- 31 Mayıs 2011
- 1.831
- 218
- 323
- 32
- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #73.021
ne oldu yine çakır hanım len face ver ekleyeyim
başıma gelene bakın bi firmadan aradılar babam çok alış veriş yaptıgı için 400 tl saat hediye edeceklerdi babam umrede yakını varmı dediler bende kızıyım dedim sizin adınıza gönderelim dediler tamam dedim anacım 35 tl kargo ödedim içinden 3 tllik satt çıktıııı dolandırıldımmmm
hamile kalmadan önceki ay kkan hocanın yanındaydık sadece dna için %16 çok iyi ve doğal yoldan tüpe kadar deneyin dedi neden olmasın olur belki dedi ve bu sözler bizim moralimizi yükseltti.bu kadar yani .küçücük bir söz neler değiştirdi:)eşimin morali çok yükselmişti....
ben seni yerimmmmmm yerrrr:)))))))))))))
kızlarrr müjdeee test yaptım ve ikinci çizgiyi gördüm şuan nefes alamıyorum ikinci çizgi çok silik çıktı ama belli oluyo gördüm nolur dua edin bana kalbim duracak
kızlarrr müjdeee test yaptım ve ikinci çizgiyi gördüm şuan nefes alamıyorum ikinci çizgi çok silik çıktı ama belli oluyo gördüm nolur dua edin bana kalbim duracak
iki gün önce bi yere iftara gittik , ev sahibinin 7 yıl çocuğu olmamış sonra tüple ikizleri olmuş, hemen akabine de hamile kalmış ikizlerle küçüğün arası 13 ay:) şimdi 3 tane canavarla uğraşıyo kadın:) diyoki ikizlerde kendime o kadar bakıyodum ki işte her sabeh ballı sütler bıldırcın yumurtaları flan filan tabi onlar prematüre ve dolayısıyla küçücük doğmuşlar. tabi doğduklarında da gözümü kırpmadan izliyodum diyo görmemişin çocuğu misali diyo:) sonraki de güya istenmeyen bebkti ya hiçç ööle özel bişe yapmadım saldım gitti diyo çocuk bi doğmuş 4 kilo100 gr:)
biliyorumki böle hikayeler çok duydunuz ama insan yaşayan birini gözüyle görünce daha çok etkilenio sanırım hasılı kelam: 'herşey kaderle takdir edilmiştir, kısmetine razı ol ki rahat edesin' demiş bir zat. vaktini bekliyo sadece.
aaaaaa çok güzellllll....
hadi hayırlı olsun canım, kaç gün geçti adetin?
yemin ederim kalbim duracak öylesine yaptım hiç beklemiyodum sadece midem çok bulanıyodu ona dayanaraktan yaptım şuan çok tuafım ateşim çıktı duramıyorum
sağolun canım daha günüme 11 gün var
kardeenn çok güzel adetin geçmişmiydi senin
hadi gözün aydın canım
Karden adetin gecikmis miydi?
Birde yumurta takibi falan yapirmis miydin?
sakin ol.kaç gün geciktin?kanda baktırırdın....çok güzel yaaaaa var ya çok sevindim çokkkkk:))))))))))))
yok canım ne günüm geçti nede yumurta tkibi yaptırdım sadece aşırı midem bulanıyodu hep oruca bağladım dayanamadım test yaotırdım ikinci çizgiyi gördüm kan tahliline gidicem nolur dua edin kızlar
hadi güzel haberle gelirsin inş. ama sakin git gel tamam mı:)
sağol canım daha günüm geçmedi ama ben her ay herşeyden şüphelenir yapardım ama hep tek çizgi görürdüm silikte olsa hiç görmedim bu ayda öyle çıkar dedim ama görünce yere yığıldım kaç dakika öyle kaldım şuan her tarafım titriyo ve yanıyo kulaklarıma kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?