Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

boncuk kontrolün sorunsuz geçmiş

Boncuk kontrolün güzel geçmiş çok şükür ..
Gülüm tam da bayramda doğum yapacak , en güzel bayram hediyesi..
Ondan sonra sıra sen ve barukta , arkadanızda nun var ..
Hadi hayırlısıyla gelsin bebişler..

boncuk kontrolün sorunsuz geçmiş
Evet canım çok şükür, gebelil-k diyabeti olduğunda her seferinde doktora korka korka gidiyon valla, bebiş nasıl diye ama Rabbime şükürler olsun ki herşey yolunda şimdilik....

Sen de zor zamanı biraz daha kolayladın. Benim 12.hafta bittikten sonra zaman sanki su gibi akmaya başlamıştı, haftaları saymamaya başlamıştım İnşallah seninde öyledir.

Evet canım, çok şükür iyi geçti. Dediğin gibi tam bir bayram hediyesi olacak gulumun oğluşu hepimize. Sıra bana gelirken ben hiç korkmuyom zaten:18::18::18::18::18:

Son düzenleme:
Evet canım, çok şükür iyi geçti. Dediğin gibi tam bir bayram hediyesi olacak gulumun oğluşu hepimize. Sıra bana gelirken ben hiç korkmuyom zaten:18::18::18::18::18:

İnşşş sağlıcakla bir avazda kucaklarsın bebeğini..
Korkma Boncuk'um ne güzel bebeğini kucağına alıcaksın bunları hayal et , güzel hayaller kur , onu koklayıp bağrına basacağın anı düşün ..
Ne sıkıntılar çektin doğum senin için çocuk oyuncağı :)

Kızlar bugünlük benden bu kadar . ben kaçar...
Eşim gelir birazdan ..
:82:

kizlarr nasilsiniz ben nobetteyim..
icimde tarifi mumkun olmayan bir huzun var...bugun 17 agustos 1999 marmara depreminin uzerinden 12 yil gecti o korku hala uzerimizde kayiplar yasananlar hicbirsey unutulmadi..
hakkaride 12 sehidimiz varmis RABBIM ailelerine sabir versin.icimden bu haberle ilgili bunu yapanlarla ilgili soylemek istedigim o kadar cok sey varki soleyemedigim.. yasadigimiz hayatin icindeki insanlarin kirliligine bakin 12 sehit nedemek yaa onlarin aileleri biz bole etkilenirken onlar ne yasiyor...kardesim askerden dagitim iznine geldi mardine gitti bu nasil bir duygudur anlamadim korku var iste....rki soleyemedigim.. yasadigimiz hayatin icindeki insanlarin kirliligine bakin 12 sehit nedemek yaa onlarin aileleri biz bole etkilenirken onlar ne yasiyor...kardesim askerden dagitim iznine geldi mardine gitti bu nasil bir duygudur anlamadim korku var iste....

kizlarr lutfen 1999 marmara depreminde kaybettiklerimiz ve sehitlerimizin ruhu icin 3 ihlas 1 fatiha suresi okuyalim...

ALLAH KABUL ETSIN...

ya sorma ekintos tam karar veriyorum ama bi engel cikiyor kaan hocaya mail attim ben 5 eylulde ankarada olacam demis burda olursa gideriz ama olmama ihtimalimizde var rabbim nerde sifa bulacaksak oraya yonlendir diye dua ediyorum dedigin gibi gelemezseniz internettende yardimci olurum diye de eklemis hayirlisi ne yapalim

Son düzenleme:

yasamadigim icin tam olarak anlayamam herkes icin dua ediyorum tek teselli gittikleri yerin cok cok iyi bir yer oldugunu bilmek

sevser canım başınız sağolsunn
benimde içimde o kadar çok şey varki . kahrolasıcalar çok öfkeliyim çokk. haberleri ağlaya ağlaya izledim ya o aileler ne yapsın. çok üzgünüm. Türkiye min başı sağolsunn

esra ceylan ekin meelk gozyası
nasılsısınız kızlar
mısafırlerımı agırladım kactım odaya onlar caylarını ıcıyolar

hepımzıın bası saolsun bu arada Rabbım tez zamanda vatanımızın bu pıslıklerden arınmasını nasıb etsın

esra bıtmedımı reglın ne zaman baslayacaksın tablonu koymaya
herkesın tablosunu kaydedıyorum bılgısayarıma uyanınca ılkk onlara bakıyorum

suan kayıtlı 7 kısı var
ekın ve esra sızde eklenınce 9 olucaz
cok sevklı oldu yaa bole

esra ceylan ekin meelk gozyası
nasılsısınız kızlar
mısafırlerımı agırladım kactım odaya onlar caylarını ıcıyolar

hepımzıın bası saolsun bu arada Rabbım tez zamanda vatanımızın bu pıslıklerden arınmasını nasıb etsın

esra bıtmedımı reglın ne zaman baslayacaksın tablonu koymaya
herkesın tablosunu kaydedıyorum bılgısayarıma uyanınca ılkk onlara bakıyorum

suan kayıtlı 7 kısı var
ekın ve esra sızde eklenınce 9 olucaz
cok sevklı oldu yaa bole

çOK TEŞEKKÜR ederim canım yaa

iyiyim canımmm. ne o kız misafirleri yalnız bırakıp buraya mı geldinnn:))
aminnnnn

çOK TEŞEKKÜR ederim canım yaa
est canım ne demek ben cok mutlu oluyorum hep bırlıkte ates olctugumuz ıcın

iyiyim canımmm. ne o kız misafirleri yalnız bırakıp buraya mı geldinnn:))
aminnnnn

yok kız mısafırler kocamın arkadasları hepsı erkek
caylarını da verdım kactım valla
yatıyom suan yoruldum ama olsun
1 kısıye ıftar actıran onun tuttugu orucun sevbı kadar sevap kazanırmıs
cok sukur bu sene katladım sevapları ınsallah

:)) hıı anladımm. aman iyi yapmışsın onlar otursunn:) bende geçen hafta iftar yemeği verdim 11 kişi. yorucu ama zevkli oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…