Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

nası bılıyorum ama
yok kız bellı oldugundan degıl valla ole sormak geldı ıcımden demekkı ıcıme dogdu
neyse sallayabılırsın cok onemlı degıl yumrutalama zamanı gectıgı ıcın

ama bundan sonra sallama da bı bakalım nası bı tablo olusacak
telefona da gecmıs olsun bu arada

sagol ekintos iyi olmaya calisiyorum ama bu tedavi meselesi her aklima geldiginde kotu oluyorum yeni yeni seyler ogrendikce moralim bozuluyor alismak zorundayim
galiba daha ne kadar bekleyecegiz belli degil

evet her yeni öğrendiğin birşeylerde üzülyorsun kafan karışıyor ama yapcak birşey yok...
yorulmadan bıkmadan usanmadan yılmadan devam edeceksinnnn
kaan hoca tatildeydi en son randevu alabildiniz mi tatil sonrasına...

hala tatildeymis bayram sonrasi gelecekmis mail attim ben ulasincaya kadar dolarmi bilmiyorum zaten ne zaman gidecegimizde belli degil amerikaya bakalim ulasincaya kadar arayacagim olmazsa amerikada baslariz

kızlar merhaba
doktora gittim ,doktor yumoşlarımın yeri kadar büyümediğini söyledi ilacın dozonu 150 yaptı
cuma günü tekrar çağrdı
dhea yı sordun alabilirsin dedi
ama bulamıyorum
bir fikri olan varsa cevap versin
ekincim sen nerden alıyordun?????????

merhaba yagmurum tup bebekmi yaptiriyosun hayirli olsun guzel sonuclar alirsin insallah duaciyim

yagmurum hayırlısı bakalım ılacın dozunun artması etkılı olur mutlaka 3 gunde
atesın de demekkı bı daha dusecek
zaaten bu kdr erken yumurtlama olmayacagını dusunmustuk

Ayet'el Kursi

اَللهُ لآ اِلَهَ اِلاَّ هُوَ الْحَيُّ الْقَيُّومُ لاَ تَاْخُذُهُ سِنَةٌ وَلاَ نَوْمٌ لَهُ مَا فِي السَّمَوَاتِ وَمَا فِي اْلاَرْضِ مَنْ ذَا الَّذِي يَشْفَعُ عِنْدَهُ اِلاَّ بِاِذْنِهِ يَعْلَمُ مَا بَيْنَ اَيْدِيهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَلاَ يُحِيطُونَ بِشَيْءٍ مِنْ عِلْمِهِ اِلاَّ بِمَا شَآءَ وَسِعَ كُرْسِيُّهُ السَّمَوَاتِ وَاْلاَرْضَ وَلاَ يَؤُدُهُ حِفْظُهُمَا وَهُوَ الْعَلِيُّ الْعَظِيمُ

Bismillahirrahmanirrahim

Allâhü lē ilēhe illē hüvel hayyul kayyûm. Lē te'huzühû sinetüv-ve lē nevm. Lehû mē fis-semēvēti vemē fil ard. Menzellezî yeşfeu indehû illē biiznih. yağlemü mē beyne eydîhim vemē [k]halfehüm velē yühîtûne bişey'im-min ilmihî illē bimē şē'. Vesia kürsiyyu hüssemēvēti vel ard. Velē yeûdühû hifzuhumâ ve hüvel aliyyül azîm

"Bahar Cicekleri Gibi Hepimiz Yavrularimizla Acacagiz"

hadi bakalım yola devam..
nasıl olsa iğnen var:)

mısafırım var (((((((
ama gece gırerım ınsallahhhhhhhhhhhh

adasılammmmm her zman mukemmelısz tatlım bız :)

ekıntos
lorkemmmmmm

opuldunuzzzzzzzzzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…