Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

inşallah ekinim ya siz byle yazınca içim bi tuhaf oluyor sanki acaip seviniyorum ya
acaba daha evleneli 1 yıl olmadı ondanmı olmuyorki kız
drlar 1 yıl olmayınca tedavi etmezmişya

bencede olgunlaştım hemde çççooookkkkkkkk
ama rabbime şükürler olsun olgunlaşmakta lazım

ekinim sence eşimin yaşının küçük olmasından dolayımı degerleri varikosel çok etkilememiş oda daha 24 yaşında

çok fazla neden diyip durursan bu işin içinden çıkamazsın...
ekinin dediği gibi baş anamolisi yüksek ama düşünme sen ameliyatını ol....
varikosel ameliyatından olumsuz etkilenen birini duymadım.benim eşimde olsaydıda kesinlikle düşünmez sonucunu yaptırırdım...
eşin ameliyatını olsun,3 ayınız geçsin,vitaminlerini kürlerini yaptır olmazsa hala sen de ayrıntılı baktırırsın kendine...
kaç tane sperm testi yaptırdınız?

yok yaptırmadım ama reglin 3.günü dr a gidip muayne oldum alttan karnımdan ve kan verdim hormanlar için böyle bişeymi takip ???

yok öyle değil ilaçla yumurtalarını uyarıyorlar büyünce çatlatma iğnesi vurulup doktorun dediği günler ilişkiye giriyorsun.Çakır bu ay yaptırdı ya o işte takip.

1 kez yaptırdık canım
baş anamolisinin yüksek olası iyimi kötümü anlamadım vallah

1 kez yaptırdık canım
baş anamolisinin yüksek olası iyimi kötümü anlamadım vallah

Kafalarının sağlam olması lazımki döllenme yapabilsinler.ameliyatla o çözülecek inşallah canım
keşke bi kez daha test verseydiniz tek testle pek sağlıklı netice elde edilemiyor.

yok öyle değil ilaçla yumurtalarını uyarıyorlar büyünce çatlatma iğnesi vurulup doktorun dediği günler ilişkiye giriyorsun.Çakır bu ay yaptırdı ya o işte takip.

hıııı peki anladım olmazsa ameliyattan sora yaptırayımmı ekin
ha birde biz görev dolayısıyla ilçede oturuyoruz burda 1 dr var devlette o olmaz eşimde istemez zaten hiç iyi degilmiş öyle duyduk
yani dr a hergünmü gidiliyor ekin eşimde 8 5 çalışıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…