Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
öyle şeyleyorsan gece rüyana geliyodur allahın izini ile
kızını alacaksın kocağına inşallah kızdır
yani sen ne istiyorsan rabbim unu versin
merak etme bu düşünceleri kafandan çıkar
kabus görmessin

ben zaten olacak diye bişi demiyom
kuzum kısmet
bu aya kendimi şartlandırmadım illa olacak diye
bu ayın farkı yomurtalık takibi ve eşimin
tam 6 aydır tedavi olması
test sonucunun iyi çıkması
olmasada üzülmemede şaşırmamda

merhaba arkadaşlar,benim sat 16 haziran yani bugün ama hala adet olmadım ve göğüslerim kaç gündür patlayacak gibi o kadar ağrıyor ki dokunamıyorum ağrıdan,ve gece inanılmaz gaz vardı ama kasık ağrısı falan yok sadece sağ tarafıma bastırdığımda ağrı oluyor gelgelelim sadede,ben bugun test yaptım negatif,tek çizgi çıktı

olaçak inşallah canım beynine bu emri ver ama şunu demek istiyorm ilaç hormonları zıplatıyor bi bakarsın agladın bel agrısından sızıdan...takılma regli belirtsi dgldir inşallah senden umudluyuz canımmmmm

en son adet tarihin 16 haziransa hamile olsan bence teste çıkardı çünkü 2 ay olmuş adet
olmayalı
bence bir drye gürün bilmediğin bir sorunun olabilir
normalde hep gecikirmi yoksa sadece bu aymı gecikti

cnm kandan hemen baktırsana çok zaman geçmiş dr gitmelisin tatlım hadi

ayyyyy ne güzel olur topiğin hepsi hamiş olsaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

arkadaşlar çok özür diliyorum 16 ağustos yazacaktım hangi kafayla hazıran yazdım anlamadım kusura bakmayın lütfen bugun regl olmam lazım 28 günde bir oluyorum ama olmadım test yaptım negatif çıktı,bi umut var mı hala sizce?

offff reglinin tarihi hiç gelmeseeee offf çakırrr bak yine tavan yapıyorhaaaaaaaaaaa
xeda bide elim ayağım yüzüm sürekli ateş gibi yanı ateş basıyo menepozamı giriyom ne):
xeda bak beni sınırlendirme
bbeni ayardan çıkarıp sonra hep sen yapıyon deme

gelmesin şu kımızı kart edam mutlu olsunçakırım mutlu olsun
hepimiz olalım arunacığım hepimiz
allahn izini ile hapizi o mutluluğu yaşayalım

ben pek ağlamam ağlamayıda sevmem
ama çok sinirlenirim
düşün dün gece sivrisineklere gıcık oldum
biraz evin içinde kovaladım bir kaçını öldürdüm
sinirden uykum kaçtı
yattığımda sabah saat 6 olmuştu o satte kadar hiç yatmadım

yine yalnış yazmışsın canım en son adet tarihin
16 temmuz olmalı ki 16ağastosta tam bir ay oluyo
elbette kırmızı kart yemediğin sürece her zaman umut vardır
bide bu gün adetin 31. günü çünkü temmuz 31 çekti
çokmu detaycıyım yahu
her neyse şimdiye kadar hiç adetin geçmemişse
çocuk olsun diyede oğraşıyosan olabilir neden olmasın
gebelik testi negatif olabilir
ya yarını bekle sabah ilk idrarla tekrar yap
yada şimdi gidip kan testi yap
inşallah hamilesindir

offf çakır offf bendeki bu sesizlik fırtına öncesi sesizlik gibi kuzum ben çalışarak kafa dagıtıyorm evde olsam krz gecirirdimmm benim komşulardada hayat yok hep gıcık karılarrrr hala hamile dglmisin diyorlarrrrrrr:84::84::84:çakır sıkma kendini ilaçtan kuzummmmmmmm ama inşallah günün gecer ben erken olmtm reglimi

çakırcım 18 temmuz son adet tarihim 18 temmuzda 31 gün olucak :) benim adetlerim çok dzensizdi ama glifordan sonra 3 aydır falan 28 günde bir oluyor çok şükür,aslında test yapmayacaktım adet geciksin biraz bekle dedim kendi kendime ama yine dayanamadım ya,bi de testin saati farkeder mi çok erken mi yapmak gerekiyor acaba?eşimde varikosel var bendede pko ama adetlerim düzenli oluyor hap sayesinde,aslında eşimin ameliyatından sonra bebek için umudum olsun istiyorum ama işte Allah isterse olur bi umut diyorum :)

anne
yavrusuzlugum susuzlugum anne
bayramım bayram dgl anne olamadım anne
sana anne derken nede kolay demişim
anne olmak ne zormuş anne
daha duymadım bana anne diyeni kulaklarımda çınlıyor bi gün anne olursan deyişini seni anne olmadanda anlıyorum anne
dokunmayın yarama yaram derindir benim
susun susun anne demeyin çocuklar ben çümkü ben anne dglm
anne ben anne dglm korkuyorm yanlızlıktan anne
duyamadım yavrumun kokusunu anne
kokla bagrına bas beni ben anne olamadım anne
anneliğin kıymetini bilmeyenler anne dgler anneeee
yazarı beniiiiiiimmmmmm

len xead adamı ayar etme
sen şimdi diyon sen evdesin kafanı dağıtacak bir şeyin yok en iyisi kafayımı sıyır diyon bana
benimde komuşluk ilişkilerim sıfırdır
ama ben pek sıkılmıyorum
çok uykum var biraz yatıcam
ayakta uyuyorum resmen

hasreti mapus oldu bende içinde mahkum biri var aya benzer dupduru suya benzer damarlarımda gezer çok sevdgm biri varr:2::2::2::2::2::2::2::2:

Son düzenleme:
ben aslında takılmak ıstıyorum,sürekli takip ediyorum zaten ama burası çok büyük bi platform herkes uzun zamandır birbirini tanıyor,ben nasıl adapte olucam bu kadar insanı nasıl tanıycam bilmiyorum,o yüzden sorumu sorup çekiliyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…