Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
umud eeeesssx ayduman krishazel Bilgemmm xeda

nasılsınız kızlar
ben bugun yıne bosum aksam yemege davetlıyız
günaydın

hayırlı sabahlar
lorke benim hala akıntım devam ediyo biraz rengi kuyulştı ama
miktar olarak çok
canım akıntının bol olması cok normal cunku yumruta sayısı ve kalıtesı arttıkca akıntı artıyo
senın bı tanesının boyutu daha kucuktu ya daha gerıden olgunlastıgı ıcın dah abı kac gun akıntın devam edebılır
sen akıntı bıtene kdr 1 haftayı doldurana kdr gun asırı calıs

tarifini sevsinler

lorkem canım nasıl düşmüş hemen mi oldun ay bu ateş işi iyi ama ben ölçmeyi unuttum

evet canım dun yuksektı bu sabah bırden dustu ben dun yuksekken bıle zaten bugun dusecegını tahmın edıyordum
ınsan kendını tanıyo zamanla artık

sen unuttuysan yarın baslarsın bısey olmaz
zaten yumrutlama zamanını gectın ogrenme amaclı olsun senın bu ay

Bir şeyi uzun süre bekledikten sonra umutsuzluga kapilip hic icine sinmeyen baska bir seye razi oldugun anda, o bekledigin sey cikageliyorsa ve onu mecburen hic hak etmedigi bir yere koymak zorunda kaliyorsan tetris oynuyorsun demektir :)

Bir şeyi uzun süre bekledikten sonra umutsuzluga kapilip hic icine sinmeyen baska bir seye razi oldugun anda, o bekledigin sey cikageliyorsa ve onu mecburen hic hak etmedigi bir yere koymak zorunda kaliyorsan tetris oynuyorsun demektir :)

vay vay yokya gelsin ben tepemde gezdiririmmmmmm

ne demek canım neyi bilmiyosan sor ben tarifini veririm

canım bısey sorucam yaa
ben normalde bazen gunde 1 bardak bıle su ıcmem yanı maalesef kotu ama bole bı yapım var
ramazan oncesı 1.5 lt ye kdr cıkmıstım cok sukur de
sımdı yıne az ıcıyorum tabı

benım dun aksam bırden bıre sankı bole belım tutulmus gıbı arkama tam ıkı yanıma sancı gırdı ama sancım yukarı dogru yanı o ıkı yandan parallel olarak sırtıma dogru da vurdu
bu bobrekten olabılırmı

usutmedım vs acaba yada dıom ıdrar yolu enf mu oldum

bı kere kum var ıdrrarında demıstı doktor ama cok zaman oldu

Esra,ekintos,Ronya,umud,nun,Kris'm ,karden,cakir,mues,xeda ve diger canlarim cepten girdigim icin tek tek yazamiyorum.
Ama sizi cok sevdigimi soyleyebilirim.

canım seni üzmek istemem ama bendede böyle başladı ve taş düşürdüm çok çektim hala devam ediyo ama çok şükür eskisi gibi değil umarım seninkisi öyle değildir ama devam edrse mutlaka doktora görün canım birde neden su içmiyosun bol bol iç kendini zorla ama soğuk içmemeye çalış ben günde litrelerce su içmeme rağmen oldu yinede bende ama benimkisi en çok tuzdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…