• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canim nedemek menopoza girmeye bekleyecegim. olurmu oyle sey. Boyle dusunme Allahin gucune gider. Sonuna kadar mucadele edecegiz olana kadar mucadele edecegiz. Neden doktoru iptal ettinki bize bu saatten sonra onlardan fayda. Neden tedaviye karsi cikiyorsunuz. Esin de varikosel ameliyatini olsun tekrar . Sende kontrolunu birakma . Gerekirse tekrar tup bebege baslayin. Umitsiz degilsinizki nededn boyle birakiyorsun pes ediyorsun. Bizde ayni durumdaydik ilk testte sayi 7 milyon hiz ve morfoloji sifirdi . Esim ameliyat oldu ilaclar igneler yiyor ben desen doktordan cikmiyorum neredeyse bak nerelere geldik. Sizde tedavinizi yaptirin inanki duzeliyor. Hadi bebegim topla kendini sen guclu olmak zorundasin. Tekrar al randevunu doktordan git mutlaka . Canim kardesim benim.

Arkadaşım öule bir konuştuki sanki onu mutsuz eden ben ve bebk isteğim ,onunla tartışacak gücüm kalmadı ,ameliyatta olmaz o canı çok tatlıdır,Rabbim bana hayırlı bir kapı aç.Seni çok sewiyorum inşallah mutlu haberlerini burdan okurum.

yagmurum bitnem. Ne desem ki bilmiyorum. İnan okuyunca çok kötü oldum. Rabbim seni, bizleri dermansız bırakmayın. Hepimizin aşağı yukarı kaderi bu. Elimizden geleni yapıyoruz, sende elinden geleni yapmalı, kendini bırakmamalısın. Çok şükür az da olsa sperm var. Bak kimisinde hiç sperm bulunamıyor ancak kök hücre ile bebek sahibi olabilmeyi bekliyorlar. Evet yaşadığın çok ama çok cı. Seninkiyle kıyaslanamaz ama benimde bebeğim düşmeseydi doğum çok az bi zamanım klacaktı. Lütfen kendini toparla. Ben her zaman senin yanındayım bitanem.

Canım içten dileklerin için saol,eşşekten düşmüşün halini eşşekten düşmüş anlar sendde kaybettin yawrunu demek,Rabbim inşallah onun acısını unutturacak yeni bir yaaawru werir sana Aminnnn.allah emanet ol.

Arkadaşım öule bir konuştuki sanki onu mutsuz eden ben ve bebk isteğim ,onunla tartışacak gücüm kalmadı ,ameliyatta olmaz o canı çok tatlıdır,Rabbim bana hayırlı bir kapı aç.Seni çok sewiyorum inşallah mutlu haberlerini burdan okurum.

Ozaman direk tup bebege baslayin boyle oturarak olmazki. Maddi olarak durumumu musait degil acaba neden istemiyor .
Ben regl olmadim canim ya dun olmam lazimdi olmadim birde yarin olursam 2. gun pazar gelecek ne yaparim tedavim ertelenirmi bilmiyorum ki.

arkadaşlar ben eşime awe cemre marka tribullus macun aldım
aranızda bu ürünü kullanan fayda gören varmı yani eşi kullanan arkadaş varmı :))
arkadaşlar benim eşimde sayı hareket ve morfoloji sorunu var
eşime keçi boynuzu pekmezi yediriyom çakşır çayı içiyor
birde arginmax diye bir vitamin ancak vitamini düzenli içmiyor
umarım herkes şifa bulur gönlümüzce olur herşey

merhaba ronyacım..
sperm hareketliliği sayısı ve morfolojisi için folik asit ve çinko hapları çok etkili ...
bunları kullanıpta sperm sayısı %100 artanları biliyorum...
bu yüzden bende eşime bunları kullandırıyorum..
biz 1 aydır kullanıyoruz....
çakşıra gelince ...2 çeşit çakşır varmış biri dişi olan diğeri ise erkek olan erkelerin erkek çakşırı kullanması gerekiyormuş aksi taktirde tam tersi etki gösterirmiş....
artık hangisi erkek hangisi dişi nasıl anlaşılır bilemiyorum....
vitaminlerle beraber keçi boynuzu kürü uygulandığında sperm sayısında azalma oluyormuş araştırıp öğrendim....
zormuş bunlar ama Allah dermansız dert vermez....
moral moral moral.......

