- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #72.301
eşimde 4 sene önce çift taraflı varikosel çıktı amaliyat oldu o zaman ama yine ne gelen var ne giden burada kullanılan destek ilaçlardanda kullandık amaartık umudu kestim kalkıyorum bebek yatıyorum bebekti iyice bunalmıştım artık fazla takmamaya çalışıyorum
kızlar bıldırcın yumurtasının faydalarını sizinle paylaşayım:
Uzmanlar özellikle süt ve balla karıştırıldığında astım, öksürük ve alerjiye şifa olmaktadır. Tabi bir antibiyotiktir.
Üst solunum yolları enfeksiyonları uzmanlık alanına girmektedir.
Cinsel gücü artırır. ( afrodizyak )
İnsana güç ve zindelik verir.
Çocuklar için vitamin kapsülleri değerindedir. Bedensel ve zihinsel gelişime yardımcı olur.
Çocukların bağışıklık sistemini güçlendirdiği ve iştahlarını artırdığı belirlenmiştir.
Protein açlığının giderilmesine birebirdir.
Ameliyat sonrası iyileşmeyi hızlandırır.
Tavuk yumurtasına oranla 5 kat daha fazla fosfor, 8 kat demir, 9 kat protein içermektedir. Bunlara ilaveten 6 kat fazla B1, 15 kat fazla B2 vitamini, 9 kat fazla protein ihtiva ediyor.
ronyanın eşiin değerleri ameliyat sonrası epeyce düzelince iğneli yumurta takibiyle kaldı.esilanur tüp yaptırdı canım.
Sağlıkla kucaklasınlar inşallahhh
kizzz ekin bildircina bak sen nasilda faydali bir yumurtasi var seni gidi bildircin...... peki nasil kullaniliyor bunuda dip not dusermisin
ay deme yaaa bizimde ameliyat oldu 1 ay olmadı daha.ileri hızlı sıfr morfoloji%2 bizimde işimiz zor galiba
herkez bir değilki tatlım bizdede morfolojide sorun var sayı iyi ama normal morfoloji yerinde %0 yazıyor ne demekse drlarda bir tutturmuş sebepsiz infertilite araştırma falan yok sinir oluyorum
dna hasar testi falan yapılıyor o durumda yapıldımı sizde.
eğer onda sorun varsa başka tedavi deniyorlar sanırım
yok canım yapılmadı hiç bişey dr gittik neyiniz var dediler kaç yıllık evlisiniz hımmm aşılama yapalım olmazsa tüp bebek
ürolağa gittik neyiniz var (bu sorudanda nefret ediyorum)sanki bilsek sorunu onlara gideceğiz adamı zor bela ikna edip götürdüm sadece bi sperm testi yaptılar sayı iyi dediler o kdar.
aynen öyle cnm uğraşmıyorlar çapada ameliyat yaptırmak istedik. illa sperm testi istedi 4 tane elimizde var zaten elinede geliyor damarlar körmüsün daha neyi zorluyorsun deli ettiler beni..
işimiz zor onlar iyice zorlaştırıyor.
sen kendin araşıtırıp doktoru sık boğaz edecen anca hee onuda yapalım bunuda yapalım diyorlar.
kaan hocayla görüştünmü hiç
Ya yorumları yabancı gibi okuyum dedim..
içimden geçen bu karıların hepsi deliiiiiiiii
ankarada tüp ucuzmu ankara yakında kapılarını kapatacak giriş yasaklanacak herkes orda tedavi peşinde..
ayrıcalık yapılıyoooooo ülkede:)
Ekin anacım her durumda insanın moralini düzelticek şey buluyorsun ne kadar pozitifsin...
seni seviyorum
bunlar sana
eşin çok şanslı
esraaaa yedindemi geldin kızzzz
ben daha kalkıp hazırlayıp yiyecem oooo
ekin hadi ben yalnızım
sen bu saatten sonra nasıl yetiştiriyosun kızzzz
yok canım yapılmadı hiç bişey dr gittik neyiniz var dediler kaç yıllık evlisiniz hımmm aşılama yapalım olmazsa tüp bebek
ürolağa gittik neyiniz var (bu sorudanda nefret ediyorum)sanki bilsek sorunu onlara gideceğiz adamı zor bela ikna edip götürdüm sadece bi sperm testi yaptılar sayı iyi dediler o kdar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?