mehabalar..üzme kandini rabbimden ümit kesilmez..bizim ameliyattan sonra sayı 3,5 milyondu..daha sonra hamile kaldımm canım benimm..hiç ummadığın anda olacak bak gör....

lorke niye bana söylemiyosun yap diye
sen beni sevmiyormusun yoksa
yok kızım yaaa
sen dedın ya bı dahakı aya yapıcam dıye zaten o yuzden demedım
nıe sevmıyım senı
yokya net gitti kapandı tekrar girdim kabul etmedi şöyle yazdı yes reset my pasawor dedi tıkladım ama giremiyorum yaaa çorba olduuu
canım resetle deyınce maılıne yenı sıfre yollamıs olabılır onunla gırıs yapabılırsın bı bak bakalım

anladım canım neyse yumrutalamn duznelıyse zaten sorun degıldır gun asırı calısma yapmak onemlı

canım mehabalar..üzme kandini rabbimden ümit kesilmez..bizim ameliyattan sonra sayı 3,5 milyondu..daha sonra hamile kaldımm canım benimm..hiç ummadığın anda olacak bak gör....

oo vedael gelmiş hoşgeldin kaçak hamiş, bebek ne kadarlık oldu
sizdemi ameliyat olmuştunuz varikoseli olmayan erkek kalmadı sanırım nası bişi bu yaa.
ameliyattan kaç ay sonra hamile kaldın canım ?

nasıl ya bu deyerlerlemi sen hamile kaldın mucize denilir ya oda öyle bişi
midye bak bizim 212 milyon sayı ml de53 milyon ileri hız %35morfloji %2

o zaman allahın izini ile tabi onun izni olmadan hiç bişi olmaz
ben kesin bu ay hamileyyi
dereyi gürmeden paçayı sıvadım yine

oo vedael gelmiş hoşgeldin kaçak hamiş, bebek ne kadarlık oldu
sizdemi ameliyat olmuştunuz varikoseli olmayan erkek kalmadı sanırım nası bişi bu yaa.
ameliyattan kaç ay sonra hamile kaldın canım ?

canımm hoşbulduk..evde netim yoktu tatlımm giremiyodum hepinizi özledim valla hstcden tel de haberlerinizi alıyodum...
..15 haftalık bebişşş..cuma günü inş cinsiyetini öğrenicez gösterirse tabi:))

evet bizde varikosel ameliyatı olmuştuk tek taraflı aralık ayında..mayısta hamile kaldım canım 6 ay olmamıştı ameliyattan sonra..
siz olmamışmıydınız..son durumunuz nedir isin?

ben zaten hiç beceremem tablu yapmayı sen yaparsın bana
şifreyi söylersin özelden bende kollanırım bacım olurmu öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…