merhaba ronyacım..
sperm hareketliliği sayısı ve morfolojisi için folik asit ve çinko hapları çok etkili ...
bunları kullanıpta sperm sayısı %100 artanları biliyorum...
bu yüzden bende eşime bunları kullandırıyorum..
biz 1 aydır kullanıyoruz....
çakşıra gelince ...2 çeşit çakşır varmış biri dişi olan diğeri ise erkek olan erkelerin erkek çakşırı kullanması gerekiyormuş aksi taktirde tam tersi etki gösterirmiş....
artık hangisi erkek hangisi dişi nasıl anlaşılır bilemiyorum....
vitaminlerle beraber keçi boynuzu kürü uygulandığında sperm sayısında azalma oluyormuş araştırıp öğrendim....
zormuş bunlar ama Allah dermansız dert vermez....
moral moral moral.......

canım ya nerden bilcez bu bitkinin erkeğini dişisini bilmiyorumkismile
ben nurs lokman hekim diye bir site var ordan satın aldım
canım birde benim eşim arginmaz adlı bir vitamin içiyor
tabi bu arada keçi boynuzu pekmezide yiyor eşim
şimdi tedirgin oldum kaş yapalım derken göz çıkarmayalım :bbo:

canım ya nerden bilcez bu bitkinin erkeğini dişisini bilmiyorumkismile
ben nurs lokman hekim diye bir site var ordan satın aldım
canım birde benim eşim arginmaz adlı bir vitamin içiyor
tabi bu arada keçi boynuzu pekmezide yiyor eşim
şimdi tedirgin oldum kaş yapalım derken göz çıkarmayalım :bbo:
Bencede kızlar, doğru bitkileri kullanmak alternatif tıpta çok önemli, o yüzden daha dikkatli davranmalıyız.

yagmurcugum belkıde testte yanlıslık yoktur
erkegın sıtressız halı kendını rahat hıssettıgı zamnlarlan
beynının dolu oldugu zamn arsındakı sperm farkı asırı derecede fazla oluyor
ben ınanmıyorum acıkcası
cunku benım esım aktar
bu işin eri..kendı dagıtıp verıordu....bız kullandık herseyı bır ıse yaramadı
bız en son doktorlan gorustugumuzdede
size ılac yazıp yollasam kendımıde kandırmıs olurum sızıde dedi..
cozum tup bebek dedi......ilacmıs bıtkıymıs falan fılan kalıcı cozumler deıl
bır ara yukseltır ama gerı aynı sevıyeye ıner sonradan
proxeed plus ancak bıraz işe yarar dedi ben ona verecegım paraylan zaten tup yaptırırım
kutusu 130 mılyon ayda 2kutu gıdıor ayrıca 6 ay kullanılması lazımmmm
amannnn allh dermansız dert vermesın
sen esını tup ıcın ıkna et.böle acı cekmektense yukseldımı ındımı dıe dusunmektense
sansını denemekte fayda var
rabbım kımsenın emeklerını addı manevı bosa cıkarmasın ınşşşşşşşşşşşşş

Arkadaslar tup bebege baslamak icin regl olmami bekliyorum ama reglim gecti olmadim daha idrar testi yaptim 2. cizgi hemen silik bir sekilde cikti acaba diyorum ama umitlenmekte istemiyorum. son 6 aydir 25 ve 26. gunlerde oldum hep ama suan 29. gunumdeyim ve birsey yok. Regl belirtisi olarak sadece goguslerim cok hassas baska birsey yok. Hayali bile guzelmis:)

