Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

ay deme yaaa bizimde ameliyat oldu 1 ay olmadı daha.ileri hızlı sıfr morfoloji%2 bizimde işimiz zor galiba

kizzz ekin bildircina bak sen nasilda faydali bir yumurtasi var seni gidi bildircin...... peki nasil kullaniliyor bunuda dip not dusermisin

ronyanın eşiin değerleri ameliyat sonrası epeyce düzelince iğneli yumurta takibiyle kaldı.esilanur tüp yaptırdı canım.
Sağlıkla kucaklasınlar inşallahhh

inşallah canım bende hep doğal olsun istiyorum sevmiyorum drları bide o çatalla :94::94: aletleri o yüzden hep erteliyorum 2. aşılamam çok zor geçmişti benim 20 gün göbeğimden iğne mahvetti beni bazen nereye denk geliyorsa ağrısından ağlayıp eşime istemiyorum bebek diye haykırıyordum erkekler ne olursa olsun rahat biz kadınlara oluyor olan.:18::18::18::18:

kizzz ekin bildircina bak sen nasilda faydali bir yumurtasi var seni gidi bildircin...... peki nasil kullaniliyor bunuda dip not dusermisin

süt ve balla karıştır çiğ olarak..
ben haşlayıp yediriyorum yada tavuk yımırtalarının arasında yağda pişiriyorum
12li 2,75 tıl aldım canım

ay deme yaaa bizimde ameliyat oldu 1 ay olmadı daha.ileri hızlı sıfr morfoloji%2 bizimde işimiz zor galiba

herkez bir değilki tatlım bizdede morfolojide sorun var sayı iyi ama normal morfoloji yerinde %0 yazıyor ne demekse drlarda bir tutturmuş sebepsiz infertilite araştırma falan yok sinir oluyorum

bu arada yeni çevremde yeni evlenenler daha 2. adetlerini görmediler hamilelermiş artık şaşırıyorum duyunca bizim gibiler normal böyleleri anormal gibi geliyor nasıl olur diyorum :44:

herkez bir değilki tatlım bizdede morfolojide sorun var sayı iyi ama normal morfoloji yerinde %0 yazıyor ne demekse drlarda bir tutturmuş sebepsiz infertilite araştırma falan yok sinir oluyorum

dna hasar testi falan yapılıyor o durumda yapıldımı sizde.
eğer onda sorun varsa başka tedavi deniyorlar sanırım

dna hasar testi falan yapılıyor o durumda yapıldımı sizde.
eğer onda sorun varsa başka tedavi deniyorlar sanırım

yok canım yapılmadı hiç bişey dr gittik neyiniz var dediler kaç yıllık evlisiniz hımmm aşılama yapalım olmazsa tüp bebek

ürolağa gittik neyiniz var (bu sorudanda nefret ediyorum)sanki bilsek sorunu onlara gideceğiz adamı zor bela ikna edip götürdüm sadece bi sperm testi yaptılar sayı iyi dediler o kdar.

aynen öyle cnm uğraşmıyorlar çapada ameliyat yaptırmak istedik. illa sperm testi istedi 4 tane elimizde var zaten elinede geliyor damarlar körmüsün daha neyi zorluyorsun deli ettiler beni..
işimiz zor onlar iyice zorlaştırıyor.
sen kendin araşıtırıp doktoru sık boğaz edecen anca hee onuda yapalım bunuda yapalım diyorlar.
kaan hocayla görüştünmü hiç

evet mail atmıştım sonucu oda şekil bozukluğu var demişti ama kocişi ikna edemiyorumki ne duyduysam yaptım gittik ve adamda bunaldı artık bizi tüp paklayacak sanırım

davulcular başladı

Ekin anacım her durumda insanın moralini düzelticek şey buluyorsun ne kadar pozitifsin...
seni seviyorum
bunlar sana
eşin çok şanslı

mues napalım vakit katilliği yapıyoz sen nasılsın?

ahsenim hangi yoldan gelecek bilmem ama hepimizin olacak ben hep buna inanıyorum.

esraaaa yedindemi geldin kızzzz
ben daha kalkıp hazırlayıp yiyecem oooo
ekin hadi ben yalnızım
sen bu saatten sonra nasıl yetiştiriyosun kızzzz

Ekin anacım her durumda insanın moralini düzelticek şey buluyorsun ne kadar pozitifsin...
seni seviyorum
bunlar sana
eşin çok şanslı

Kaşarlanıyorsun zmnla çok ağladım.
sorunlarımızı öğrenince zırlamayı kesip çıktım yola:))) sağol cnm bende hepinizi hepimizi:) seviyorum.

nasılsın tatlım hg

evet ekincim olacak bir gün hakkımızda hayırlısı neyse o olsun bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine rabbim kimsenin kucağını boş boynunu bükük bırakmasın inşallah bu zor günleri alnımızın akıyla geçip mucizemizi bizlere nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…