- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #75.081
Kızlar bu arada:
MERİ nin interneti yokmuş hepiniz kocaman öpermiş (mesaj gönderdi)
GULUMGULUM: 38.haftasına girmiş, 24 Ağustosta bebişin normal mi yoksa sezeryanlamı doğacağı belli olacak eğer sezeryan olursa 31 Ağustosta topiğimiz ikinci bebişi ve ilk irkeki dünyaya merhaba diyecekmiş
PAMUK: Hala İstanbuldaymış, 3 Eylülde küçük kaynının sünneti varmış sonra dönecekmiş evine.
Sizlere ileteyim dedim. Malum hepimiz merak ediyoz kızları:)))))
Evet canım çok şükür, gebelil-k diyabeti olduğunda her seferinde doktora korka korka gidiyon valla, bebiş nasıl diye ama Rabbime şükürler olsun ki herşey yolunda şimdilik....boncuk kontrolün sorunsuz geçmiş
Boncuk kontrolün güzel geçmiş çok şükür ..
Gülüm tam da bayramda doğum yapacak , en güzel bayram hediyesi..
Ondan sonra sıra sen ve barukta , arkadanızda nun var ..
Hadi hayırlısıyla gelsin bebişler..
Evet canım, çok şükür iyi geçti. Dediğin gibi tam bir bayram hediyesi olacak gulumun oğluşu hepimize. Sıra bana gelirken ben hiç korkmuyom zaten:18::18::18::18::18:
gözyaşı kafan hala karışık sanırım...ama yapacak birşey yok
siz gidene kadar amerikaya kaan hoca dönmezse maille soracaksın herşeyi,tahlilerini orda yaptırıp maille göndereceksin hocaya.
burda hocanın yüzünü hiç görmeyip maille tedavi olup hamile laln var türkiyede olupta
orda sağlık olayları nasıl oluyor bilmiyorum ama araştırıp herşeyi tek tek öğreneceksin...hocada yol gösterir sanada
kizlarr nasilsiniz ben nobetteyim..
icimde tarifi mumkun olmayan bir huzun var...bugun 17 agustos 1999 marmara depreminin uzerinden 12 yil gecti o korku hala uzerimizde kayiplar yasananlar hicbirsey unutulmadi..
hakkaride 12 sehidimiz varmis RABBIM ailelerine sabir versin.icimden bu haberle ilgili bunu yapanlarla ilgili soylemek istedigim o kadar cok sey varki soleyemedigim.. yasadigimiz hayatin icindeki insanlarin kirliligine bakin 12 sehit nedemek yaa onlarin aileleri biz bole etkilenirken onlar ne yasiyor...kardesim askerden dagitim iznine geldi mardine gitti bu nasil bir duygudur anlamadim korku var iste....rki soleyemedigim.. yasadigimiz hayatin icindeki insanlarin kirliligine bakin 12 sehit nedemek yaa onlarin aileleri biz bole etkilenirken onlar ne yasiyor...kardesim askerden dagitim iznine geldi mardine gitti bu nasil bir duygudur anlamadim korku var iste....
Rabbim ocaklara düşen ateşi söndürsün
başınız sağolsun
canımm yağmurumm bebişde yesin teyzesini
yağmurummm az kaldı yüreğim çok umutlu sendende güzel haber alıcaz
tüm arkadaşlarıma ayrı ayrı istiyorum
ama sen ve bir kaç arkadaşım bir başka yüreğimde
anlıyon demii sevincinle coşacamm bilmiyomm ne yaparım ama gün benim günüm olur
yeterki Allahım o günler gelsin[/
iyi dileklerin için saol canım arkadaşım
inşallah bir gün benımde bebişim gelecek
zamanını veremem
ama biliyorumki benım için dua eden arkadaşlarım var
sizin dualrınızla ben hegün biraz daha inanıyorum
Aşkım sen herşeyin en iyisine layıksın
Rabbim senı ,tüm sevdiklrini korusun
gül yüzün hep gülsün:=)
sevser canım başınız sağolsunnkızlar bunlar nasıl insanlar ya
çok kötü oldum arkadaşlar
yengemin kardeşide şehit düşmüş
daha 6 aylık bi oğlu var kızlar o yavru babasız kaldı artık
allah ailesine sabır versin başka bişey diyemiyorum uzaktayım gidemiyorum ama allahtan rahmet diliyorum
benimde içimde o kadar çok şey varki . kahrolasıcalar çok öfkeliyim çokk. haberleri ağlaya ağlaya izledim ya o aileler ne yapsın. çok üzgünüm. Türkiye min başı sağolsunnkizlarr nasilsiniz ben nobetteyim..
