- Konu Sahibi boncukboncuk
Canim nedemek menopoza girmeye bekleyecegim. olurmu oyle sey. Boyle dusunme Allahin gucune gider. Sonuna kadar mucadele edecegiz olana kadar mucadele edecegiz. Neden doktoru iptal ettinki bize bu saatten sonra onlardan fayda. Neden tedaviye karsi cikiyorsunuz. Esin de varikosel ameliyatini olsun tekrar . Sende kontrolunu birakma . Gerekirse tekrar tup bebege baslayin. Umitsiz degilsinizki nededn boyle birakiyorsun pes ediyorsun. Bizde ayni durumdaydik ilk testte sayi 7 milyon hiz ve morfoloji sifirdi . Esim ameliyat oldu ilaclar igneler yiyor ben desen doktordan cikmiyorum neredeyse bak nerelere geldik. Sizde tedavinizi yaptirin inanki duzeliyor. Hadi bebegim topla kendini sen guclu olmak zorundasin. Tekrar al randevunu doktordan git mutlaka . Canim kardesim benim.
Arkadaşım öule bir konuştuki sanki onu mutsuz eden ben ve bebk isteğim ,onunla tartışacak gücüm kalmadı ,ameliyatta olmaz o canı çok tatlıdır,Rabbim bana hayırlı bir kapı aç.Seni çok sewiyorum inşallah mutlu haberlerini burdan okurum.