- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #74.621
öyle şeyleyorsan gece rüyana geliyodur allahın izini ilekızlarrr ya umudun hastanesindeki kadına manyak falan demeyin
lohusa depresyonu diye bir durum var ve çok ciddi
aylarca bebeğinin yüzüne bakmayan kadınlar var
gerçekten insanların lohusayken sinirleri çok bozuk oluyor
bende sürekli bu benimmi ben bunu niye yaptımki diye saçma sorular soruyordum
yağmurummmm heyecan tavan yaptı :18:
kaç gecedir kabuslar görüyom düşük yapıyomuşum
boş gebelikmiş dua edin bana
ben zaten olacak diye bişi demiyomcanım herkezin vucudu farklı bak bu ay bende ne sancı var nede başka bişey kuru kuruya kurbanın olayım arada sızladı geldi geçti ama gecen ay yerlerdeydim resmennnn prengly vurulmuştum o hormonları zıplatıyor ama yoktur deyip sterse girme çakırım at kafandan biraz sebebi hep stersss canıııımmmm
offff reglinin tarihi hiç gelmeseeee offf çakırrr bak yine tavan yapıyorhaaaaaaaaaaa
olaçak inşallah canım beynine bu emri ver ama şunu demek istiyorm ilaç hormonları zıplatıyor bi bakarsın agladın bel agrısından sızıdan...takılma regli belirtsi dgldir inşallah senden umudluyuz canımmmmmöyle şeyleyorsan gece rüyana geliyodur allahın izini ile
kızını alacaksın kocağına inşallah kızdır
yani sen ne istiyorsan rabbim unu versin
merak etme bu düşünceleri kafandan çıkar
kabus görmessin
ben zaten olacak diye bişi demiyom
kuzum kısmet
bu aya kendimi şartlandırmadım illa olacak diye
bu ayın farkı yomurtalık takibi ve eşimin
tam 6 aydır tedavi olması
test sonucunun iyi çıkması
olmasada üzülmemede şaşırmamda
en son adet tarihin 16 haziransa hamile olsan bence teste çıkardı çünkü 2 ay olmuş adetmerhaba arkadaşlar,benim sat 16 haziran yani bugün ama hala adet olmadım ve göğüslerim kaç gündür patlayacak gibi o kadar ağrıyor ki dokunamıyorum ağrıdan,ve gece inanılmaz gaz vardı ama kasık ağrısı falan yok sadece sağ tarafıma bastırdığımda ağrı oluyor gelgelelim sadede,ben bugun test yaptım negatif,tek çizgi çıktı
merhaba arkadaşlar,benim sat 16 haziran yani bugün ama hala adet olmadım ve göğüslerim kaç gündür patlayacak gibi o kadar ağrıyor ki dokunamıyorum ağrıdan,ve gece inanılmaz gaz vardı ama kasık ağrısı falan yok sadece sağ tarafıma bastırdığımda ağrı oluyor gelgelelim sadede,ben bugun test yaptım negatif,tek çizgi çıktı
gelmesin şu kımızı kart edam mutlu olsunçakırım mutlu olsun
ayyyyy ne güzel olur topiğin hepsi hamiş olsaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
xeda bide elim ayağım yüzüm sürekli ateş gibi yanı ateş basıyo menepozamı giriyom ne):offff reglinin tarihi hiç gelmeseeee offf çakırrr bak yine tavan yapıyorhaaaaaaaaaaa
hepimiz olalım arunacığım hepimizgelmesin şu kımızı kart edam mutlu olsunçakırım mutlu olsun
olaçak inşallah canım beynine bu emri ver ama şunu demek istiyorm ilaç hormonları zıplatıyor bi bakarsın agladın bel agrısından sızıdan...takılma regli belirtsi dgldir inşallah senden umudluyuz canımmmmm
yine yalnış yazmışsın canım en son adet tarihinarkadaşlar çok özür diliyorum 16 ağustos yazacaktım hangi kafayla hazıran yazdım anlamadım kusura bakmayın lütfenbugun regl olmam lazım 28 günde bir oluyorum ama olmadım test yaptım negatif çıktı,bi umut var mı hala sizce?