icimde tarifi mumkun olmayan bir huzun var...bugun 17 agustos 1999 marmara depreminin uzerinden 12 yil gecti o korku hala uzerimizde kayiplar yasananlar hicbirsey unutulmadi..
hakkaride 12 sehidimiz varmis RABBIM ailelerine sabir versin.icimden bu haberle ilgili bunu yapanlarla ilgili soylemek istedigim o kadar cok sey varki soleyemedigim.. yasadigimiz hayatin icindeki insanlarin kirliligine bakin 12 sehit nedemek yaa onlarin aileleri biz bole etkilenirken onlar ne yasiyor...kardesim askerden dagitim iznine geldi mardine gitti bu nasil bir duygudur anlamadim korku var iste....rki soleyemedigim.. yasadigimiz hayatin icindeki insanlarin kirliligine bakin 12 sehit nedemek yaa onlarin aileleri biz bole etkilenirken onlar ne yasiyor...kardesim askerden dagitim iznine geldi mardine gitti bu nasil bir duygudur anlamadim korku var iste....
kızlar ben geldimm küçüğümün pıt pıtlarını duyduk çok şükür
Rabbim tez zamanda tüm arkadaşilarıma ve isteyen kullanıran nasip etsin
esra ceylan ekin meelk gozyası
nasılsısınız kızlar
mısafırlerımı agırladım kactım odaya onlar caylarını ıcıyolar
hepımzıın bası saolsun bu arada Rabbım tez zamanda vatanımızın bu pıslıklerden arınmasını nasıb etsın
esra bıtmedımı reglın ne zaman baslayacaksın tablonu koymaya
herkesın tablosunu kaydedıyorum bılgısayarıma uyanınca ılkk onlara bakıyorum
suan kayıtlı 7 kısı var
ekın ve esra sızde eklenınce 9 olucaz
cok sevklı oldu yaa bole
iyiyim canımmm. ne o kız misafirleri yalnız bırakıp buraya mı geldinnn:))esra ceylan ekin meelk gozyası
nasılsısınız kızlar
mısafırlerımı agırladım kactım odaya onlar caylarını ıcıyolar
hepımzıın bası saolsun bu arada Rabbım tez zamanda vatanımızın bu pıslıklerden arınmasını nasıb etsın
esra bıtmedımı reglın ne zaman baslayacaksın tablonu koymaya
herkesın tablosunu kaydedıyorum bılgısayarıma uyanınca ılkk onlara bakıyorum
suan kayıtlı 7 kısı var
ekın ve esra sızde eklenınce 9 olucaz
cok sevklı oldu yaa bole
est canım ne demek ben cok mutlu oluyorum hep bırlıkte ates olctugumuz ıcınçOK TEŞEKKÜR ederim canım yaa
iyiyim canımmm. ne o kız misafirleri yalnız bırakıp buraya mı geldinnn:))
aminnnnn
est canım ne demek ben cok mutlu oluyorum hep bırlıkte ates olctugumuz ıcın
yok kız mısafırler kocamın arkadasları hepsı erkek
caylarını da verdım kactım valla
yatıyom suan yoruldum ama olsun
1 kısıye ıftar actıran onun tuttugu orucun sevbı kadar sevap kazanırmıs
cok sukur bu sene katladım sevapları ınsallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?