Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Takip bende düşünüyorum canım ama ameliyatın sonucunu bi alalım sonra sende öyle yaparsın..
Kız eşinle işi yok takibin sen gidicen 3 günde bir çağırır sanırım.Doktorun iyi olması lazım dil yumurtaların büyüyomu diye kontrol etcek çatlatcak gerisi sizde:)

oooo 1 kez yapılan sperm testi ile mi bu kadar panik....2 kez yapılmalı....
baş kısmı döllemede en önemli görevi yapıyormuş....yani 100 spermin 88 tanesinin baş kısmı bozuk

hımm anladım saol arkadaşım benim zatn biz varikoseli 1 haziranda öğrendik ondan önceki aylarda ben her ay kendimi hamiş sanardım
büssürü belirti yaşardım ama artık yokkkk
saol arkadaşım benim ya

kızlar kaan hoca bana şimdi msj atmış paylaşmak istedim
ona neden bu değerler bir türlü düzelmiyor dedim ne varikosel var nede tıkanıklık diye sordum

Yağmur hanım. Merakınızı gayet iyi anlıyorum. Sizin durumunuzda olan başkalarının çocuğu olurken, bir patoloji gösteremememize rağmen neden sizde olmadığı, gerçekten de kafa karıştırıcı. Ama size tüm samimiyetimle söyleyeyim, tıp da bunu yeteri kadar bilemiyor. Bir spermin yumurta ile sağlıklı biçimde birleşebilmesi için, en az 100 tane enzim görev yapmakta. Bunlardan biri bile çalışmasa, çocuk olmaz. Bu enzimleri ölçecek bir test ise ne yazık ki yok. Keşke olsa da, sizde de hemen tanıyı koyup, tedavisini yapabilsek. Zaten bu nedenle kök hücre vb. ileri tedaviler konusunda yoğun araştırmalar yapılmakta. Cep telefonu ya da arabaların frenlerinden çıkan gazlar bile sorumlu olabilir. Artık tıp bunları araştırmıyor, doğrudan aşılama ya da olmazsa tüp bebeğe geçiyor. Eşinizin spermlerinin tamamen normal değerlere gelmemesi ise, mutlaka altında yatan bir nedene bağlı. Zaten böyle olmasa, çocuk olurdu. Lütfen endişe etmeyin. Sizin durumunuzdaki çiftlerde dünyada uygulanan tedavi, aynen benim size önerdiğimdir. Nereye gitseniz, kesinlikle farklı bir şey duymayacaksınız. İçiniz rahat etsin. Siz de biz de elimizden gelen her şeyi yapıyoruz.
Saygılarımla.
Prof.Dr. Kaan AYDOS

ben tüp tedavisi sonucu rahmimin kist oluşumuna yatkın olduğunu öğrenmiştim.daha doğrusu doktor bunu tespit etmişti ve ilaç dozlarına özen gösteriyordu.
ben bu yüzden ilaçla takip değilde normal yumurta takibi düşünüyordum...yaptırın size hangisi uygunsa....işe yarar..

bacım bana sorarsan % 4 morfoloji en yüksek morfoloji degeri olsun
sora bütün degerler vanderful olsun
olmazmı hayatım
ya ama napıyımmmmmm ben herhangi bi dr dan duymadım neyin ne olduğunu
sizden duyom hep

amann bacım ben taa ne zamandır burdayım
ben bile tam anlamıyorum
ama senin hastanenin bahçesinden telle baglanmanı unutamıyorum ben
bi tarafta 2 tane diger tarafta 3 tane varikosel varmış diye

Yağmırımmm ben dheayı bıraktım psikolojimi alt üst etti beynimle başa çıkamadım artık.Gençlik hormomunu tetikliyormuş ya sanırım beni ergen psikolojisine döndürdü:)))Yan etkisinde buda vardı.
Malesef 1,5 ay kullanabildim.Snaa bildireyim istedim:)
şimdi hayıt kapsülü ve viola denen bitkisel tableti kullanıyorum bu ay adet olunca fsh baktırıcam

nasıl anlamadım gençlik hormonu derken nasıl bir rahatsızlık hissettin
benım bünyem çok hassastır
tüm ilaçlardakı yan etkileri yaşarım
hayıt değide ibrahim saraçoğlu ban aslan pençesi ve civan perçemi çayı vermişti onlar benım fsh 7 düşürmüştü

amann bacım ben taa ne zamandır burdayım
ben bile tam anlamıyorum
ama senin hastanenin bahçesinden telle baglanmanı unutamıyorum ben
bi tarafta 2 tane diger tarafta 3 tane varikosel varmış diye

he kız dr a sordum bişey demedi 1 saat sora gelin dedi ama ben arabaya bindim bi ağladım kağıttan okuduklarımı tercüme ettim bikerem napıyım la sede güldüydün orda gıcık o haldeki kadına gülünürmü hiç

DHEA aslında vücut tarafındna üretilen böbreküstü hormonu vücut yaşlandıkca bu hormon az üretiliyor.ve vücut aktivitesi yavaşlıyor.Bu hapla dışardan takviye uygulanarak vücuda sen gençsin msjı veriliyor anladınmı canımmmmmm
tüylenme özellikle yüzde ve psikolojik bozukluğa nedne oluyor dayanamadım daha fazla.içimde resmen volkan patlatıyordu..

ah bacım ah ben araba kullanamıyom benimkide otobüsle göndermez ama napıyım olmazsa izin alsın ben iki ağlarım surat yaparım izin alır hemen hayatta kıyamaz aşkım benim yawww

çok seviyorum onu

yaşamadan bilemem??????
ilginç
tüylenme de oldu ???????
sivilce falanda oldumu vücüdunda??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…