Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canim yurtdisindami yasiyosun tedaviniz trdemi oldu yoksa yurt disindami bende yurt disindayimda ne yapacagimiza karar veremedik suan trdeyiz o yuzden sordum:26:

aminnnnn saolasın canım

canim yurtdisindami yasiyosun tedaviniz trdemi oldu yoksa yurt disindami bende yurt disindayimda ne yapacagimiza karar veremedik suan trdeyiz o yuzden sordum:26:

sağol canımmm arkadaşım benim
inşallah tez vakitte başına olsunn

Aminnnn canımmm inşallah
bazen bu duyguyu okadar yoğun hissediyorumki anlatamam
bazende hiç böyle bir sorunumuz yokmuş gibi geliyor
bugün görümcem bebeği ile k.valideme geldi bebeği alıp kucağıma sevdim
severken duygulandım değişik bir duyguydu etrafımda uzun zamandır bebek olmamıştı şimdi onu görünce bir hoş oldum
diyorumki annelik hormonlarım gene faaliyete geçti.......

muesss nerdesın merak ettım ateısnı de gırmemıssın kac gundur
mıgrenın gecmedımı yoksa hala :26:

Lorkem sağol canım çok şükür tekrarlamadı migrenim.
Ama ağrıdan bünyem zayıf düştü anca 2 gündür oruç tutabiliyorum.
Annemde kaldım bir kaç gün hep yattım o yüzden giremedim, ateşimide ölçemedim.
Şimdi evimdeyim daha iyiyim çok şükür, ağrı çok uzun olunca sanki heran tetikte gibi bir tuhafım.
:111:

Son düzenleme:
sevser basiniz sagolsun cok uzucu bir durum tek ic rahatlatan sey sehit olmasi ve yerinin belli olmasi insallah

Son düzenleme:
kızlar morfoloji ve hareketlilik sorunu olan var mı aranızda?morfoloji düzeliyor mu çok canım sıkkın eşimin morfolojisi 1. ileri hareketlilik 4

allah sabırlar versin canım ailesine eşine dayanma gücü versin...

ronyaaa gözün aydıınnnnn
darısı başımıza inşallah

cani hayirli olsun rabbim hayirli saglikli guzel evlat nasip etsin duaciyim

güzel arkadaşlarım hepinize kocaman teşekür ederim
yakında hepinizin bu duyguyu yaşayacaksınız az daha sabır
dualarım sizlerle

Evet yurtdisindayim ben tedavimi burda oldum iyi bi doktor bulmalisin önce sorun sende mi esindemi iyi ce bakmalari gerek canim

Selam kizlar

sevserim basiniz sagolsun canim ALLAH ailesine sabirlar versin insallah
geride kalanlara dayanma gücü versin ne yazikki terör bicok kücük yavruyu babasiz birakiyor mekani cennet olsun

Kızlar bu arada:

MERİ nin interneti yokmuş hepiniz kocaman öpermiş (mesaj gönderdi)

GULUMGULUM: 38.haftasına girmiş, 24 Ağustosta bebişin normal mi yoksa sezeryanlamı doğacağı belli olacak eğer sezeryan olursa 31 Ağustosta topiğimiz ikinci bebişi ve ilk irkeki dünyaya merhaba diyecekmiş

PAMUK: Hala İstanbuldaymış, 3 Eylülde küçük kaynının sünneti varmış sonra dönecekmiş evine.

Sizlere ileteyim dedim. Malum hepimiz merak ediyoz kızları:)))))

gözyaşı kafan hala karışık sanırım...ama yapacak birşey yok
siz gidene kadar amerikaya kaan hoca dönmezse maille soracaksın herşeyi,tahlilerini orda yaptırıp maille göndereceksin hocaya.
burda hocanın yüzünü hiç görmeyip maille tedavi olup hamile laln var türkiyede olupta
orda sağlık olayları nasıl oluyor bilmiyorum ama araştırıp herşeyi tek tek öğreneceksin...hocada yol gösterir sanada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…