Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
karden yaptım bacım yarın nasıl oldugunu yazarım ya aç kalacagız yda bayrama edecez kaynanamlara götürücem çorba yapın geliyorum dedm dua edin olsun yoksa aç kaldık iftardaaa

adresi ver geliyorum kız hatta şehri söyle ben koklaya koklaya bulurum evi

lorkemm canım tarif ettiğin yer böbrekler
ama korkma bende arada bir oluyor
canım sen neden su içmiyon yapma böyle bol bol su iç
sevmesende koca bir bardağı doldur koy yanına

Esra,ekintos,Ronya,umud,nun,Kris'm ,karden,cakir,mues,xeda ve diger canlarim cepten girdigim icin tek tek yazamiyorum.
Ama sizi cok sevdigimi soyleyebilirim.
bende seni seviyom kız

yalışmaktan her yerim ağrıyo ya
bende seviniyom bitti diye
canım çıktı oruç oruç çalışmaktan

ayyy süper olur gelsen yesek tavugu sonra güzel bi çay demlesek ohh yanında ay çekirdegi inferlite meselesini masa ya yatırsak gel kız kardennnn

gerçekten ne güzel olurdu kız ay çekirdeğine bayılırım zaten hele çay elimden düşmez bide yanında sohbet ayyy çok güzel olurdu ya kız ben zaten sizin oraya gelmiştim bi 6 sene önce felan

gerçekten ne güzel olurdu kız ay çekirdeğine bayılırım zaten hele çay elimden düşmez bide yanında sohbet ayyy çok güzel olurdu ya kız ben zaten sizin oraya gelmiştim bi 6 sene önce felan

ne zaman canım anlat bakalım bu arada sordugum soruyu sende cvpla

ne zaman canım anlat bakalım bu arada sordugum soruyu sende cvpla

canım benim dayım orda müdür yardımcılığı yapıyodu kahta lisesinde hemen yanında lojmanda kalıyolardı bende 1 ay orada kalmıştım ne güzel gezdirmişlerdi beni cendereye gittim karakuş tepesine çıktım daha aklıma gelmeyen birsürü yer gittim yaaaa canım soruna gelince namazı diyosan yok canım kılmıyo eşim cuma namazlarına gidiyo ama

seni gidi beceriksiz dokanma bişeye çek elini dahada mahvetme ortalığı kollarımı çemredim geliyorum

karnı yarık için patlıcan kızzarttım etraf rezil oldu bıraktım geldim sizinle yazışıyorum
biraz sakinleşeyim öyle temizlerim
patlıcanlar resmen sinirir kırızı geçirtiler ban:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:

kız ben bişey kızartırken naparım biliyomusun balkonun bitarafına iyice gazet açarım oraya küçük tüpümü koyarım kızarttıktan sonra gazeteyi büker atarım sadece gazete yağlanır zaten balkonada bi su tutarım oh mis gibi olduda bitti maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…