- 31 Mayıs 2011
- 1.831
- 218
- 323
- 32
- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #72.401
Esra,ekintos,Ronya,umud,nun,Kris'm ,karden,cakir,mues,xeda ve diger canlarim cepten girdigim icin tek tek yazamiyorum.
Ama sizi cok sevdigimi soyleyebilirim.
karden yaptım bacım yarın nasıl oldugunu yazarım ya aç kalacagız yda bayrama edecez kaynanamlara götürücem çorba yapın geliyorum dedm dua edin olsun yoksa aç kaldık iftardaaa
Esra,ekintos,Ronya,umud,nun,Kris'm ,karden,cakir,mues,xeda ve diger canlarim cepten girdigim icin tek tek yazamiyorum.
adresi ver geliyorum kız hatta şehri söyle ben koklaya koklaya bulurum evi
bende seni seviyom kızEsra,ekintos,Ronya,umud,nun,Kris'm ,karden,cakir,mues,xeda ve diger canlarim cepten girdigim icin tek tek yazamiyorum.
yalışmaktan her yerim ağrıyo yaumud eeeesssx ayduman krishazel Bilgemmm xeda
nasılsınız kızlar
ben bugun yıne bosum aksam yemege davetlıyız
canım akıntının bol olması cok normal cunku yumruta sayısı ve kalıtesı arttıkca akıntı artıyo
senın bı tanesının boyutu daha kucuktu ya daha gerıden olgunlastıgı ıcın dah abı kac gun akıntın devam edebılır
sen akıntı bıtene kdr 1 haftayı doldurana kdr gun asırı calıs
evet canım dun yuksektı bu sabah bırden dustu ben dun yuksekken bıle zaten bugun dusecegını tahmın edıyordum
ınsan kendını tanıyo zamanla artık
sen unuttuysan yarın baslarsın bısey olmaz
zaten yumrutlama zamanını gectın ogrenme amaclı olsun senın bu ay
de güzelim deçakır ses ver çakır yavru bişey sorcam topiğe eşleri namaz kılanlar el kaldırsın bişey diycem
ayyy süper olur gelsen yesek tavugu sonra güzel bi çay demlesek ohh yanında ay çekirdegi inferlite meselesini masa ya yatırsak gel kız kardennnn
gerçekten ne güzel olurdu kız ay çekirdeğine bayılırım zaten hele çay elimden düşmez bide yanında sohbet ayyy çok güzel olurdu yakız ben zaten sizin oraya gelmiştim bi 6 sene önce felan
gerçekten ne güzel olurdu kız ay çekirdeğine bayılırım zaten hele çay elimden düşmez bide yanında sohbet ayyy çok güzel olurdu yakız ben zaten sizin oraya gelmiştim bi 6 sene önce felan
ne zaman canım anlat bakalım bu arada sordugum soruyu sende cvpla
uffffffff ne iyi olurdu he
yemek yaptım etraf yağdan rezil oldu
uffffffff ne iyi olurdu he
yemek yaptım etraf yağdan rezil oldu
seni gidi beceriksiz dokanma bişeye çek elini dahada mahvetme ortalığı kollarımı çemredim geliyorum
seni gidi beceriksiz dokanma bişeye çek elini dahada mahvetme ortalığı kollarımı çemredim geliyorum
çakır ay buluşsak ne güzel oluryaaaaaaaaaaaaaa hadi gelinnnn
karnı yarık için patlıcan kızzarttım etraf rezil oldu bıraktım geldim sizinle yazışıyorum
biraz sakinleşeyim öyle temizlerim
patlıcanlar resmen sinirir kırızı geçirtiler ban:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?