- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #74.641
okadar hüzel olurki edaaaaaaaa
yazarının sen olduğu belli zatenanne
yavrusuzlugum susuzlugum anne
bayramım bayram dgl anne olamadım anne
sana anne derken nede kolay demişim
anne olmak ne zormuş anne
daha duymadım bana anne diyeni kulaklarımda çınlıyor bi gün anne olursan deyişini seni anne olmadanda anlıyorum anne
dokunmayın yarama yaram derindir benim
susun susun anne demeyin çocuklar ben çümkü ben anne dglm
anne ben anne dglm korkuyorm yanlızlıktan anne
duyamadım yavrumun kokusunu anne
kokla bagrına bas beni ben anne olamadım anne
anneliğin kıymetini bilmeyenler anne dgler anneeee
yazarı beniiiiiiimmmmmm
anne
yavrusuzlugum susuzlugum anne
bayramım bayram dgl anne olamadım anne
sana anne derken nede kolay demişim
anne olmak ne zormuş anne
daha duymadım bana anne diyeni kulaklarımda çınlıyor bi gün anne olursan deyişini seni anne olmadanda anlıyorum anne
dokunmayın yarama yaram derindir benim
susun susun anne demeyin çocuklar ben çümkü ben anne dglm
anne ben anne dglm korkuyorm yanlızlıktan anne
duyamadım yavrumun kokusunu anne
kokla bagrına bas beni ben anne olamadım anne
anneliğin kıymetini bilmeyenler anne dgler anneeee
yazarı beniiiiiiimmmmmm
ben aslında takılmak ıstıyorum,sürekli takip ediyorum zaten ama burası çok büyük bi platform herkes uzun zamandır birbirini tanıyor,ben nasıl adapte olucam bu kadar insanı nasıl tanıycam bilmiyorum,o yüzden sorumu sorup çekiliyorum :)
yazarının sen olduğu belli zaten
hiç bişi anlamadım
eda dün biyere davetliydik çocuk geldi bana anneeee anneeee diyor bende efendim annemmmmmm dedim azının içinde bişeyler geveledifalan
ama beni bi gör içim bi tuhaf oldu okadar güzeldiki anlatamam allaha sığınıyorum hepimize nasip eder inşallah
canım mesaj attım sana maılını yollarsan bana uyelık alalım hemenLorkeee bende heveslendim ama beceremedim üye olmayı
sen benim için üye olurmusun adetle ölçmeye başlamak gerek dimi
canım takvımın oldugu sayfada sag usttekı menulerde SHARING yazan yer var ona tıklaevet yaptım ama buraya kopyalayamıyorum verdiğin linkide kaç kez okudum ama orada anlatmıyor şeker
benim bugün 6. günüm yani adetimin bitiş günü dereceminde öyle bir özelliği yok kaç kez baktım belki
verir diye ama nafile herşeyi yapmışım ama onu kaydetmemişim işin kötüsü bakmışımdırda sonuca
çünkü güzelce kutusunada koymuşum Allah'tan eşim yoktu yoksa diline düşmüştüm kurtuluş yoktu
canım takıp yaptırırken benımde bekleme surecım cok agrılı olmustukızlar nasılsınız ben çok kütüyüm
kasıklarım ve karnım çok ağrıyo
hani tüp bebek yapıldığı zaman yomurta toplama işleminden sonra
bir ağrı vardır hem karın hem kasıklar da ve belimde aynen böyle bir ağrı
sizce takip ten dolayımı ama ben daha öncede takip yaptırmıştım hiç böyle bişi başıma gelmemişti
kız masallah ama bu yukselıs erken gıbı bence tkrr usup tkrr yukselebılırkızlarr ateşim yükselmiş:)
366650 Ovulation charts on FertilityFriend.com
inşallah doktorda güzel şeyler der
inşallahhhhhhhhhhhh:):18:
noldu kıyamam gel gel seni öpeym kızlen xead adamı ayar etme
sen şimdi diyon sen evdesin kafanı dağıtacak bir şeyin yok en iyisi kafayımı sıyır diyon bana
benimde komuşluk ilişkilerim sıfırdır
ama ben pek sıkılmıyorum
çok uykum var biraz yatıcam
ayakta uyuyorum resmen
