- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #71.861
o zaman olcme cunku ılk defa olcecegın ıcın uyku dızenın vs degısebılır heycan strs yapabılrısın
sen guzelce dua ederek bekle regl gununu bakalım hayırlısı olacak ınsallah bu ay
Günaydın kızlar ...
dün ki üzüntümden sonra bugün biraz daha iyiyim ..
Eşimle dün konuştuk ne yapmamız gerektiği konusunda...
Ve 18 teağustosu beklemeye karar verdik .. Benim bat tarihim 18 ağustos ..
Şayet regl olursam eşim şimdiye kadar yaptırdığı tüm spermiyogram ve hormon , bende kendime ait tahlillerimi alıp tüp bebek için müracaat edeceğiz ..
Zaten bize her tahlilde gelin tüp bebek yapalım diyorlardı .. Devlet hastanesi olduğu için bu ay gitsek ancak 2-3 ay içinde sıra gelir sanırım ...
O yüzden daha fazla beklememeye karar verdik ..İlk tüp bebeğimi geçen sene yaptırmıştım 3. evlilik senemizde , 2. tüp bebeğimi de bu yıl yaptırıcam , tam 1 yıl sonra ..
Rabbim keşke doğal yolla yollamış olsa meleğimi bu ay ama bazen her istediğimi olmuyor ..
Benden böyle kızlar ..
368116 Ovulation charts on FertilityFriend.com
sabah akşam hem sabah hem akşam helorke sayfamı açtım ama derecemi nereye yazıcam anlatıgı yazı yok
9. Çıkan ekranda Temperature yazan yere derecenizi yazın, altına ölçtüğünüz saati girin (am-pm olayı burada da var), 3. Seçenek akıntı durumunuz (dry=kuru, sticky=yapış yapış, creamy=krem gibi, watery=su gibi, eggwhite=yumurta akı), altından kanama durumunuzu işaretleyin (spotting=sadece kahverengi lekelenme, light=az kanama, medium=orta, heavy=seller gidiyor). Bir şey yoksa bunu işaretlemeyin. Eğer L, M veya H işaretlerseniz o günü sizin adet gününüz olarak algılar. En son seçenek ilişki durumunuz. Varsa Yes, yoksa No, sabah, akşam, hem sabah hem akşam gibi seçenekler var.
10. Bitince mutlaka SAVE tuşuna basın basmazsanız kaydetmez. Siz ısınızı girdikçe grafik oluşur.
9 da yazanları bulamadımmmm
sabah akşam hem sabah hem akşam he
bakma sen bana gülüyom bazen işte öyle sabah akaşam heanlamadım neye gülüyonn :44:
çakır canım geçmişi okurken gördüm yanılmıyosam dün doğum gününmüş nice senelere canım iyiki doğdun inşallah bidahaki doğum gününe bebeğinde aranızda olur
bakma sen bana gülüyom bazen işte öyle sabah akaşam he
saol kardenim tşk ler
inşallah en yakın zamanda hepimiz civcivlerimizi kucağımıza alırız
kızımyok bişi yaçakır meraktan ölürüm özelde söyle ne sabahı akşamı lenbişi var benmi bilmiyom
kızımyok bişi ya
sen anlamadınmı ilişki durumunuz sabah akşam falan sen yazınca ona güldüm
ya xeda amma safsın sen ya
he biliyom bben kaçar 2 cüzüm var onları okuyayım namaz kılayım sonra gelirim bybybybyçakırrr oruçluyuz cinooooooooo
he biliyom bben kaçar 2 cüzüm var onları okuyayım namaz kılayım sonra gelirim bybybyby
susadım dedim su geldi nasılsın canım
Sperm sayisi 5 milyon.
Ileri hizli %3
Ileri yavas %13
Yerinde hareketli %5
Hareketsiz %79
Morf %3
Yol boyunca aglayarak geldim.
Beni teselli edecek hicbir kelime yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?