- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #74.121
hıııı peki anladım olmazsa ameliyattan sora yaptırayımmı ekin
ha birde biz görev dolayısıyla ilçede oturuyoruz burda 1 dr var devlette o olmaz eşimde istemez zaten hiç iyi degilmiş öyle duyduk
yani dr a hergünmü gidiliyor ekin eşimde 8 5 çalışıyor
oooo 1 kez yapılan sperm testi ile mi bu kadar panik....2 kez yapılmalı....
baş kısmı döllemede en önemli görevi yapıyormuş....yani 100 spermin 88 tanesinin baş kısmı bozuk
Takip bende düşünüyorum canım ama ameliyatın sonucunu bi alalım sonra sende öyle yaparsın..
Kız eşinle işi yok takibin sen gidicen 3 günde bir çağırır sanırım.Doktorun iyi olması lazım dil yumurtaların büyüyomu diye kontrol etcek çatlatcak gerisi sizde:)
bacım bana sorarsan % 4 morfoloji en yüksek morfoloji degeri olsun
sora bütün degerler vanderful olsun
olmazmı hayatım
ya ama napıyımmmmmm ben herhangi bi dr dan duymadım neyin ne olduğunu
sizden duyom hep
Yağmırımmm ben dheayı bıraktım psikolojimi alt üst etti beynimle başa çıkamadım artık.Gençlik hormomunu tetikliyormuş ya sanırım beni ergen psikolojisine döndürdü:)))Yan etkisinde buda vardı.
Malesef 1,5 ay kullanabildim.Snaa bildireyim istedim:)
şimdi hayıt kapsülü ve viola denen bitkisel tableti kullanıyorum bu ay adet olunca fsh baktırıcam
Ben bu kaan hocaya bayılıyorum.O kadar içten cevap veriyorki.Samimiyetindne şüphe duymadığım tek doktor..
amann bacım ben taa ne zamandır burdayım
ben bile tam anlamıyorum
ama senin hastanenin bahçesinden telle baglanmanı unutamıyorum ben
bi tarafta 2 tane diger tarafta 3 tane varikosel varmış diye
Selam kizlar nasilsiniz biz geldik
Ben bu kaan hocaya bayılıyorum.O kadar içten cevap veriyorki.Samimiyetindne şüphe duymadığım tek doktor..
nasıl anlamadım gençlik hormonu derken nasıl bir rahatsızlık hissettin
benım bünyem çok hassastır
tüm ilaçlardakı yan etkileri yaşarım
hayıt değide ibrahim saraçoğlu ban aslan pençesi ve civan perçemi çayı vermişti onlar benım fsh 7 düşürmüştü
hoşgeldin şekerrrrrrrrlerrrrrrrrrr
Takip bende düşünüyorum canım ama ameliyatın sonucunu bi alalım sonra sende öyle yaparsın..
Kız eşinle işi yok takibin sen gidicen 3 günde bir çağırır sanırım.Doktorun iyi olması lazım dil yumurtaların büyüyomu diye kontrol etcek çatlatcak gerisi sizde:)
Selam kizlar nasilsiniz biz geldik
DHEA aslında vücut tarafındna üretilen böbreküstü hormonu vücut yaşlandıkca bu hormon az üretiliyor.ve vücut aktivitesi yavaşlıyor.Bu hapla dışardan takviye uygulanarak vücuda sen gençsin msjı veriliyor anladınmı canımmmmmm
tüylenme özellikle yüzde ve psikolojik bozukluğa nedne oluyor dayanamadım daha fazla.içimde resmen volkan patlatıyordu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?