- 24 Ocak 2010
- 20.969
- 46
- 733
- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #72.821
yahu sana ne oldu sole bakalım
anam gelen aglıyo gıden aglıyo
noluyo yahu toparlanın kızlar hayırıdrı
canım hayırlıs olsun ınsallah raporunuz hemen cıkar
bende zeynep kamılde asılama ıcın rapor cıkartmıstım
rahım fılmını orda cektırmedım ama reglın bıttıyse rahım fılmının yaptıgı kanama oruc tutmana engel degıl
onun yaptıgı kanama ozru kanaması cunku
benım 2 gunleke leke devam etmıstı kanaması
kacıncı gunundesın bu arada hemen regl sonrası cekılınce benım yumrutlamaya denk gelmemıstı o yuzdne korunmadık gerek yok dedı dr
ama gec cektırdıysen yumurtalama zamanı enfeksıon da kapabılrısın
ben zaten meraklu hatunum ınkar etmem valla
canım çok çok geçmiş olsun neler yaşamışsın öyle allah sakınsın canım evet herşeyden önce sağlık geliyo allah sağlığımız elimizden almasın rapor çıkarıyomuşsun canım inşallah gerek kelmadan doğal yoldan gelir bebeğin canım bence ilişkiye devam et hatta bugün gir ilişkiye canım çünkü bi yerde okumuştum kız rahim filmi çektirdiği ay hamile kalmış o ilaç tüpleri açıyomuş hamile kalmayı kolaylaştırıyomuş inşallah sanada vesile olur
Arkadaşlar yardım istiyorum. Ben aşılama yaptırıyorum 10. gün gittim 2 yumurta var biri 16 mm diğeri 13 mm cumartesi tekrar gidicem sonra çatlatma iğnesi olcam doktorla görüştüm benim için klomenle 2 yumurta gelişmiş iyi dedi ama sen aşılamayla uğraşma eşinde sayı hareket sorunu ve % 1 morfoloji var dedi moralim bozuldu. Eşim 1 ay önce ürolojiye gitti dolaşım için 2 ilac bide proxeed plus bu ilaç pahalı 130 tl ayda 2kutu kullanıyor yani tuzlu biraz ama düzelir diye kullanıyo. Fakat jinekolog boşuna alıyorsunuz hiç bir ilac besin morfolojiyi düzeltemez dedi. Deneyimi olan arkadaşlardan yardım istiyorum gerçekten düzelme olmazmı ( varikosel yok) özellikle morfolojide
cnm bizim yüzde 3 lerden 10 çıktı
heh tamam o zaman mesele yok Allah sıfa versın ne dıyelımlen ben ıı yım bu bunak kızlardan deılım
ama hastayım yhaaaaaa
hc halım yok
olur olur ınsallah sen olc bakalımlorke adetın 1. ve 2. gunu tam saat 7 de ates olctum ben :)
artık benmde tablom var
bakalım ne kadar dayanıp ates olcecem
:))))))
hos olcsem ne olacaksa
saat 4 te uyuyorum ama ıı demi 3 saat olmus oluyor tam zaten
Merhaba kızlar ;
İşten yeni geldim sayılır , hemen kk'ya girdim tabi.
Birazdan yemek yapmaya başlayacağım .
Evde bir gr yiğecek kalmadı :)
Kızlar nacizane yanlış anlamassanız bir şey söyleyeceğim .
Affınıza sığınıyorum bunu söylerken ama uyarmak ihtiyacı hisettim.
Herkes değil ama çoğunlukla topiğe yazarken Türkçe'mize pek özen göstermiyoruz.
Editörümüz Kazen bunu hep söylerdi ama malesef hepimize yetişmesi mümkün değil..
Ama daha anlaşılır olması ve üye olmayan ziyaretçilerimizin daha iyi kavrayabilmesi için yazım kurallarına ( bildiğimiz kadarı ile - herkes Türkçe öğretmeni muamelesi yapamam elbette ) dikkat ederse şahsım adına sevinirim .
Bu benim fikrimdi , umarım yanlış anlaşılmaz, düşüncemde kesinlikle bir art niyet söz konusu olamaz.
Öpüyorum hepinizi.
evet canım allah once herkesın saglıgını versın sonra bebışımızı versın ınşalah dogal yolla olur ama bır yandanda bu raporu cıkarıyım dedım inşallah denesemmı acaba bır sakıncası olurmu kı zaten antıbıyotık verdi mıkrop kapmamak içinmi önermiyolar acaba yoksa bır sakıncası varmı
ne uyguladınız yardımcı olabilirmisin? bitkisel destekmi ilacmı? ve nekadar sürede düzelme oldu
Arkadaşlar yardım istiyorum. Ben aşılama yaptırıyorum 10. gün gittim 2 yumurta var biri 16 mm diğeri 13 mm cumartesi tekrar gidicem sonra çatlatma iğnesi olcam doktorla görüştüm benim için klomenle 2 yumurta gelişmiş iyi dedi ama sen aşılamayla uğraşma eşinde sayı hareket sorunu ve % 1 morfoloji var dedi moralim bozuldu. Eşim 1 ay önce ürolojiye gitti dolaşım için 2 ilac bide proxeed plus bu ilaç pahalı 130 tl ayda 2kutu kullanıyor yani tuzlu biraz ama düzelir diye kullanıyo. Fakat jinekolog boşuna alıyorsunuz hiç bir ilac besin morfolojiyi düzeltemez dedi. Deneyimi olan arkadaşlardan yardım istiyorum gerçekten düzelme olmazmı ( varikosel yok) özellikle morfolojide
canım krisimmm hoşgeldinn
iyiyim kusum sen nasilsin
1 saattir 1 mesaj atmaya calisiyorum
keske winn minn gibi birsey alsaymisim ya kisa donemlik te aliniyormus
bu arada enesime bile bişey yazamadım
canım kusura bakma bu aralar bende pek iyi sayılmam
neyseki atlatmışsın inşallah bi daha yaşamazsın
akşam konuşuruz öpüyorum
enes kuzusu hg
ben senin ne yaptığını anlamadım annedemiydin, bunalımdamıydın.
İnsan bi haber verir..
Artık burda birbirimize karşıda sorumluluklaırmız var..
dün kafama bişi düştü keşke dedim net olsaydıda kızlara yazsaydım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?