- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #72.761
alttan muayene ediliyor genelde 2.günü başlıyor ama biz 13 .günü başlattık[/QUOT
canım daha şimdi başladı adetim..yani adetliykende mi bakıyorlar...amaannn..ben daha hiç muayne olmamışken..ilk böyle mi başlıcam...dr. hemen yarına randevu vermezki....??
ben gene ultrasyonla bakılıyor sanıyodum göbekten....
demekki benım yumoşta tıııııııık yok(
salak yumuş okadar iğne vuruluyorum büyüsün diye ,karnım sızlıyo ,o nazlanıyor(
alttan muayene ediliyor genelde 2.günü başlıyor ama biz 13 .günü başlattık[/QUOT
canım daha şimdi başladı adetim..yani adetliykende mi bakıyorlar...amaannn..ben daha hiç muayne olmamışken..ilk böyle mi başlıcam...dr. hemen yarına randevu vermezki....??
cnm bendede alttan muayene korkusu vardı belirtince en küçük allet kullandı dr takip vajinal ulturasonla yapılıyor acısız bir işlem adetliyken zor olmalı ama gelişimi için herhalde biz 13.gün başladık bugün 14.günümde ilişki yasağı koydu normalde akıntımda başladı nedenini sormadım polipi duyunca
Burda sabahı yağmurla karşıladık, çok özlemişim yağmurun serinliğini ve sesini, ki en sevdiğin şey yağmurda yürümektir:))))Gerçi yapamadım ama sonrasında acısını çıkarırım ne de olsa:)))))
canım yumurtan catladı merak etme35930e Ovulation charts on FertilityFriend.com
ben yumurtaladımmı acaba hiç bişey anlamadım:26::26::26::26::26:
İşte buda benim ateş tablom.
36ae6a Ovulation charts on FertilityFriend.com
kızlar merhaba benım neden ateşim yükselmiyor iğnede vuruluyorum(
366650 Ovulation charts on FertilityFriend.com
yorumlarmısınız:)
Lorke rüyamda seni gördüm şekerim..
bana diyordunki bak bu ay oldu deyip tebrik ediyordun beni
hamileymişim yani
Allahım hep bilinçaltı rüyaları görüyorum
aman da aman yorum yaparmısff çizgi çekmemiş bitanem oyüzden bende bişey diyemeyeceğim:==
senınkı çatlamış gözüküyo tatlım yarın çeker çizgiyi:))
canım sancı bıkac sebepten olabılır ama bı dajhakı doktora gıdısınde mutlaka danıskızlar sizlere bişey sorcam affınıza sıgınıyorum benim ilişkide sol tarafım felaket agrı yapıyor aglayacak gibi oluyorum acaba neden:78:
inşallah yağmurum.....
belimde ve kasığımda hafif ağrı var bu iyiye işarettir inşallah
demekki benım yumoşta tıııııııık yok(
salak yumuş okadar iğne vuruluyorum büyüsün diye ,karnım sızlıyo ,o nazlanıyor(
Evet hatta yımırtan yan gelmiş yatıyor adet gelsede atılsam diyor
kıs az pozitif ol napsak seni aşılama gününe kdr uyutsakmı?
cnm bendede alttan muayene korkusu vardı belirtince en küçük allet kullandı dr takip vajinal ulturasonla yapılıyor acısız bir işlem adetliyken zor olmalı ama gelişimi için herhalde biz 13.gün başladık bugün 14.günümde ilişki yasağı koydu normalde akıntımda başladı nedenini sormadım polipi duyunca
saol tatlım...o zaman karar bana kalıyor yani...önce bir muayne olayım ben...adetimden sonra arayayım..şimdi adetliyken daha zor gelir bana...işin kötü tarafı yeni bir dr. gideceğim..tüp bebek merkezinde başlıyayım diyorum kontrollere...hem eşimde muyane olmuş olur başka bir yerde..bakalım hayırlısı...
Ben de seni :))canım melisim seni çok seviyorum
Eveet yagmurum suan gobusume yerlesiyo minisim:)
Saka bi yana 7 gun kaldi bat tarihime.
Haftaya bugun belli olur benim durum.
Ben de seni :))
Bilgem tüpe mi geçtin tatlım.Hayırlısı olsun
sağol canımm benim cidden doğruymuşHayırlı sahurlar şekerler nasılsınız
geçmiş olsun adacımmm
doğrudur o masajj
benimde gece başım ağırıyordu eşime ovdurdum geçti şükür...
hatta evde nane yağı çin yağı gibi vs. mentollü bir yağ varsa onunla ovmayı dene daha çabuk etki ediyor.....
LENA hoşgeldin arkadaşım nasılsın
ekincin öncelikle rabbim dualarını kabul etsinHayırlı sabahlar kızlar.. enesim gelmiş
Eyüp sultanda dualarımı ettim.Rabbim kabul eylesin..
Avluda bir köşede dua okurken başıma ve elime kuş pisledi aha dedim şansım dönüyor!
Yarım saat sonra bir yağmur..
Brandalı yere geçtik sahurumuzu yapıyoruz.
Bir anlık rüzgar!..
Ahşap bariyer üstümüze düştü :)
benim kaşın üstü yarıldı.ay yazarken bile gülme krizi geliyor
Herüfün kafa şişti..
Sonra dua okuduğum yerden geçerken baktım meğer kuş yuvasının altında dua etmişim:)))
Şansım döndü diye boşa sevinmişim..
Ya birtek bizim bariyer düştü yaaaaaaaaaaaa
Allah rahmet eylesın adacım mekanı cennet olsun ınsallah
bende tv de dınlemıstım ama kendım yapamıom annem bastırıodu cok acıyo bıde bole ınce bı derılı kısım ya benım ıcım gıcıklanıyo ole bırı elleyınce canım cekılıyo gıbı oluyo
ameliyat olmuyor canlarım ya sinir küpüyüm aylardır uğraşıyodum ramazanda dedi tamam dedim şimdide bayramdan sora diyor ama ne zaman en azından bi gün al diyorum onuda almıyor bizde tartıştık ama gece geri gönlümü aldı offf yaaaa offff niye hemen gönlümü veriyorumki offff
server ses ver kuzum nasılsın bi varsın bi yoksun bişeyler yaz nasılsın:82:
server ses ver kuzum nasılsın bi varsın bi yoksun bişeyler yaz nasılsın:82:
ben demiştim zaten :)))
bilgemmmm
geçen gün bunu sen paylaşmıştın
Bir kadın bunalımı : Bunalım , Bunaalım , Bunu alıım , bunu alayım , bunu da alayım , bunu al bunu , al bunu da , bunu da bunu da...... :))
erkeğinkide buymuş
Bir erkeğin bunalımı : bunalım, bunalımdan çıkayım, çıkayım, bunla çıkayım, bunlada çıkayım, onlada çıkayım, hepsiyle çıkayımmm !!!! :))
canm alttan baktır mutlaka dr hemen anlıyor sorun olup olmadığını inşallahta sorun yoktur
Eki Görüntüle 239187 kızlar açıktımmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?