- 24 Ocak 2010
- 20.969
- 46
- 733
- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #72.381
selam canlarim birtaneciklerimmmmmm
hiç bana pas vermiyonkrisssssss
seviyorum ama seni
canım akıntının bol olması cok normal cunku yumruta sayısı ve kalıtesı arttıkca akıntı artıyogünaydın
hayırlı sabahlar
lorke benim hala akıntım devam ediyo biraz rengi kuyulştı ama
miktar olarak çok
tarifini sevsinler
lorkem canım nasıl düşmüş hemen mi oldun ay bu ateş işi iyi ama ben ölçmeyi unuttum
Bir şeyi uzun süre bekledikten sonra umutsuzluga kapilip hic icine sinmeyen baska bir seye razi oldugun anda, o bekledigin sey cikageliyorsa ve onu mecburen hic hak etmedigi bir yere koymak zorunda kaliyorsan tetris oynuyorsun demektir :)
tarifini sevsinler
lorkem canım nasıl düşmüş hemen mi oldun ay bu ateş işi iyi ama ben ölçmeyi unuttum
ne demek canım neyi bilmiyosan sor ben tarifini veririm
ne demek canım neyi bilmiyosan sor ben tarifini veririm
Bir şeyi uzun süre bekledikten sonra umutsuzluga kapilip hic icine sinmeyen baska bir seye razi oldugun anda, o bekledigin sey cikageliyorsa ve onu mecburen hic hak etmedigi bir yere koymak zorunda kaliyorsan tetris oynuyorsun demektir :)
Esra,ekintos,Ronya,umud,nun,Kris'm ,karden,cakir,mues,xeda ve diger canlarim cepten girdigim icin tek tek yazamiyorum.
Ama sizi cok sevdigimi soyleyebilirim.
canım bısey sorucam yaa
ben normalde bazen gunde 1 bardak bıle su ıcmem yanı maalesef kotu ama bole bı yapım var
ramazan oncesı 1.5 lt ye kdr cıkmıstım cok sukur de
sımdı yıne az ıcıyorum tabı
benım dun aksam bırden bıre sankı bole belım tutulmus gıbı arkama tam ıkı yanıma sancı gırdı ama sancım yukarı dogru yanı o ıkı yandan parallel olarak sırtıma dogru da vurdu
bu bobrekten olabılırmı
usutmedım vs acaba yada dıom ıdrar yolu enf mu oldum
bı kere kum var ıdrrarında demıstı doktor ama cok zaman oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?