Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
o zaman olcme cunku ılk defa olcecegın ıcın uyku dızenın vs degısebılır heycan strs yapabılrısın
sen guzelce dua ederek bekle regl gununu bakalım hayırlısı olacak ınsallah bu ay

lorke yavrum bana şifre verdi girdimmm yapmaya çalışıyorum takılırsam sorarım

herkese günaydın...hayırlı bir gün olur inşallah..

bilgem hiçç canını sıkma bitanem çünkü 20 günde bile spermler kendini toplamış,sayı düşük görünebilir ama ne ileri hızlı nede morfoloji kötü değil.....içini ferah tut:)

gunaydin kizlarrr nasilsiniz hayirdir topic sayimimi var hemen hemen herkez burda superrrr eeee varmi degisiklik yok bu aksam nobetciyim ole istee

lorke sayfamı açtım ama derecemi nereye yazıcam anlatıgı yazı yok

9. Çıkan ekranda Temperature yazan yere derecenizi yazın, altına ölçtüğünüz saati girin (am-pm olayı burada da var), 3. Seçenek akıntı durumunuz (dry=kuru, sticky=yapış yapış, creamy=krem gibi, watery=su gibi, eggwhite=yumurta akı), altından kanama durumunuzu işaretleyin (spotting=sadece kahverengi lekelenme, light=az kanama, medium=orta, heavy=seller gidiyor). Bir şey yoksa bunu işaretlemeyin. Eğer L, M veya H işaretlerseniz o günü sizin adet gününüz olarak algılar. En son seçenek ilişki durumunuz. Varsa Yes, yoksa No, sabah, akşam, hem sabah hem akşam gibi seçenekler var.

10. Bitince mutlaka SAVE tuşuna basın basmazsanız kaydetmez. Siz ısınızı girdikçe grafik oluşur.
9 da yazanları bulamadımmmm

sabah akşam hem sabah hem akşam he

çakır canım geçmişi okurken gördüm yanılmıyosam dün doğum gününmüş nice senelere canım iyiki doğdun inşallah bidahaki doğum gününe bebeğinde aranızda olur

anlamadım neye gülüyonn :44:
bakma sen bana gülüyom bazen işte öyle sabah akaşam he

çakır canım geçmişi okurken gördüm yanılmıyosam dün doğum gününmüş nice senelere canım iyiki doğdun inşallah bidahaki doğum gününe bebeğinde aranızda olur

saol kardenim tşk ler
inşallah en yakın zamanda hepimiz civcivlerimizi kucağımıza alırız

ronyacım güzel arkadaşım çook geçmiş olsun senin sorumluluğun çok büyük hem oğluna hem karnındaki bebişine hem kendine dikkat etmek zorundasın allah yardımcın olsun umarım hepiniz iyisinizdir dualarım seninle

bakma sen bana gülüyom bazen işte öyle sabah akaşam he

saol kardenim tşk ler
inşallah en yakın zamanda hepimiz civcivlerimizi kucağımıza alırız

çakır meraktan ölürüm özelde söyle ne sabahı akşamı len bişi var benmi bilmiyom

selam kızlar nasılsınız ben 3 gün evde yoktum bugün temizlik yapmaktan canım çıktı toz alıyorum 1 saattir susuzluktan öldüm bu arada işim bitsin bi duş alıp cüzümü sürücem daha

slemmmmmmmmmmmmlaaaaaaaaaaaaar nasılsınız herkes kurana gittti allah kabul etsin

susadım dedim su geldi nasılsın canım

sağol canım iyiym sen nasılsın ama susuzlugunu gideremedim kusura bakma ben gelene kadar sen gittmişşisn
aynı sorun bendede var rabbim yardımcımız olsun

Son düzenleme:
Sperm sayisi 5 milyon.
Ileri hizli %3
Ileri yavas %13
Yerinde hareketli %5
Hareketsiz %79

Morf %3

Yol boyunca aglayarak geldim.
Beni teselli edecek hicbir kelime yok.

Canımmm çok üzüldüm
Ama bir önceki test yeni sayılırmış.
Kısa bir zaman...
Böyle çıktı diye üzme kendini ne olur......
Tüpe başlıyacakmşsınız hakkınızda hayırlısı olsun canım....
Ama inşallah tüpe gerek kalmaz güzel arkadaşım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…