xeda bide elim ayağım yüzüm sürekli ateş gibi yanı ateş basıyo menepozamı giriyom ne):
xeda bak beni sınırlendirme
bbeni ayardan çıkarıp sonra hep sen yapıyon deme
hepimiz olalım arunacığım hepimiz
allahn izini ile hapizi o mutluluğu yaşayalım
ben pek ağlamam ağlamayıda sevmem
ama çok sinirlenirim
düşün dün gece sivrisineklere gıcık oldum
biraz evin içinde kovaladım bir kaçını öldürdüm
sinirden uykum kaçtı
yattığımda sabah saat 6 olmuştu o satte kadar hiç yatmadım
yine yalnış yazmışsın canım en son adet tarihin
16 temmuz olmalı ki 16ağastosta tam bir ay oluyo
elbette kırmızı kart yemediğin sürece her zaman umut vardır
bide bu gün adetin 31. günü çünkü temmuz 31 çekti
çokmu detaycıyım yahu
her neyse şimdiye kadar hiç adetin geçmemişse
çocuk olsun diyede oğraşıyosan olabilir neden olmasın
gebelik testi negatif olabilir
ya yarını bekle sabah ilk idrarla tekrar yap
yada şimdi gidip kan testi yap
inşallah hamilesindir
ayyyyy ne güzel olur topiğin hepsi hamiş olsaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
arkadaşlar çok özür diliyorum 16 ağustos yazacaktım hangi kafayla hazıran yazdım anlamadım kusura bakmayın lütfenbugun regl olmam lazım 28 günde bir oluyorum ama olmadım test yaptım negatif çıktı,bi umut var mı hala sizce?
len xead adamı ayar etmeofff çakır offf bendeki bu sesizlik fırtına öncesi sesizlik gibi kuzum ben çalışarak kafa dagıtıyorm evde olsam krz gecirirdimmm benim komşulardada hayat yok hep gıcık karılarrrr hala hamile dglmisin diyorlarrrrrrr:84::84::84:çakır sıkma kendini ilaçtan kuzummmmmmmm ama inşallah günün gecer ben erken olmtm reglimi
çakırcım 18 temmuz son adet tarihim 18 temmuzda 31 gün olucak :) benim adetlerim çok dzensizdi ama glifordan sonra 3 aydır falan 28 günde bir oluyor çok şükür,aslında test yapmayacaktım adet geciksin biraz bekle dedim kendi kendime ama yine dayanamadım ya,bi de testin saati farkeder mi çok erken mi yapmak gerekiyor acaba?eşimde varikosel var bendede pko ama adetlerim düzenli oluyor hap sayesinde,aslında eşimin ameliyatından sonra bebek için umudum olsun istiyorum ama işte Allah isterse olur bi umut diyorum :)[/QUOT
şimdi 18 temmuza bağladıkmı adeti
şimdi seen 16 haziran dedin sonra 16 ağastos dedin
bende 16 temmuz dedim şimdi sen diyon 18 temmuz neyse 18 temmuz olsun farketmez
seni umutlandırmak istemiyorum bende iki ay önce senin gibi oldum ben normalde hep 28 günde olurum adetim 4 gün geçtikten sonra adet oldum
ama bu seninnde aynı şeyi yaşıcan anlamına gelmez
daha öncede düzensizlik varmış tekrar öyle olmuş olabilir
hamilede olabilirsin ki inşallah öyledir
test yapmanın saatle alakası yok sabah idrarında daha çok hcg bulunduğu için daha doğru sonuç veriyo
eşinin değerleri ne
senin durumun
bak burda ronya diye arkadaşımız vardı ondada pko vardı eşi iki ay önce verikosel ameliyatı olmuştu
geçen ay hamile olduğunu öğrendi
tabi ronyada bu ay tedavi oldu
ama bebeyi geldi bu ay
buraya takıl her kes sana bildiği kadarı ile yardımcı olur
len xead adamı ayar etme
sen şimdi diyon sen evdesin kafanı dağıtacak bir şeyin yok en iyisi kafayımı sıyır diyon bana
benimde komuşluk ilişkilerim sıfırdır
ama ben pek sıkılmıyorum
çok uykum var biraz yatıcam
ayakta uyuyorum resmen
gitme çakırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?