Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Canım inşallah buay çok umutluyum...
çok hamiş verelim bu ay inşallah.
ben hiç ovul. testi kullanmadım.
eşimin değerleri okadar düşüktüki kendimi kandırmak istemiyorum dedim ve hiç almadım...
ama şimdi bu ateş ölçme işi daha mantıklı kendi vücudumuz hakkında detaylı bilgi edinmiş oluyoruz.
İnşallah faydasını görürüz....

mues,Bilgemmm,karden,
ve topiğimin fıstıkları hayırlı günler olsun inşallah:)

bilgem pzartesinden beri hiç karşılaşamadık,moralin düzelmiş ,yeniden amacına kitlenmişsin çok sevindim...
pzrtesi günü evde yoktum eşimi aradım test sonuçlarına bak diye ..senin sonuçlarını ondan öğrendim:)

ama sonuçlar gayet iyi bence hele morfolojiyi kaybetmiyorsunuz bu çok önemli...

Hayırlı günler ekintoş hoşgeldin canım nasılsın bebişimiz nasıl

Hayırlı günler ekintoş hoşgeldin canım nasılsın bebişimiz nasıl

sağol mues,ben iyiyim bebekte iyidir inşallah.15 gün önce gitmiştik şimdi bayram öncesi gitcez...
sen nasılsın,sende ateş ölçüyorsun çok iyi ediyorsunuz valla...ovulasyondan çok iyi bir yöntemmiş sizinle beraber bende öğrendim:)

Yagmur'um adetliyken ates yavas yavas duser.
Bir onceki ay yumtrtlamadan dolayi yukselmis olan ates adet ile birlikte dususe gecer.Benim tabloma bak bir istersen.
7.-8. Gunden sonra yavas yavas yukselmeye basladi.
Yumurta buyudukce artiyor ates.

Ekintosum evet biraz daha iyiyim.
Bu ay sıkı calistim bakalim ne olucak.
Her ay acele edip 1 hafta oncesinden gebelik testi yapmaya basliyordum ama bu ay yapmayacagim bu hatayi beklicem 18 agustosu.
Adet olunca 2.tup bebek denemem icin islemlere baslayim diyordum ama agustosta tupculeq tatilde , o yuzden eylulde gidecegim hem bayramda aradan cikar.
Boyle iste ekintosum.
Sen nasilsin, ne zaman gideceksin bir daha hastaneye?

hem ramazan-I şerif hem cuma vakti ne güzel, Rabbim dualarınızı kabul etsin inş.

dün gece bi arkadaşım doğum yaptı, darısı herkese olsun inş.

gülüm den haberi olan var mı bu arada?

Daha iyi olun inşallah...
lorkem ve ronyam sağolsun onlar sayesinde öğrendim.
ronyam bayağıdır diyordu topikte ama şimdiye kısmetmiş uygulamak bundada vardır bir hayır.......

selammmmmmmlar nasılısınz benim içm daraldı ya istanbul hava çok kötü 2 gündür yağmur yağıyor hırkalarla dolaşıyoruz sizler nasılsınz hamileler nasıl anlatın bakıyım

Ekintosum evet biraz daha iyiyim.
Bu ay sıkı calistim bakalim ne olucak.
Her ay acele edip 1 hafta oncesinden gebelik testi yapmaya basliyordum ama bu ay yapmayacagim bu hatayi beklicem 18 agustosu.
Adet olunca 2.tup bebek denemem icin islemlere baslayim diyordum ama agustosta tupculeq tatilde , o yuzden eylulde gidecegim hem bayramda aradan cikar.
Boyle iste ekintosum.
Sen nasilsin, ne zaman gideceksin bir daha hastaneye?[/QUOTE]

plan program tamam bakıyorumda kkan hocayada tüpe karar verdiğinizi söyle bu arada...yumurta takibinden vazmıgeçtin?bence geçme........
ne biliyim bana öyle olcak gibi geliyor....
hem ramazan-I şerif hem cuma vakti ne güzel, Rabbim dualarınızı kabul etsin inş.

dün gece bi arkadaşım doğum yaptı, darısı herkese olsun inş.

gülüm den haberi olan var mı bu arada?

amin inşallah:)

nun nasilsin?
Masallah senin bebeginde kocaman oldu,az kaldi kucagina almaya.
Rabbim saglicakla dogmasini nasip etsin.

nun nasilsin?
Masallah senin bebeginde kocaman oldu,az kaldi kucagina almaya.
Rabbim saglicakla dogmasini nasip etsin.

sağol canım, bi gün iyi bi gün birazcık rahatsız gibi ama şükür halimize.

evet artık büyüdük:) darısı sizlere inş. yakındır gibi geliyor Ramazan bereketi olacak inş. hayırlısı bakalım

Ekimtostum simdi esimin test 5 milyon oldu.
O sifirdan sonra yavas yavas toparliyor kendisini spermler ama benimde bekleyecek gucum kalmadi.
1 ay sonra esim tekrar sperm vericek.
20 milyon civarinda cikarsa denerim yumurta takibini.
Cikmazsa zaten takip yapmazlar,devlet hastanesi oldugu icin.
Yani hersey birdahaki yaptiracagimiz testin sonuclarina bagli.

Bu arada tup bebegi Kaan Hoca'nin orda dusunmuyorum.
Zekai Tahir egt. Ve arast. da dusunuyoruz kismetse.

canım doğal yoldan olması için 20 milyona şartlanmamak lazım bence, bak bizim 10 milyondu ama oldu:)

baruk un sanırım 8 milyon civarıydı ve hatırlamadıklarım... elinden geleni sakın ardına koyma:)

tamam hayatım anladım. bence artacak zaten sayınız.
kaan hocanın orda yaptırmayacağınızı biliyorum bilgem hoca tedaviye, tüpe yakın bir yön verir mi, acaba diye dedim.belki iğnenin dozunu, gününü artırır.

canım bende umudu çok duydum rabbım nasıp ederse bende umutta yaptıracağım inşallah aradım öğrendim 2 hocası var birde burdada bir site açmışlar ordan takıp ediyorum herkes çok övüyo

slm canım, neden için daraldı iyi değil mi işte biraz serinlik olur ramazan ramazan:)

canım ramazanda iyi oluyo ama suan ayaklarım bile üşüyo gerçekten baya soğudu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…