Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar yastık koydugumuzda tam 90 derece mi olacak bu arada ben iğne vuruldum ya dün akşamdı halvet günüm bu gecedemi yapsam beklesemmmi
sen bugunde calısma yap tabıkı xedacım
yada gun asırı yapabılrısın
en azından 2 gun daha yapın belkı bıkac yumurtan olusmustur farklı zamanlarda catlarlar bellımı olur
evet bakıorumda tupe gecıor herkes
ben bılgem melısa merı yanlıs hatrlamıosam umud
asılamdan sonra emınem
(((((((((((((((((((((((

canım hakkımızda hayırlısı valla belkı bazımızın bazı seylerı vesıle kılarak olacak cocugu bılemıyoruz kı
hepımız ıstıyoruz doal yolla olsun dıe ama ne yapalım
bazen de sartları degsıtırıp denemek lazım
yada satrları zorlamak lazım
hakkımızda hayırlısı hepımızın

aman calısmaa ya sen degılmıydın calsımalardan sıkayetcı degılım dıyen
ayaklar dıkılınce performans dustu bakıyorum da

görev icabı olunca sevmiyorum yoksaaaaaaaaaaa
valla düştü performans allahtan bugün evde degil yoksa içim rahat etmez yine kalkışabiliridim
gökdelen dikmeye

lorke doca gittim oluşmular 3 tane nie bukadar az erkeklerinki milyon bizimki tane 3 tane onlarında çok güzel oldugunu söyledei bakalım nasip ben gün aşırı yapıcam hız düşük bizde şu tüp meselesi beni sarsıyor resmen durumu olanlara da sorun yokta ya imkanı olmayanlar offf 0offf artık çocugu normalle olanları üstün görüyorum ne cahilik ama olaganüstü şeyler bizim için yaaaaaaaaaaaaaaesra deşme yavrum yaramı

Kizlar gonul elbette dogal olmasini diler ama yavrularimiz gelecekse ben tupe de raziyim.
Esra bu arada kusum benim tup bebek yaptirmak istedigim hastanenin yonetmeliginde en az 1 yil evli olma sarti yaziyordu,sende baksana bi.
Zekai Tahir Burak Kadinsagligi Egitim ve Arastirma hastanesi.
Embriyo dondurma dahil 1200 tutuyor.
Ilaclarda dahil tabi.
Benim elimde 3 kutu pregon var onlari kullanacagim icin 600-700 anca oderim diye dusunuyorum.
O yuzden daha beklemek istemiyorum.

Mues tsk ederim guzel sozlerin icin.
Sizin destekleriniz bana guc veriyor gercekten.

ceylan senin kaçıncı günün ne zaman sat merak ettim ceylan biz ne zaman anne olacaz

tam adamına sordun ne zaman olacaz diye
hıımm bi düşünüyümm
gökdelen beni mahvetti
ben bu ay oluyum sende bu ay ol
ekinle enes önümüzdeki ay olsunlar
ekin hepsini boşa harcamış dün nasıl olsa
esrada bu ay olsun yoksa işe başlayacak
gecelerin kadını olmayınca buralar pek sessiz oluyo çünkü
canım ben 24 temmuzda olmuştum
yine 23-24-25 gibi olabilir
inşallah olmazda

ceyoooooo tatlımsınya hemde kaymaklısından ben 27 de oldum halvet günlerindeyim artık ne yapaçagımı şaştım asla test yapmıycam sende iğne felan kullandınmııı

kızlar bir şey soracağım bilgisi olan varsa cevaplarsa sevinirim. bir arkadaşım aşılama yaptıracakmış,(emekli sandığı çalışan) sgk karşılıyormu, neleri karşılıyor yada karşılama için şartı var mı? internetten biraz araştırdım ama hiç bir şey bulamadım.

bilgem 1200 eee aşılam yaptıcam bu tüpü nerde yapıyolar memleket nere kuzum direk tüpmü 1 aşıma yaptırsammı bilgem üzülme ama değerleriniz yükselecek hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…