Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
senmi bunu diyonn demiyo başı ben çekiyommm
valla ısırırımm seni dağıtın bu kasvetli havayı
yövbe külliyen yalan iftira
ronyam bana iftira atıyo xeda sen inanma ona bacım ben artık kendime
pozitif etki veriyorum hatta o kadar çok veriyorumki
şu an kendime bu muameleyi yapıyom ya:)

yövbe külliyen yalan iftira
ronyam bana iftira atıyo xeda sen inanma ona bacım ben artık kendime
pozitif etki veriyorum hatta o kadar çok veriyorumki
şu an kendime bu muameleyi yapıyom ya:)

pozitifff enerji ver derken gerçeklerden uzaklaşma
hamileysen hamilesin değilsende moralini yüksek tut mücadeleni et

günaydınnn kızlarrrrr
burda ne yağmur var nede serinlik ( pencereden vuran yakıcı güneş ve sinir sinekler eşliğinde uyandım

Canım çok geçmiş olsun mühim birşey yok dimi?
Selam kızlar, günler sonra ,sabah sabah yağan yağmurun serinliğiyle uyanmak çok güzeldi..
Günaydın bocukum evet hava çok güzellll hafiften üşüyorsun ya
kızlar yumurta takibinde bugün 6 mm polip çıktı ağlamaktan gözlerim şişti

aruna canım çok geçmiş olsun sakin ol ağlama ne olur doktorun ne dedi tam olarak polip nerde kanlada mı rahimdemi?

ağlamaktan anlamadım zaten yarın iyice soracağım yumurta takibine devam rahimde 6mm yüzdeki ben gibiymiş hamileliğe engel olup olmama ihtimaller arasındaymış benim hiç ara kanamam adet düzensizliğim ilişki sonrası kanamamda olmadı bunlar polip belirtisiymiş kendiliğinde gitse yumurtam başka yerde tutnsa hamiş olsam of dün çok mutluydum ben alttan muayene olamamıştım sonunda başardım ve çok iyiydi bugünse böyle

sevser bacım hayırdır niye küstün herüfe kız mübarek gün kocaya küsülmez git yat yanına :)
eneslena nerdesin döndünmü yuvaya

kız niye küstün hayırdır

ameliyat olmuyor canlarım ya sinir küpüyüm aylardır uğraşıyodum ramazanda dedi tamam dedim şimdide bayramdan sora diyor ama ne zaman en azından bi gün al diyorum onuda almıyor bizde tartıştık ama gece geri gönlümü aldı offf yaaaa offff niye hemen gönlümü veriyorumki offff

Canım sıkma canını sakın, üzülme bir yoldayız minik bir taş çıktı önüne ayağınla iteceksin.Olacaksın tedavini yola devam edeceksin.üzülme aşkımmm.Ağla tabi sinirini bir şekilde atarsın.ama bu yıpratmaya kadar gitmesin nolur.

Ekin bu arada çok üzüldüm geçmiş olsun, ama o kadar tatlı yazmışsın ki gülümsettin beni, ne diyim inşalah tesadüffffff değildir o kuş yuvası, sonuçta bereket canım :)) Duaların da kabul olsun inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…