gitme çakırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ben aslında takılmak ıstıyorum,sürekli takip ediyorum zaten ama burası çok büyük bi platform herkes uzun zamandır birbirini tanıyor,ben nasıl adapte olucam bu kadar insanı nasıl tanıycam bilmiyorum,o yüzden sorumu sorup çekiliyorum :)
sor bacım sor çekinme neden çekiniyon
burda olan herkes çok iyi bildikleri ile seni çok bilgilendirirler
hepside sana cevap verir
evet platform büyük
ama o kadar bilgileri
de büyük yaşanmışlıkları çok
gürmüş geçirmiş
neyse lafı bir yere bağlıyamadım
amma uzattım kız
server inş canım bu bekleyiş bi gün son bulsunnn be kuzummm
ayyy barıştıktaaaaaaaaaanoldu kıyamam gel gel seni öpeym kız
hepside sana cevap verir
evet platform büyük
ama o kadar bilgileri
gürmüş geçirmiş
amma uzattım kız
noldu kıyamam gel gel seni öpeym kız
hepside sana cevap verir
evet platform büyük
ama o kadar bilgileri
gürmüş geçirmiş
amma uzattım kız
ay alemsin güldürdün beni :) ben zaten doktora falan gitmeden önce önce foruma danışıp öyle gidiyorum :) mesela gliforu burdan öğrendim doktor hiç bahsetmedi ben söyleyince verdi ve adetlerim düzene girdi çok şükür bi de eşim ameliyat olsaydı :26:bi de glifor kullanan var mı burda ben günde bi tane 800 mg lık alıyorum yeterli mi sizce?
öküz uturacak başka yer bulamadımı ki senin özerine uturuyoceyooo ekinnnnn kızlarrrrr yine öküz oturdu üstümeeeee
yüreginden oku deliiiiiiduygusuz karııııııııııııııııııııı
ben o ilacı hiç kullanmadımay alemsin güldürdün beni :) ben zaten doktora falan gitmeden önce önce foruma danışıp öyle gidiyorum :) mesela gliforu burdan öğrendim doktor hiç bahsetmedi ben söyleyince verdi ve adetlerim düzene girdi çok şükür bi de eşim ameliyat olsaydı :26:bi de glifor kullanan var mı burda ben günde bi tane 800 mg lık alıyorum yeterli mi sizce?
eşinin sperm değerlerini bize yassana
eşinnin dr si kim
hangi şehirde uturuyonuz
doğru vallaBayanlar, 20-25 yaş arası futbol topu gibidir 22 kişi peşinden koşar... 25-30 arası basket topu gibidir 10 kişi peşinden koşar... 30-35 arası tenis topu gibidir 2 kişi peşinden koşar. 40 yaşına geldiği zaman yakan top gibidir atarsın ve herkes kaçar:)
hadı çık dışarı kuzlarımızı dışarda paylaşalımçakırrrrr bak varya tam dayaklıksın dövecem ama işte hamiş olabilirsin korkum oo yoksa tammmm dayaklık
bir gün senin bebeyinde sana anne diyeceklerinşallah canım
ama ne garip burda hergün onları bekliyoruz aklımıza gelmeyen 1 gün bile yok
okadar kıymetli olacakki yavrularımız mesela kaynananm tutturmuş torunum bi olsunda tüm odası benden diyor eskiden tek beşik diyodu
benim annemde yok ben alacam diyor şimdiden üstüne titriyoruzdaaaaaaa haniii????
hatta abimde araba koltuğu alcakmış zamanı gelince kullansın diyor
offffff offffffff
kızlar içime heycan giriyor bebeğim aklıma gelince
hatta kaynanamlar evi boyatmışlardı beni aradı dediki torunum inşallah bu duvarları tüm çizer mahveder diyo kadın ne alsa toruna yoruyor
kızlar merhaba ben de ates olcmek istiyorum ateş takvimi yaptım ama dün butun eczaneleri dolaştım agızdan ölcülen ates olçmayi bulamadım piyasadan
kalkdıgını söylediler bende dijital alım olurmu kızlar bı akıl verin lütfen.....
[
doğru valla
nerden buluyon bunları kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?