Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar bıldırcın yumurtasının faydalarını sizinle paylaşayım:

Uzmanlar özellikle süt ve balla karıştırıldığında astım, öksürük ve alerjiye şifa olmaktadır. Tabi bir antibiyotiktir.
Üst solunum yolları enfeksiyonları uzmanlık alanına girmektedir.
Cinsel gücü artırır. ( afrodizyak )
İnsana güç ve zindelik verir.
Çocuklar için vitamin kapsülleri değerindedir. Bedensel ve zihinsel gelişime yardımcı olur.
Çocukların bağışıklık sistemini güçlendirdiği ve iştahlarını artırdığı belirlenmiştir.
Protein açlığının giderilmesine birebirdir.
Ameliyat sonrası iyileşmeyi hızlandırır.
Tavuk yumurtasına oranla 5 kat daha fazla fosfor, 8 kat demir, 9 kat protein içermektedir. Bunlara ilaveten 6 kat fazla B1, 15 kat fazla B2 vitamini, 9 kat fazla protein ihtiva ediyor.

döndün yani:)
kendi adıma değişiklik yok ama yeni hamişler var tabi örneğin ronyemmmmmmmm esilanurummm

yaaa ronya ve esilanur hamile demekki çok sevindim hayırlısı olsun rabbim isteyen herkeze tattrsın inşallah vakti zamanı var ama biz hemen olsun istiyoruz yinede

yaaa ronya ve esilanur hamile demekki çok sevindim hayırlısı olsun rabbim isteyen herkeze tattrsın inşallah vakti zamanı var ama biz hemen olsun istiyoruz yinede

evet sabırsızlık canım hepimizde var malesef.
topikte tüp bebek havası esiyor bu aralar inşallah geek kalmadan doğal yoldan olacak hepimizinn..
sen ne aşamadasın.

evet sabırsızlık canım hepimizde var malesef.
topikte tüp bebek havası esiyor bu aralar inşallah geek kalmadan doğal yoldan olacak hepimizinn..
sen ne aşamadasın.

belki hatırlıyorsundur ekimde 8. yılım bitecek 28 yaşında 2 negatif aşılama sonrası beklemedeyim bizim topikte 1 arkadaş tüp yaptırdı çok şükür tuttu bende düşünüyorum bayramdan sonra bakalım inşallah bu ara ev için masraf oldu bayağı belki bidahaki seneyede kalır ama doğal yolu çok bekledim gelmeyecek gibi bizimki hayırlısı herşey nasip.

değerleriniz nasılki canım sizin?
tüp çok meşakkatli Rabbim gerektirmesin

değerleriniz nasılki canım sizin?
tüp çok meşakkatli Rabbim gerektirmesin

eşimde 4 sene önce çift taraflı varikosel çıktı amaliyat oldu o zaman ama yine ne gelen var ne giden burada kullanılan destek ilaçlardanda kullandık ama artık umudu kestim kalkıyorum bebek yatıyorum bebekti iyice bunalmıştım artık fazla takmamaya çalışıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…