- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #74.741
insallah canim rabbim herkesin dualarini kabul eder hayirli zamanda hayirli saglikli bebekleri olur ne olacagini bilmeden beklemek gercekten cok zor insanlara aciklama yapmak inaniyorum sabredersek iki dunyadada karsiligini alacagiz
kızlarrrr yetim gariiiii nasılsınızzzzzzzzzz
kızlarrrr yetim gariiiii nasılsınızzzzzzzzzz
eevt canim cok dogru en cok bu yoruyo insani,,cevre baskisi sorular sorular.ya inanirmisn gecen ay esmin yigeninin dugunune gittik aradan bir ay gecmedne kizn hamile oldugunu ogrendik nasil bi sans bu..rabbim olmayan herkese nasip etsin inss..herseyin bi zmaani var ve sabretmekten baska bisey gelmiyo elimizden zaten..
hosgeldinn..canim nasilsinn,
aynen benden sonra evlenen herkes hamile iyi niyetli olarak bazen soruyorlar yokmu falan diye nasip hayirlisi diyorum bazen dusunuyorum yeteri kadar dua etmiyorum galiba diye
oyle dusunme vcanim dularimiz bir yerde bekler durumus kabul olucagi gunu RABBIM bilir sadece ins en yakin zmanda butun dualarmizi kabul olsunn
sağol canım iyiyim sadece yorgun nöbet ertesi böle oluyorum uykuda bastırdı biraz bakınayım dedim erken yatmam lazım yarın tekrar nöbetçiyim... sen nasılsın
senin isinde zor canim ALLAH yardimcin oldun ins..bende iyim cok sukur sizlerile sohbet ettikce daha iyi oluyorum:))
:
Arkadaşlar merhaba size bir iyi birde kötü haberim var önce kötü olandanmı başlasam :)
Dün aşılamam yapıldı ama hiç umudum yok. Lab. Hazırlanan örneği aldım yan odada aşılama yapılcaktı geçtim uzandım doktoru bekliyorum bide ne görsem tüpün ağzı açık gibi ve elime örnek aktı zaten 2 damla bişey onunda yarısı aktı. Doktor geldi bu ne dedi çok az neyse ümitsizce aşılamayı yaptı 1damla allahım onu çıkarmak için nekadar uğraşıyoruz yemediği içmediği şey kalmadı ama elime aktı gitti. Kıyameti koparsan ne çare. aşılamam pazartesi 11 de oldu ama ff yumurtamın pazar çatladığını söyledi zaten geç yapılmış bir işlem bile olabilir.
Ama sperm sonuçları beni o kadar mutlu ettiki aşılamadaki başarısızlığı bile gözüm görmedi. Kaan hocanın söylediği ilaçları kullandık. Bende keçi boynuzu kürü yaptım birde zeytinyağında bekletilmiş incir ve sağlıklı beslenme eşimde sigarayı bıraktı. Sonuç harika ilaç ve kürleri 1 ay denedik inanamadım.
testi 30 Haziran 2011
Hacim (ml): 2
Konsantrasyon (milyon/ml): 7
Viskozite: ++
Hareketlilik: 8 milyon
% A: 0
% B: 57
% C: 0
% D: 43
BUDA DÜN YAPILAN TEST
4. test 15 Ağustos 2011
Yıkama öncesi
Hacim (ml): 2
Konsantrasyon (milyon/ml): 29
Viskozite: ++
Hareketlilik: 36 milyon
% A: 18
% B: 42
% C: 13 % D: 27
Likefaksiyon süresi : 20 dk
Kruger Normal : bakılmadı morfolojiye
Yıkama Sonrası
Hacim (ml): 0,5
Konsantrasyon (milyon/ml): 19
Hareketlilik: 8 milyon
% A: 48
% B: 35
% C: 5
% D: 15
hepimiz bir bütün olduk aynı yoldayız aynı mücadeleyi veriyoruz birbirimizi bizden başka kim daha iyi anlayabilirki
haklisin canim..en yakin zmanda ins zafer bizimdir..sana tatil cok iyi gelicek bak goruceksin..bebisin orda seni bekliyodur inss
arunaaa canımmm sana kocaman teşekkür ederimm
Rabbim tez zamanda seni evladına kavuştursun
İNŞALLAH canım İNŞALLAH.... tatil iyi gelecek eminim en azından dinlenmek güzel olsa gerek :)
ceylannn canım nasılsın
Ronyamm yarın kontrolün var dimi yalnış hatırlamıyorsam.. yarın minik melekle tanışacaksın pıtpıtlarıda duyarsın İNŞALLAH....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?