- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #71.661
nasıl ya bu deyerlerlemi sen hamile kaldın mucize denilir ya oda öyle bişi
midye bak bizim 212 milyon sayı ml de53 milyon ileri hız %35morfloji %2
o zaman allahın izini ile tabi onun izni olmadan hiç bişi olmaz
ben kesin bu ay hamileyyi
dereyi gürmeden paçayı sıvadım yine
canımm hoşbulduk..evde netim yoktu tatlımm giremiyodum hepinizi özledim valla hstcden tel de haberlerinizi alıyodum...
..15 haftalık bebişşş..cuma günü inş cinsiyetini öğrenicez gösterirse tabi:))
evet bizde varikosel ameliyatı olmuştuk tek taraflı aralık ayında..mayısta hamile kaldım canım 6 ay olmamıştı ameliyattan sonra..
siz olmamışmıydınız..son durumunuz nedir isin?
vedealcım hoşgeldincanımm hoşbulduk..evde netim yoktu tatlımm giremiyodum hepinizi özledim valla hstcden tel de haberlerinizi alıyodum...
..15 haftalık bebişşş..cuma günü inş cinsiyetini öğrenicez gösterirse tabi:))
evet bizde varikosel ameliyatı olmuştuk tek taraflı aralık ayında..mayısta hamile kaldım canım 6 ay olmamıştı ameliyattan sonra..
siz olmamışmıydınız..son durumunuz nedir isin?
ohh maşallah size..
bizim ameliyat olalı daha bi ay olmadı bile canım
vedealcım hoşgeldin
sen hamile kaldığında eşinin deyerleri nasıldı rica etsem yazarmısın
sizin hızda çok ii maşalallahhhhhhhh
ya sen kendin bakıldınmı yımırta tembelliği falan yada stresmi engelliyo ..dünyevi nedeni ne acaba..Rabbim neyi engel kılıyorki
akıl sır erdirmek n ehaddimize konuşuyoz boşa
ben zaten hiç beceremem tablu yapmayı sen yaparsın bana
şifreyi söylersin özelden bende kollanırım bacım olurmu öyle
sorun morfoloji yapı buzukluğu diyolar dr lerhoşbulduk canımmm saol...ameliyattan önce 10 milyon du sayımız...ameliyattan sonra 3,5 milyona düştü.
hamile kaldığımda sayı 5 milyon morfoloji %26 normal diyodu
hızda toplamda %50 ydi canım..
siz ameliyat oldunuz mu?değerleriniz gayet iyiyimiş..sorun ne ki?
ameliyattan sonra 6 ay içerisinde olur canımm..merak etme...kime ameliyat oldunuz..şuan ilaç yada vitamin kullanıyomusunuz?
xedaya ne oldu yapamayınca kafayımı yedi acabatamam canım ben hallederım ınsallah du bakalım belkıde hıc gerek kalmıcak tabloya falan ınsallah
sorun morfoloji yapı buzukluğu diyolar dr ler
yok bizim verikosel yok
bizim durum bu valla
5 milyonla hamile kaldın he
ayakta alkışlıyorum
e zıkkım olası bizim sayımız çok daha yüksek niye olmuyo bu
ankarada kaan hocanın orda amleiyat olduk.
klomen proxed largınıne omge3 ve gınko kullanıyoruz canım fsh dibe vurdu ameliyat sonrası 3,16
nasıl ya bu deyerlerlemi sen hamile kaldın mucize denilir ya oda öyle bişi
midye bak bizim 212 milyon sayı ml de53 milyon ileri hız %35morfloji %2
o zaman allahın izini ile tabi onun izni olmadan hiç bişi olmaz
ben kesin bu ay hamileyyi
dereyi gürmeden paçayı sıvadım yine
isin ozu sadece bosvermekmi bosver bosver arkadas himmm eeee
yani inanılacak gibi deyil 5 miyonla hamile kalmak rabbim nasip ediyo ol diyoo oluveriyoçok düşük değil diğer değerlerinizde..bence süpriz yapabilir heran:))
bende inanamamıştım bu sayıyla nasıl hamile kaldim diye..ayrıca o ay ovulasyon testimin çift çizgi çıktığı günü değerlendirememiştik.ertesi akşam değerlendirmiştik..tamamen ümitsizdim
ama rabbim verdi işte..çok şükür..sizde moralinizi sakın bozmayın
her şeyin br vakti saati var demek ki...
morfolojinin yükseleceği falan yok 6 aydır denemediğimiz şey kalmadıcanım valla degerler cok ıyı bıraz morfolojı yukselırse daha ıyı gıbı ama masallah sayınız cok ıyıınsallah canım olur benımkı dedıgın gıbı Rabbımın bı mucızesı baska ne denır kı dr bıze asılamayı bıle vakıt kaybı olarak gordu dırek tup bebek dedı kı zaten sayı asılama ıcın yetersız...
galıba bazen oyle canım bız elımızden gelenı yapalım takdır Allahın...bırazda bosvermekte lazım hamıle kaldıgım ay 19 mayısta tatıl ıcın plan yapıyordum hamılelık hıc aklımda yoktu hatta calısmaları belırlı gunlerde yaptım bıraktım hatta esımle dedık bundan sonra zorunluluktan yapmayalım dıye hatta yaz ıcın tup bebek parası hazırlamıstık...
morfolojinin yükseleceği falan yok 6 aydır denemediğimiz şey kalmadı
sayı hareket yükseldi o durduğu yerde duruyu
artık olmassa kasım yada aralıkta tüp yapcam
yani inanılacak gibi deyil 5 miyonla hamile kalmak rabbim nasip ediyo ol diyoo oluveriyo
sayı hareket hep hikaye
he nedir rabbim dert vermiş derman vermiş git tedavi ol
derdine derman ara gerisi bana kalmış ya derman veririm ya vermem
rabbim derdinn dermanını verenlerden eylesin
aynen en azından siz ne olduğunu biliyodunuz bize diyolar morfolloji ama 1 lede hamile kalıyolarsızın durumda zor canım hadı bızlerın degerler zaten dusuk hanı ınsan bılıyor ne oldugunu ama sızın kadar yuksek degerlerde garıp gelıyor. senın durum nasıl canım? mesela bende de pko var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?