- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #72.981
esilanur canım nasılsın
paptya testi tekrarladınmı canım bir daha
Mues'im o ağrılar yumurtalar büyürken oluyor ..
Sağlıklı kadınların yalnızca %5'i yumurtalama döneminde kasık ağrısını hissermiş..
Bizim topikteki kızların maşallahı var..
Bende yumurtlama döneminde hissediyorum ama tam olarak hangi gün çatladı bilemiyorum ..
O yzüden bu ateş ölçme güzel oldu ..
Sağolsun Ronya'm ve Lorke'min sayesinde..
Ben her ay ovl. testi kullanırdım aylardır , bu ay ilk defa kullanmadım , sadece ateş ölçtüm ..
Ateşim, akıntım, kasık ağrım belirtilerim oldu ha birde Boncuğumun dediği gibi göğüs uclarında kaşıntı..
Bakalım 1 haftaya belli olucak ebnim gebiş olup olmadığım ...
İnşş isteyen dileyen herkese verir mevlam ..
Ekin kuzum eşim benim o günlerde asabi olduğumu söyleyip duruyor ve bunu ilgi çekmek için yaptığımı düşünüyor , sanki ilgi çekmeye ihtiyacım varmış gibi..
Yeterince ilgileniyor benimle ..
Sabah yüzüme ve vucuduma su dökerek uyandırdı mesela .. Sırılsıklam oldum , kendide kahkahalara boğuldu , nevresimler ıslandı yapış yapış
Benim regl dönemimde duygusal olmama gerek yok ki, zaten her an ağlamaklı bir halim var ..
Bekarken o kadar zor ağlardım ki, evlendikten sonra ve bebeğimi kaybettikten sonra sulu göz oldum :)
Kızlar yarıan son iş günü ..
Yatayım ben artık ..
Hepinizi öptüm ..
kızlar ateş tablom yorum yapmıyorum kızıyosunuz sonra:)))
366650 Ovulation charts on FertilityFriend.com
mues,Bilgemmm,karden,
ve topiğimin fıstıkları hayırlı günler olsun inşallah:)
bilgem pzartesinden beri hiç karşılaşamadık,moralin düzelmiş ,yeniden amacına kitlenmişsin çok sevindim...
pzrtesi günü evde yoktum eşimi aradım test sonuçlarına bak diye ..senin sonuçlarını ondan öğrendim:)
ama sonuçlar gayet iyi bence hele morfolojiyi kaybetmiyorsunuz bu çok önemli...
Hayırlı günler ekintoş hoşgeldin canım nasılsın bebişimiz nasıl
sağol mues,ben iyiyim bebekte iyidir inşallah.15 gün önce gitmiştik şimdi bayram öncesi gitcez...
sen nasılsın,sende ateş ölçüyorsun çok iyi ediyorsunuz valla...ovulasyondan çok iyi bir yöntemmiş sizinle beraber bende öğrendim:)
selammmmmmmlar nasılısınz benim içm daraldı ya istanbul hava çok kötü 2 gündür yağmur yağıyor hırkalarla dolaşıyoruz sizler nasılsınz hamileler nasıl anlatın bakıyım
hem ramazan-I şerif hem cuma vakti ne güzel, Rabbim dualarınızı kabul etsin inş.
dün gece bi arkadaşım doğum yaptı, darısı herkese olsun inş.
gülüm den haberi olan var mı bu arada?
nun nasilsin?
Masallah senin bebeginde kocaman oldu,az kaldi kucagina almaya.
Rabbim saglicakla dogmasini nasip etsin.
Ekimtostum simdi esimin test 5 milyon oldu.
O sifirdan sonra yavas yavas toparliyor kendisini spermler ama benimde bekleyecek gucum kalmadi.
1 ay sonra esim tekrar sperm vericek.
20 milyon civarinda cikarsa denerim yumurta takibini.
Cikmazsa zaten takip yapmazlar,devlet hastanesi oldugu icin.
Yani hersey birdahaki yaptiracagimiz testin sonuclarina bagli.
Bu arada tup bebegi Kaan Hoca'nin orda dusunmuyorum.
Zekai Tahir egt. Ve arast. da dusunuyoruz kismetse.
Ekimtostum simdi esimin test 5 milyon oldu.
O sifirdan sonra yavas yavas toparliyor kendisini spermler ama benimde bekleyecek gucum kalmadi.
1 ay sonra esim tekrar sperm vericek.
20 milyon civarinda cikarsa denerim yumurta takibini.
Cikmazsa zaten takip yapmazlar,devlet hastanesi oldugu icin.
Yani hersey birdahaki yaptiracagimiz testin sonuclarina bagli.
Bu arada tup bebegi Kaan Hoca'nin orda dusunmuyorum.
Zekai Tahir egt. Ve arast. da dusunuyoruz kismetse.
evet canim umuttan memnun kaldim huzurlu profesyonel bir ortam tekrar yaptirirsam nasipse orda yaptiririm... ben once burda universteye gittim dr. sagolsun bi dovmedigi kaldi bide saglikci oldugumu soledim burdaki dr. taniyor aglayarak girdim aglayarak ciktim o donem troidim yukselmis dr. nasil firca atiyor dedim ben tedavi goruyorum bu benim bogazimdaa bogazimi sikarak yukseltmiyorum onu...baska bi hastayla ayni anda giriyosun muyeneye ben kabinde bekliyorum hastanin isi bitiyor sen yatiyorsun masaya baskasinin adetli kirlettigi masaya yatiyosun bide o aradada firca atiyo dr. benim icin zaten zor bir surec dr. iyice zorlastiriyor yine bigun muayeneye gittim ben agliyorum bidaha gelmem bu manyaga die esim ALLAH RAZI OLSUN arastir istedigine gidecegiz dedi sonra umuta basladik ben memnunum benimki olmadi nasp degilmis ama tekrar baslasam tekrar giderim...
rak yukseltmiyorum onu...baska bi hastayla ayni anda giriyosun muyeneye ben kabinde bekliyorum hastanin isi bitiyor sen yatiyorsun masaya baskasinin adetli kirlettigi masaya yatiyosun bide o aradada firca atiyo dr. benim icin zaten zor bir surec dr. iyice zorlastiriyor yine bigun muayeneye gittim ben agliyorum bidaha gelmem bu manyaga die esim ALLAH RAZI OLSUN arastir istedigine gidecegiz dedi sonra umuta basladik ben memnunum benimki olmadi nasp degilmis ama tekrar baslasam tekrar giderim...
slm canım, neden için daraldı iyi değil mi işte biraz serinlik olur ramazan ramazan:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?