- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #72.801
kızlar yumurta takibinde bugün 6 mm polip çıktı ağlamaktan gözlerim şişti
35930e Ovulation charts on FertilityFriend.com
ben yumurtaladımmı acaba hiç bişey anlamadım:26::26::26::26::26:
İşte buda benim ateş tablom.
36ae6a Ovulation charts on FertilityFriend.com
kızlar merhaba benım neden ateşim yükselmiyor iğnede vuruluyorum(
366650 Ovulation charts on FertilityFriend.com
yorumlarmısınız:)
kızz bebiş olsa ben korkudan kıçımı
kanepeden kaldırmam heralde
entelyeee
oraya çok gittim sıkıldım
cideyi düşünmeseydik mecburiyetten yine razıydım ama
yeni yerler görmek daha zevkli
yakınınızmı var entelyede
kapanmamaya çalışıyorum
kuranda okuyorum ama hergün degil
hergün okusam ne güzel olur
İyiyiz canım,sen nasılsın? Keyifler nasıl?
ne meraklısın heee
ıyıkıde canın sıkkın hemen acıldın bakıyroum da
cakıra bısey yazacagına benım mesajıma alıntı yapıp yazmıs sonrada sıldı
ronyam ceylanın tablosuna bakınca ole gıbı gorunuyo ama ben ortalamasını hesapladım 36.12 falan cıkyo
yanı sankı bence 16. veya 18. gun yumurtlamıs olabılır dıyorum
tabı anca 2 gun sonra falan anlayabılırz
ceylan kız tablona bı yarın ıcın 36.4
bıde dıer gun ıcın 36.5
dıye deger gırermısın bakalım ne olacak sonra ssılersın
merak ettım
ne yazmıştın karden çauk söyle
kötü şeymi yazıp sildin hakkımda
canım bıraz gec oldu ama dün ıyıydı ama bugun kötü bugun tüp bebek raporu için rahim fılmı çektirmeye gıttım ve cektırdım aralıkdada çektırmıstım ama bu kadar acımadı gerckten hıç bıtmeyecek sandım ama çok şükür bıtttı ondan sırada genel cerrahı psıkıyatrı ve iç hastalıklarına görünüyomusun iç hastalıklara gıttım ekg bakınca senın kalbıne gıder damalrlardan bırı tıkanık demesınmı ben bıttım orda benı hemen en yakın kalp hastanesıne gıt görün gel ondasn sonra onaylıyım dedı herneyse benım moral çoktu eşımın rengı attı konuşamıyo gözleri doldu en yakın kalp hastanesıne gıttık normalde bır kaç gun önce randevu alınıp bakılıyomuş kesınlıkle randevusuz bakılmıyomus yalvar yakar hocayı ıkna ettım tekrar ekg istedı allahtan temız cıktı sadece zeynep kamıldekı hastanede ekg cekerken aletı tam oturtamadıgı ıcın deger tam cıkmamş ya en basıt bır hata bıze nasıl duygular yaşattı ama ben sadece 1 kaç saat yaşadım gercekten rabbım önce saglık sonra hayırlı evlat versın bakalım sonuç pazartesi cıkacak sonra kurula verecegiz inşallah işde benden bu kadar ya aranızda rahım fılmı çektıren varmı bılmıyorum ama kanamanız oldumdu bugun oruç tutamadım ınşallah yarın tutarım ya bırde benım yumurtlama dönemım oldugu ıçın ılışkıye gırsen birşey olurmu acaba
ben kül yutmammmm
bakıyorumda sendende bişey kaçmıyo kızz
hemende farketmişsin
dinime küfreden müslüman olsa
slm kızlar
öğleden sonda bir uyumuşum yeni uyandım
bu gece hiç uykum gelmicek
kardeeeeeeeeeeeeeeee
bacım arkadailık isteği gelmişti bu sabah feceden senmiydin acaba bilemedim senmi yoksa xedamı
ekin çok geçmiş olsun desenedöyle olmuşunuz
aruna çok geçmiş olsun canım ne olduğunu bilmiyorum poliplerin
ama inşallah hemen halledilir kuzum niye ağlıyon sunuçta çaresi var ufak kürtaj la alıcaklar
içini ferah tut seni seviyorum
bigem
sanin bu azmine hastayım ya
idölümsün
xeda senle kunuşmuyom ben küstüm sana
deli karı
evet canım dınledım bende masallah cok guzel okuyo Allah sayılarını arttırsınlorkeeee star tv de bir adam var nasıl güzel kuran okuyor
hayranlıkla dinliyorum maşallah adama Rabbim nazarlardan korusun
canım sen deyince tekrar baktım
16.gün olabilir gibi geldi bana ama dediğin gibi bir iki güne netleşir
ama çalışma son zamanlarda olmamış :97:
canım sıkma canını polip çok basit bir şey 30 dakika bile sürmeyen basit bir işlem
çok geçmiş olsun
cnm Ronyam inşallah kısa sürer zararsız olur biter bu ay için hala şansım var ama ama ağlaya ağlaya yumurtamı küstürmüş olabilirim:2:
cnm Ronyam inşallah kısa sürer zararsız olur biter bu ay için hala şansım var ama ama ağlaya ağlaya yumurtamı küstürmüş olabilirim:2:
canım bıraz gec oldu ama dün ıyıydı ama bugun kötü bugun tüp bebek raporu için rahim fılmı çektirmeye gıttım ve cektırdım aralıkdada çektırmıstım ama bu kadar acımadı gerckten hıç bıtmeyecek sandım ama çok şükür bıtttı ondan sırada genel cerrahı psıkıyatrı ve iç hastalıklarına görünüyomusun iç hastalıklara gıttım ekg bakınca senın kalbıne gıder damalrlardan bırı tıkanık demesınmı ben bıttım orda benı hemen en yakın kalp hastanesıne gıt görün gel ondasn sonra onaylıyım dedı herneyse benım moral çoktu eşımın rengı attı konuşamıyo gözleri doldu en yakın kalp hastanesıne gıttık normalde bır kaç gun önce randevu alınıp bakılıyomuş kesınlıkle randevusuz bakılmıyomus yalvar yakar hocayı ıkna ettım tekrar ekg istedı allahtan temız cıktı sadece zeynep kamıldekı hastanede ekg cekerken aletı tam oturtamadıgı ıcın deger tam cıkmamş ya en basıt bır hata bıze nasıl duygular yaşattı ama ben sadece 1 kaç saat yaşadım gercekten rabbım önce saglık sonra hayırlı evlat versın bakalım sonuç pazartesi cıkacak sonra kurula verecegiz inşallah işde benden bu kadar ya aranızda rahım fılmı çektıren varmı bılmıyorum ama kanamanız oldumdu bugun oruç tutamadım ınşallah yarın tutarım ya bırde benım yumurtlama dönemım oldugu ıçın ılışkıye gırsen birşey olurmu acaba
((((((((
(((((((((((((
canım doktorun sana acıklama yapmadımı neden bu kadr uzdun kendını yazık valla
bende duydum cok koaly bı operasyon oldugunu
hem senınkının boyutu cok kucuk oldugu ıcın bulundugu yer de onemlı belkıde hıc etkısı bıle yok sana zarar vereccek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?