Arkadaslar tup bebege baslamak icin regl olmami bekliyorum ama reglim gecti olmadim daha idrar testi yaptim 2. cizgi hemen silik bir sekilde cikti acaba diyorum ama umitlenmekte istemiyorum. son 6 aydir 25 ve 26. gunlerde oldum hep ama suan 29. gunumdeyim ve birsey yok. Regl belirtisi olarak sadece goguslerim cok hassas baska birsey yok. Hayali bile guzelmis:)

hamılesınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ıananmıyorum superrrrrrrrrrrrr bır haber
yemın edıyorum yha moralım duzeldı
kız 2. cızgı sılıkse hamılesındır
gıt kan testı yapta gel

krishazel kız cok sevındım
bnde tup bebek ıcın reglmı beklıorum
ınş senın gıbı bır mcızem olurrrrrrrrrrrr

krishazel kız cok sevındım
bnde tup bebek ıcın reglmı beklıorum
ınş senın gıbı bır mcızem olurrrrrrrrrrrr

Canim benim okadar cok hayal kirikliklari yasadimki kesin emin olana kadar artik umitlenemiyorum bile. Gunlerdir regl olsamda tedaviye baslasam diye bekliyorum. Dun gece yaptim ilk defa cok silik cikmisti bu sabah ki dunkinden daha koyu ama sonucta iki cizgi ayni koyulukta degil.
Buyuk Allahim herkese yavrusunu versin kimseleri evlat hasretiyle yasatmasin.
Kan testi yapmak istemiyorum cunki cok korkuyorum boylesi bile daha guzel inan . Varsa zaten vardir napim beklicem bakalim . Akintimda basladi her seferinde kan geldi diye kosuyorum bakiyorum akintiymis. Ama hic boyle gecmemisti hep bikac gun erken olurdum .

hamılesın benceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
neden korkuyosun rabbım senden gelen herseye razıyım de yallah de kalk gıt
bır cesaretlen
..hade yaptırda bızde sevınelım lutfennnnnnnnn

İnanamıyorum yaaaaaaaa. Kalbim şuanda öyle hızlı atıyor ki anlatamam. Canım, canım..... Çok ama çoooooook sevindim. Topiğimizin çiçeği burnunda anne adayısın artık. Allahım tamamına erdirsin. O çizgiyi gördüysen yanlış olduğuna inanmıyorum ben. Çok şükür....Ohhhhhhh beeeeeeeeeeeeeeeeeeee. Yaşasın....Duanı bizlerden eksik etme. En yeni haberleri bizimle paylaşmaya devam edersin umarım.....

ınşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

İnanamıyorum yaaaaaaaa. Kalbim şuanda öyle hızlı atıyor ki anlatamam. Canım, canım..... Çok ama çoooooook sevindim. Topiğimizin çiçeği burnunda anne adayısın artık. Allahım tamamına erdirsin. O çizgiyi gördüysen yanlış olduğuna inanmıyorum ben. Çok şükür....Ohhhhhhh beeeeeeeeeeeeeeeeeeee. Yaşasın....Duanı bizlerden eksik etme. En yeni haberleri bizimle paylaşmaya devam edersin umarım.....

Hergun dua ediyorum Hepinize dua ediyorum. Eger bizim olduysa zaten kimse umitsiz olmasin cunki nereden nereye geldik ama cok mucadele ettik zavalli esim neler icti neler . Boncugum senin ilk listeni de yaptik biz:) Hepinizin emegi var bu iste.
Suan hamilemiyim bilmiyorum o yuzden umit verici seyler yazamak istemiyorum ama sunu biliyorum bugun veya yarin birgun illaki olacak cunki esim ve ben mucadeleyi hic birakmadik ve birakmamaya soz verdik.
Hepinizi cok seviyorum kader arkadaslarim benim

Uzulmekten korkuyorum:(

Eğer yumurta geliştirici ilaç veya çatlatma iğnesi falan olmadıysan bu ay o gördüün ikinci silik %80 gebeliktir canım inşallah hamilesindir bence kormana da gerek yok git kan testi yaptır çünkü bu umutlu bekleyiş güzel gelsede insana içini kavuran bir yara oluyor sopnrasında umut arttıkça hayal kırıklığı katlanıyor bence... Dualarımız seninle...

Back
X