Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Hayirli olsun canim güle güle otur insallah bizde carsamba geciyoz insallah yeni eve
sali esyalar gelicek takilcak felan carsamba yeni evde oluruz sen nasilsin cok yormadin insallah kendini maalesef 12 asker sehit oldu bugün

ben pek bişey yapmadım aslında ama yol falan yordu daha çok bide günlerin yorgunluğu var
neyse geçer bu yorgunluklarda 12 şehiti duyunca şok oldum şimdi hiç haberimiz olmadı Allahım bildiği gibi yapsın
şimdi baktım netten de hakkarideymiş ne ciğerler yanmış Allah sabır versin hepsinin yakınlarına biizm bile duyunca içimiz cız ettiyse

kızlar kusura bakmayın çok ilginç ama ben 7523. sayfayı açamıyorum
bana bişey yazdıysanız okuyamadım :44:

sağol canım bacım amin inşallah içim çok ısındı bu eve

ooooooooo için ısındıysa tamamdır bu iş bebeğin odasınıda çok doldurmayın ha gelmesine az kaldı
tokileri bilirim küçük olduğundan bebek oadaları depo olarak kullanılır
kuzummm güle güle otur inşallah

canım ben nlgnsk için cevap vermiştim aslında alıntıları düzgün yapamadım..
ayrıca tamam 21 spermimiz yok ama bizede yükselmez düzelmez denildi ve bizim hormonlarımız da sorun hiçbir zaman olmadı

ali beyın alnından opeyım ben
ben doktorların ılac yazpta gıt kullan yukselır demesını tasvıp etmıorum
sıfıra yakın br ınsanı ne duzeltebılırkı
bugun 5 10 mılyonluk sperm yukselmekte zorluk cekıor
kaldıkı bınlerdekı sperm yukselsın
valla benım cok tanıdgım var mıkro ıle basarılı sonuclar elde eden
bızımde son annda tese olacaktı
ama cıktı 21 tane

cok ılac yazdılar bızede esım 20 kılo aldı
boynunu cevıremedı
zayıf adam duba gıbı oldu
sıgarayı bırakktı aylarca
o varya 2 saatlık yolsan protakallar tasıordum aman yesınde yukselsın dıe
cok mucadele ettım
ama hersey faydasız kaldı

proxed plus sans ısı
belkı faydası olur belkııııı ama
ben belkılere yatıracak param yokkı
10 20 tl lık br ılacta deıl
snucu negtfte olsa
gıder tup yaptırırım ıcım rahat eder en azından

sağol canım bacım amin inşallah içim çok ısındı bu eve

ooooooooo için ısındıysa tamamdır bu iş bebeğin odasınıda çok doldurmayın ha gelmesine az kaldı
tokileri bilirim küçük olduğundan bebek oadaları depo olarak kullanılır
kuzummm güle güle otur inşallah

yapmican tabi tatlim hamissin sen artik yerlesirsin en önemlisi bitmis benim yeni evin avantaji ikici kat
balkonu var bende sevdim yeni evimi bebislerin odasina güzel sehitlerimizin ailelerine sabir dileyim topraklari bol olsun

kizz esra ne cabuk koydun da sildin bakim beni beklemedin adam yerine koymuyonmu beni senin yüzünden yakalandim facede resim yüklüyom derken süt abimle ugrasiyodum banane bende görcem seni yoksa yazmam sana

(
utanıyorum şehidim,
yemekten,
içmekten..
Senin annen ağlarken
...gülmekten utanıyorum.....
Sanma ki
unutuyor.. .
Unutturuyoruz , unutanları
barındırmaktan utanıyoruz , sen vatan
için bizim için
şehit olurken seni görmezden gelenlerden utanıyorum...!!!!

adacım yanlış anlamadıysam taşınmışsınız canım hayırlı uğurlu olsun
yeni şehirde yeni evinde hep güzellikler yaşarsın inşallah Rabbim kolaylıklar versin
yar ve yardımcınız olsun

doğru söylüyosun canım sende haklısın az buz para değil ondanda geçtim hep bi ümit sonuç alamayınca kırılan ümidin insanı ne hale getirdiğini en iyi yaşayan bilir en doğrusunu içinin aklının en rahat ediceği tedaviyle güzel sonuçlar alırsanız inşallah

canım ben nlgnsk için cevap vermiştim aslında alıntıları düzgün yapamadım..
ayrıca tamam 21 spermimiz yok ama bizede yükselmez düzelmez denildi ve bizim hormonlarımız da sorun hiçbir zaman olmadı

tamam öle ama ml de 4 mılyon cıkması cok farklı bısı
bızım bınlerdeydı
hepte öleydı
hc mılyon gormedık
bunu yıkma sonrasıda anladık
ben 2 yıldır burdayım arastrmadıgım kalmadı
sıfır a yakın olan herkesı tanıorum ve hepsının kurlerden ılaclardan aldıgı sonuc gene sıfırrrrrrrrrrrrrrrr
tup bebek denemek sadece sansssss
ve allha sıgınmak

doğru söylüyosun canım sende haklısın az buz para değil ondanda geçtim hep bi ümit sonuç alamayınca kırılan ümidin insanı ne hale getirdiğini en iyi yaşayan bilir en doğrusunu içinin aklının en rahat ediceği tedaviyle güzel sonuçlar alırsanız inşallah

evet gerçekten odaları küçük zor sığdık ama salon baya büyük çok ferah oldu
boş olan odaya anneme yatakla dolap alacaz rahat ettirelimde bizi terketmesin diye
oyüzden bebek odamız kalmıyor ama annem olmazsa ona kim bakacak başkasına emanet edemem

biriick ben atlattım sayılır darısı sana inşallah ev alsamda taşınmam bidaha burdan kolay kolay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…