Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
insallah canim rabbim herkesin dualarini kabul eder hayirli zamanda hayirli saglikli bebekleri olur ne olacagini bilmeden beklemek gercekten cok zor insanlara aciklama yapmak inaniyorum sabredersek iki dunyadada karsiligini alacagiz

eevt canim cok dogru en cok bu yoruyo insani,,cevre baskisi sorular sorular.ya inanirmisn gecen ay esmin yigeninin dugunune gittik aradan bir ay gecmedne kizn hamile oldugunu ogrendik nasil bi sans bu..rabbim olmayan herkese nasip etsin inss..herseyin bi zmaani var ve sabretmekten baska bisey gelmiyo elimizden zaten..

aynen benden sonra evlenen herkes hamile iyi niyetli olarak bazen soruyorlar yokmu falan diye nasip hayirlisi diyorum bazen dusunuyorum yeteri kadar dua etmiyorum galiba diye

aynen benden sonra evlenen herkes hamile iyi niyetli olarak bazen soruyorlar yokmu falan diye nasip hayirlisi diyorum bazen dusunuyorum yeteri kadar dua etmiyorum galiba diye

oyle dusunme vcanim dularimiz bir yerde bekler durumus kabul olucagi gunu RABBIM bilir sadece ins en yakin zmanda butun dualarmizi kabul olsunn

ceylannn canım nasılsın
Ronyamm yarın kontrolün var dimi yalnış hatırlamıyorsam.. yarın minik melekle tanışacaksın pıtpıtlarıda duyarsın İNŞALLAH....

merhaba butterfly33 sayfayı bakınırken dikkatimi çekti kaan hoca demişsin kaan aydos hocamı diye bi sormak istedim ayrıca eşinin sonuçlarının iyi olmasına çok sevindim inşallah herşey gönlünüzce olur Rabbim yardımcınız olsun bende yeniyim bu yolda 2 yıllık evliyim ve mikroenjeksiyon için kaan hoca yı tavsiye ettiler bende tedaviye başlamadan önce ne kadar bilgi edinsem kardır diyerek sormak istedim sanada siz nasıl bi tedavi görüyosunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…